Dodaj do ulubionych

Hej ma pytanie ;d

02.08.11, 00:28
Na jaki kolor pomalować pokój? Mam meeeega dylemat xd chciałabym pomalować jedną ścianę na jeden kolor a pozostałe trzy na inny . Pomóżcie proszę ! ; **
Obserwuj wątek
    • tymbark4ever Re: ;p 02.08.11, 07:52
      Już było pełno takich tematów, ale ok. Ja właśnie teraz mam generalny remont w pokoju. Kiedyś miałam tapety, a teraz te tapety malujemy specjalna farbą do tapet. Meble mam ciemne, a pokój dwie ściany żółte i dwie fioletowe. Na jednej fioletowej ścianie będzie bardzo duża naklejka na ściany : DJ. Pokój jest już pomalowany i powiem Ci, że bardzo ładnie to wygląda. Żółty mam barddzo jasny, kolor: budyń waniliowy. Spróbuj coś w tym stylu. Pozdrawiam ! ;D
    • magnaw18 Re: Hej ma pytanie ;d 02.08.11, 08:46
      Ja mam na czerwono .. a moja kol. ma fioletowe .. fajnie to wygląda big_grin
    • pauuli Hej ma pytanie ;d 02.08.11, 15:55
      no cóż ja mam ciemny turkus na jednej ścianie a pozostałe trzy na biało co wygląda fajnie przy ciemnych meblach. wink z tego jedną ścianę zajmuje komandor, więc nie jest tak jasno.
      jakbyś podała ile twój pokój ma metrów kwadratowych i jaki masz kolor mebli, byłoby mi łatwiej ci doradzić.
      ogólnie jeżeli chodzi o połączenia kolorów to mi się podoba fiolet z ostrą zielenią, co Ci bardzo polecam, chyba, że wolisz spokojne barwy to kawa z mlekiem i niebieski fajnie do siebie pasują. c;
      • ilovevampires16 Re: Hej ma pytanie ;d 02.08.11, 15:57
        Moja kuzynka ma jedną delikatny róż, a pozostałe jakiś zielony, ale b. ładny smile
    • mileymandy zależy jakie ty lubisz 04.08.11, 19:28
      ja bym zrobiła białą zieloną fioletową i różową . niestety jestem skazana na mój nudny różowo biały pokój confused
    • miss_mimi094 Re: Hej ma pytanie ;d 05.08.11, 00:44
      ja mam jedną żółtą a pozostałe są białe do tego czerwone dodatki ;dd
    • agunia1098 Re: Hej ma pytanie ;d 06.08.11, 19:34
      ja ym pomalowała na limonkowo fioletowy
    • miastowa. Re: Hej ma pytanie ;d 06.08.11, 20:36
      Wydaje mi się ze ładnie będzie wyglądać mocny fiolet w połączeniu z limonkowym zielonym jak już ktoś doradzał lub delikatny wrzosowy kolor połączony z czymś w delikatnym żółtciu budyniowym lub bezowym
    • kaja9970 Re: Hej ma pytanie ;d 08.08.11, 12:08
      Możesz np. jak moja siostra ma. Jedna ściana na czerwono na przeciwko też. A 2 pozostałe na pomarańczowo. Wiesz jak ładnie to wygląda tongue_out
    • caterina97 Re: Hej ma pytanie ;d 08.08.11, 16:11
      mi się podoba limonkowy <3 ale to zależy, czy chcesz mieć urządzony bardziej w dziewczęcym stylu czy np ciemniej, dobitniej, np na fioletowo?
    • sims Re: Hej ma pytanie ;d 08.08.11, 16:19
      3 ozne zielony i jedna fioletowa , albo 3 różowe i 1 fioletowa lub zielona wink
    • smileyy776 Re: Hej ma pytanie ;d 08.08.11, 16:22
      jedna ściana na taki jasny fiolet,a druga na taki jakby żółty też taki jasny.widziałam na zdjęciu ładnie wygląda...
      • pola16 Re: Hej ma pytanie ;d 08.08.11, 16:45
        A może by tak jasny brąz z zielenią? Polecam farbę z tym psem, bodajże 'Dulux' o nazwie alpejskiej łąki, albo na odwrót. Najlepiej będzie jeśli wybierzesz się do sklepu i popatrzysz na palety barw i sama dopasujesz, w końcu to ma być Twój, a nie mój pokój. Ja swój sama kolor wybrałam, a reszcie nie zostało nic innego jak odmalować pokój ;p.
    • wampire13 Re: Hej ma pytanie ;d 08.08.11, 17:17
      To zależy od twojego stylu. Ja na początku, jak wprowadzałam się do nowego domu, miałam ściany koloru delikatnego wrzosu, czy jakoś tak. Były ładne, podobały mi się, ale mama stwierdziła, że będę miała za ciemno w pokoju. Wybrała mi więc pastelowy róż. To naprawdę ładny odcień. Mimo sprzeciwów, jakie dawałam na początku mamie, bo nieprzepadam za rożowym, jakoś mi się to przypodobało. Nie jest to jakijś widoczny róż, tylko bardzo jasny odcień, jaśniejszy nawet od różowej pasteli. Dzięki temu, mam najjaśniejszy pokój w całym domusmile Do koloru ścian możesz dobrać też dodatki, by fajnie ze sobą kontrastowały. Ja tak zrobiłam i jest git.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka