Dodaj do ulubionych

Nie kręcą mnie sukieneczki ;P

• plombrng_mary Re: Nie kręcą mnie sukieneczki ;P 30.08.11, 11:04
      Też tak mam !!! Nienawidzę sukienek i spódniczek a jak tylko mam je włożyć to tylko na raz i szubko je zdjąć. Cóż:
      - Kocham T-shirty najlepsze z nadrukiem big_grin
      - Dżinsy też uwielbiam także legginsy
      - Trampki i Adidasy to błogosławieństwo !!! Nie mogę się obejść bez moich niebieskich Reebok'ów wink

dziękuję za uwagę
      • plombrng_mary Re: Nie kręcą mnie sukieneczki ;P 30.08.11, 11:08
        plombrng_mary napisał(a):

> Też tak mam !!! Nienawidzę sukienek i spódniczek a jak tylko mam je włożyć to
        > tylko na raz i szubko je zdjąć. Cóż:
        > - Kocham T-shirty najlepsze z nadrukiem big_grin
        > - Dżinsy też uwielbiam także legginsy
        > - Trampki i Adidasy to błogosławieństwo !!! Nie mogę się obejść bez moich
        > niebieskich Reebok'ów wink
        >
        > dziękuję za uwagę

I jeszcze uwielbiam rozpinane bluzy wink

dziękuję za uwagę (ponownie wink)
    • laleczka. Re: Nie kręcą mnie sukieneczki ;P 30.08.11, 11:20
      Uwielbiam sukienki, spódnice. Ale lubię też załżyć czasami spodnie białą bokserkę i na to koszulę. Balerinki i trampki uwielbiam!
    • eziek11 Re: Nie kręcą mnie sukieneczki ;P 30.08.11, 11:37
      Ja się ubieram bardziej hippie wink Boho.. coś w ten deseń ;p
      Ale nie zawsze, wszystko zależy od mojego nastroju. Np. jeśli chodzi o spodnie, to też toleruję tylko rurki (chociaż hipisi nosili dzwony, ale nie ubrałabym ;p), trampki - kocham <33 Można powiedzieć,że łączę ze sobą różne style.. Bo wiadomo,że trampki o hippie - tak dziwnie, ale się tak ubieram. A co do koszuli to traktuję je w taki sam sposób jak Ty (nie zapięłabym całej koszuli o.O Ohydaa..), całkiem je rozpinam, albo zapinam dwa ostatnie guziki ^^ Co do Twojego stylu, to ogólnie podoba mi się jak ktoś się tak ubiera ; ))
      • eziek11 Re: Nie kręcą mnie sukieneczki ;P 30.08.11, 11:40
        A sukienki i spódniczki .. Lubię, ale np. takie coś
        i2.pinger.pl/pgr176/a880cf2400215cea4d4fe75d
        i2.pinger.pl/pgr113/96a0539e00191ce14d4fe75c
        Do tego jakiś fajny kapelusz ;pp
        No i takie długie sukienki we wzorki czy kwaity też mi się oczywiście podobają, tak samo jak spódnice. Ale nie ubrałabym się nigdy tak słodziutko,cała różowa w mini spódniczkę itp. ! sciana Taki przesłodzony styl to tragedia !
    • ilovemusic_ Re: Nie kręcą mnie sukieneczki ;P 30.08.11, 11:45
      naprawdę się cieszę, że się nam zwierzyłaś, dzieki temu świat stał się lepszy! sciana
      A tak na serio, to nie rozumiem po co dodałaś tego posta, też mnie nie kręca sukieneczki, ciekawe co?
    • kropeczka23 Re: Nie kręcą mnie sukieneczki ;P 30.08.11, 12:19
      ja tam lubie sukienki w kwieciste, laczkowe wzory.. ale nie cierpie miniowek, obcislej bluzeczki i bialych lub w panterke kozaczkow.. ooo blee .. ; //
      lubie tez nosic trampyy za kostke, rurki, leginssy i luzny t-shirt.. Ja nie mam okreslonego stylu, bo ubieram sie roznie. ale takie mini i kozaczki.. fuu.. ; o
    • hanela. ;d 30.08.11, 13:19
      mam dokładnie taki sam styl jak Ty. naprawdę wszystko to samo. myślałam ,że jestem jakaś dziwna ale widzę ,że jest wiele osób ktore rowniez maja taki styl.wink kolezanki jak zobacza mnie raz na 2 lata w spodnicy (musialam zalozyc na jakas okazje chociaz sie bronilam rekami i nogami) to sie strasznie dziwia i wgl wielki szał... ale mam wiecej kolegow wiec im to nie przeszkadza.;D
    • shunra Re: Nie kręcą mnie sukieneczki ;P 30.08.11, 14:36
      Ja jestem chora jak muszę ubrać sukienkę czy spódnice. Ogólnie w mojej szafie jest tylko jedna sukienka do kolan, biała w czarne kwiaty i liście, jak już nas zmuszą w szkole do ubrania sukienek oraz czarna długa do ziemi spódnica taka falbaniasta i do tego czerwony gorset jak już trzeba na wesele czy inną rodzinną imprezę się w miarę ubrać.
      Noszę przeważnie ze spodni to tylko jeansy ale nie rurki tylko przeważnie luźne nawet za duże spodnie,
      Luźne bluzki przeważnie w ciemnych kolorach, białe, czarne, szare, mam jedną śliczną różową bluzkę z kotkiem to jedyna różowa rzecz którą noszę. Ze wzorów to np. czarne napisy oplecione czarnymi różami, różne dziwne wzorki, uwielbiam bluzki z kotami, jedna z nich jest taka szara z dwoma śmiesznymi kotkami jeden różowy drugi pomarańczowy.
      Bluzy też przeważnie w tych samych kolorach, uwielbiam jak są odrobinę za duże.
      Torebki posiadam tylko dwie czarną z materiału i biała w szare liście gdy mam mniej lekcji noszę w niej książki.
      Biżuterii prawie w ogóle nie noszę, denerwuję mnie, nie mam nawet przekłutych uszów.
      Buty to przeważnie sandały lub adidasy.
      Wybierając ubrania kieruję się głównie tym żeby były wygodne i mnie się podobały, opinia innych mnie nie obchodzi.
    • luuluu Re: Nie kręcą mnie sukieneczki ;P 30.08.11, 14:55
      Mój styl jest bardzo dziewczęcy.
      Mam mnóstwo sweterków , uwielbiam apaszki , rurki , legginsy , eleganckie bluzki , tuniki , spódniczki , sukienki , szpilki , balerinki. Nosze dużo biżuterii , modne torby , paski i bransoletki i takie tam tongue_out czyli dokładnie przeciwieństwo stylu autorki. smile
      • lilii_95 a ja jestem bezstylowa. o. 30.08.11, 15:17
    • miastowa. Mój styl. 30.08.11, 19:00
      Czasem mi się zmienia , kiedyś były tylko rurki adidasy koszulki z nadrukami kolorowe, bluzy rozpinane z kapturem .

Teraz zupełne przeciwieństwo teraz lubię to :
      Dół : spodnie chinosy , rurki , leginsy jeansowe , szorty, rozkloszowaje lub zwiewne spódniczki takie do kolan
      Góra : eleganckie bluzki, bluzki podobają mi się tylko szare , czarne , granatowe lub czerwone , koszule białe w paski lub krate, luźne sweterki , swetry na guziki , marynarki, eleganckie płaszcze
      Sukienki : takie retro z szerokim dołem serce
      Buty : jazzowki , baleriny klasyczne ładne i wygodne . Trampki jedynie Conversy albo takie krótkie oxfordki. Podobają mi się tez obcasy
      dodatki : bransoletki z koralikami , z Pandory . Długie łańcuszki
      Torby : musi być skórzana , stylizowana na retro i elegancka . Najlepiej czarna i karmelowa . Powinna być taka ze można nosić na dwa sposoby na długim pasku lub trzymając za raczka
      Buty : jazzowki , baleriny
    • izzzi0003 Re: Nie kręcą mnie sukieneczki ;P 31.08.11, 16:05
      ja nienawidze sukienek!

mój styl to : trampki, adidasy, wielkie bluzy, męskie koszule w kratę, spodnie z krokiem, bandany i czapki z daszkiem.
      serce
      • afera101 Re: Nie kręcą mnie sukieneczki ;P 31.08.11, 20:14
        i spoX
        • paula11 Re: Nie kręcą mnie sukieneczki ;P 31.08.11, 20:41
          ja w sumie lubię chodzić w spódnicach i sukienkach ale nienawidzę takiego przesłodzonego stylu. nie umiem do końca scharakteryzować mój styl ale na pewno trochę vintage, casual i bardzo dziewczęcy wink uważam, że fajnie, że każdy z nas ma inny styl, dzięki temu różnimy się od siebie i nie jesteśmy nudni ;>
    • jersey_girl Re: Nie kręcą mnie sukieneczki ;P 02.09.11, 16:05
      Moze myslisz ze mi sie nie chcialo pisac, ale bez tych kolczastych bransoletek , to chyba identyczny jak Twojtongue_out
    • miss.nothing. Re: Nie kręcą mnie sukieneczki ;P 02.09.11, 16:23
      ` . spódniczki rzadko noszę, a sukienki to prawie wgl. baleriny lubię (najczęściej do legginsów). podobają mi się trampki, luźne t-shirty, koszule w kratę (odpięte.),ray bany , etc. więc można powiedzieć że mój styl jest mieszany. ale nie ubieram się słodko ani romantycznie.
    • my.versace A ja uwielbiam sukienki 02.09.11, 20:17
      Mój styl to sukienki, które po prostu kocham nosić, spódniczki raczej nie, spodnie jeansy, buty mogą być po prostu modne i oryginalne (ostatnio martensy) smile
    • pegan_ Re: Nie kręcą mnie sukieneczki ;P 04.08.12, 16:00
      A gdzie końcowa prośba "piszcie mi jaka jestem fajna"?
      • jestemgimbusem_ Re: Nie kręcą mnie sukieneczki ;P 07.08.12, 12:48
        haha, dobre! : D

moja koleżanka ubiera się w takim stylu jak Ty. Moja dobra koleżanka, lesbijka ; )
    • jonasofanka Fak Je. 07.08.12, 12:55
      Jestem taka sama jak ty. Jeśli idę na rozpoczęcie/zakończenie roku zakładam biały t-shirt z croppa, czarne rurki, baleriny. ale tylko wtedy.
      Nienawidzę sukienek, spódniczek. Lubię luźne ciuchy ( szczególnie meskie *.* ) Full capy rządzą :3!
      Ogólnie styl chłopięcy mi bardziej pasuje : D.
    • morfina Re: Nie kręcą mnie sukieneczki ;P 07.08.12, 22:22
      sukienki zakładam , ale do kostek , spódnice to samo .
      nie noszę spodni niżej niż do połowy ud , nie zobaczysz mnie w bluzce na ramiączka . : )
      sandały , koszule , chustki , wisiory , t - shirty - to znajdziesz w mojej szafie .
      • orange_ Hyyhyhyhy ;d 08.08.12, 12:11
        Mój styl - me gustaa ;D
        Nie lubię sukienek i spódniczek. Rodzice i rodzeństwo się czepiają, że nie wyglądam jak dziewczyna, ale cóż - sukienki nie założę - koniec kropka. Spódniczkę mam jedną - dżinsową, ale kupiona tylko z przymusu, bo inaczej mama nie kupiłaby mi żadnej bluzy tongue_out I tak rzadko ją zakładam.
        Po za tym kocham spodnie. Najfajniejsze są rurki, albo takie poprzecierane, z dziurami, albo też boskie są takie ogrodniczki serce .
        Uwielbiam po prostu T-shirty. Najlepsze takie za duże, albo rozciągnięte, albo takie trochę jakby niedbałe. Nie umiem tego tak określić.
        Koszule zakładam tak jak ty, że na jakiś T-shirt - me gustaa big_grin Uwielbiam bluzy - najlepsze męskie, ale mama mi nie daje bluz moich braci sad A przecież takie bluzy są takie śliczne. serce. Czasem założę sweter ale najpierw musi przejść duuużo obróbek ;P
        ` A co do dodatków to kocham bandany/bandamy. Uwielbiam naszyjniki, ale zawsze na jeden rzemyk, albo łańcuszek nawlekam 2-3 zawieszki ;P I kocham bransoletki z mulinyy kiss
        A torby to uwielbiam materiałowe, najlepiej takie z wzorami etno, idiańskimi - najśliczniejsze są big_grin
        Buty najlepsze tenisówki, adidasy, trampki - takie najwygodniejsze serceserce Fajne są jeszcze takie 'ciężkie' typu workers, trekkingi ;d (jak na przykład w stylizacjach poniżej, koło której postawiłam kwiatuszki ;d)
        Jakieś przypadkowe stylizacje znalezione na allani idealnie trafiające w mój gust big_grin
        allani.pl/zestaw/139702
        allani.pl/zestaw/185277
        allani.pl/zestaw/204464
        allani.pl/zestaw/201425
        allani.pl/zestaw/227541 kwiat (takie mało ciężkie buty, no ale chodzi coś w tym stylu ;d)
        allani.pl/zestaw/229729 kwiat
        Hyhyhyhy ;d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka