Dodaj do ulubionych

metamorfoza?

13.07.11, 18:54
czesc kocurki! moj watek poruszy temt zmian, zmian,ktorych potrzebuje ja, 17letnia,skromna i niesmiala dziewczyna. otoz,chcialabym cos z soba zrobic... chodze do liceum, mam 170cm wzrostu i 61kg wagi. nie jestem ani chuda ani gruba... wlosy do ramion,ciemny braz, okragla buzke ii duuze oczy( naprawde sa duze, czesto ludzie mowia,ze mam sliczne oczy, takie duze),kolor-piwny. ubieram sie skromnie, w sztuce makijazu tez nie blyszcze..jeszcze nigdy porzadnie sie nie umalowalam. pomozcie mi, chce przejsc metamorfoze, zmienic to... sa wakacje, czas dobrze poczuc sie w swoim ciele,poznawac ludzi.
Obserwuj wątek
    • klaudia_25 Re: metamorfoza? 13.07.11, 19:04
      Włosy na blond albo na rudo? xd
      • pola16 Re: metamorfoza? 13.07.11, 19:09
        Z tym farbowaniem to może na początku szamponetką?
        Nudząc się w domu pokombinuj z malowaniem się, możesz poszukać jakieś porady w sieci, a co do skromności to nie wyjawię chyba na razie sposobu na niego, bo większość osób za młodych troszkę, a nie wiem już, czy pisałaś o nieśmiałości. Jeśli tak to stań przed lustrem porób głupie miny, pooglądaj się z różnych stron i zauważ wreszcie, że jesteś zaje...fajna ;p. Powtarzaj sobie to co jakiś czas. Jeśli jednak nie pisałaś o tym pomiń tę poradę.
    • immacule Re: metamorfoza? 13.07.11, 19:08
      dodam,że nosic bede okulary.
    • gorzata.14 Re: metamorfoza? 13.07.11, 19:18
      Zacznij się bardziej malować, odważniej ubierać i możesz znaleźć w necie jakieś fajne fryzury i uczesać się kiedyś tak do szkoły. I bedzie good big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka