vikaa Re: co ile dni myjecie włosy ? 01.04.12, 16:53 co 2-3 dni Na szczęście nie mam tłustych Odpowiedz Link Zgłoś
nati37 Re: co ile dni myjecie włosy ? 06.04.12, 22:58 Czasem codziennie a czasem co dwa dni jeśli mi się nie chce . Ale nie mam bardzo zniszczonych włosów bo nie używam suszarki a prostownice rzadko bo włolsy mam proste wiec mi sie potrzebna ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 06.04.12, 23:24 Codziennie, czasami co drugi dzień. Tak, o dziwo ostatnimi czasy mogę myć włosy co drugi dzień i nie wyglądają tragicznie. Na ladiesteaparty.blogspot.com/ możecie przeczytać czego zaczęłam używać do włosów, że mam z nimi teraz coraz mniej problemów. c; Odpowiedz Link Zgłoś
your_nightmare Re: co ile dni myjecie włosy ? 07.04.12, 14:00 Codziennie lub co 2 dni . c; Odpowiedz Link Zgłoś
smakulaa ja myję codziennie :) 10.04.12, 10:26 używam do mycia i pielęgnacji włosów kosmetyki firmy LOTON. Polecam zdecydowanie produkt szampon odbudowujący z ceramidami. szampon odbudowuje włosy suche, z problemami. Efekt po umyciu, włosy są wygładzone, sprężyste, pełne wigoru i zdrowego połysku. Jeśli któraś z was wypróbuje dajcie znać, ja jestem zadowolona . Odpowiedz Link Zgłoś