Dodaj do ulubionych

Proszę, pomóżcie mi!!!

28.07.11, 15:50
Pewnie mój problem wyda się wam głupi, ale chciałabym tu spróbować. Więc tak... Piszę sobie z moim nowym kolegą, jest fajnie itp. Ale w końcu przyznaję mu się, że zapomniałam Jego imienia. A on się na mnie obraził. Pewnie słusznie, ale naprawdę mi na nim zależyi nie wiem co zrobić sad crying Proszę pomóżcie mi!
Obserwuj wątek
    • karolcika2205 Re: Proszę, pomóżcie mi!!! 29.07.11, 00:19
      przecież mogłaś sprawdzić jak np. na gadu to w archiwum, jak w esach to też w tych co do ciebie pisał big_grin
    • ilovevampires16 Spróbuj tak.. 30.07.11, 15:23
      Nie martw się tongue_out
      Ja też kiedyś zapomniałam imienia.. i to na żywca O.o !

Napisz do niego, że ciągle ci się kojarzy z imieniem Dominik [np. wymyśl jakie chcesz]. I że ciągle o tym myślałaś, aż w końcu zapomniałaś jak ma na prawdę..
    • alexis69 Re: Proszę, pomóżcie mi!!! 30.07.11, 18:14
      Najpierw go przeproś, a potem powiedz, że bardzo Ci przykro, że tak się stało, ale znacie się krótko i po prostu wyleciało Ci z głowy.. Jak przeprosisz to powinien przestać się obrażać .. w ogóle to dziwne, obrazić się za takie coś .. uncertain
    • niegrzeczna... Re: Proszę, pomóżcie mi!!! 01.08.11, 11:55
      powiedz Mu, żeby przestał się fochać jak baba i wyluzował...., ale tak na serio to napisz Mu, że przecież może się każdemu zdarzyć i teraz to już na pewno zapamiętasz.....no i, że bardzo fajnie Ci się z Nim pisze i w ogóle.... big_grin tylko nie zapomnij znowu big_grin smile
      • pola16 Popytaj znajomych? 01.08.11, 12:22
        Chyba macie jakiś wspólnych, jeśli nie przeproś powiedz, że niestety nie masz pamięci do imion, czy coś w tym stylu. A tak inną drogą, jak można zapomnieć imienia kogoś z kim się pisze?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka