gocha9 08.08.11, 23:43 Wierzycie w przyjaźń? bo ja nie wierzę . proszę o odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilovevampires16 Re: wierzycie ? 08.08.11, 23:54 Tak, ale to zależy od osoby.. Ostatnio mam ograniczone zaufanie do "przyjaciółek".. W zasadzie te co się nazywały moimi "przyjaciółkami" zawiodły.. Ale teraz nowa szkoła, nowi ludzie.. Zobaczę.. Może poznam co to prawdziwa przyjaźń.. Odpowiedz Link Zgłoś
xcrystalx Re: wierzycie ? 25.08.11, 19:02 ja miałam 5 "przyjaciółek" i na każdej się zawiodłam uważam,że prawdziwego przyjaciela spotyka się tylko raz i to znajomość na całe życie Odpowiedz Link Zgłoś
k_laudii Re: wierzycie ? 09.08.11, 00:12 Ja bardziej wierzę w przyjaźń między chłopakiem a dziewczyną niż dwiema dziewczynami. Dużo razy zawiodłam się na damskiej przyjaźni ,a na męsko-damskiej jeszcze nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
meredith. Re: wierzycie ? 09.08.11, 00:44 zależy jakich ludzi spotkasz na swojej drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy chyba kogoś zraniła przyjaciółka 09.08.11, 20:53 i wątek po to aby się wyżyć ... otóż ja wierzę ponieważ mam takie 2 najlepsze przyjaciółki za które oddałabym życie i one za mnie również. każdy zresztą powinien mieć przyjaciela jeżeli nie ma to jego życie musi być niewyobrażalnie puste Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 . 25.08.11, 19:00 O tak popieram @mileymandy ^^ Kurde, nie zaśmiecaj forum bo cię "przyjaciółeczka" opuściła -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
diekatja Nie naskakujcietak na nią od razu -.-' 25.08.11, 19:17 Skąd wy możecie wiedzieć czy ją 'przyjaciółka' skrzywdziła czy nie? Ja osobiście mam dwie bliskie osoby, które mogę nazwać przyjaciółkami, jednak w przyjaźń między ludźmi NIE WIERZĘ, bo zawsze jedna osoba zrani drugą. Uważam, że istnieje tylko przyjaźń pomiędzy człowiekiem i Bogiem i nie obchodzi mnie co na ten temat mają do powiedzenia ateiści.. Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: wierzycie ? 25.08.11, 19:09 wierzę. mam kilka przyjaciółek, które są dla mnie bardziej rodziną niż moja rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 nie. 25.08.11, 20:07 i mówcie mi też, że mnie zraniła przyjaciółeczka i chcę się wyżyć, tak, oczywiście, to o to chodzi, rozgryzłyście mnie, teraz pójdę się pochlastać,bo tak bardzo za nią tęsknię :ccc eee tam. Odpowiedz Link Zgłoś
stayaway *______* 25.08.11, 20:18 nie wiem nawet , niby mogę się przyjaciółkom zwierzyć ze wszystkiego , ale ostatnio zmieniły się moje upodobania muzyczne i nie za bardzo im to odpowiada przez co jestem wyśmiewana. Odpowiedz Link Zgłoś
drezek Re: wierzycie ? 25.08.11, 20:31 oczywiście, mam 3 przyjaciółki z którymi znam się od 5 lat i nasza przyjaźń przeszła już niejedno, mimo że każda z nas teraz chodzi do innej szkoły zawsze znajdujemy dla siebie czas. Odpowiedz Link Zgłoś
shunra Re: wierzycie ? 25.08.11, 20:44 Ja wierzę jedynie w przyjaźń między człowiekiem a zwierzęciem. Tylko zwierze jest wstanie kochać bezinteresownie i być wierne. Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiotka wierzę, ale... 25.08.11, 20:46 tylko dzięki mojej mamie, to ona jest moją najlepszą i jedyną przyjaciółką. Miałam kiedyś dwie przyjaciółki w moim wieku, zawsze ograniczałam liczbę przyjaciół do minimum, aby przyjaźń była naprawdę prawdziwa. Jednak obie mnie zawiodły, to był dla mnie cios, bo naprawdę kochałam je jak siostry, ale cóż, takie życie. W każdym bądź razie teraz mam jedną jedyną przyjaciółkę - mamunię Ona mnie jeszcze nigdy nie zawiodła. Odpowiedz Link Zgłoś