kajkaa14 20.08.11, 12:44 Chcę sobie zrobić 2 dziurkę w uchu. Muszę mieć swój kolczyk, czy mogę sobie kupić u kosmetyczki .? ;d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaha17 Re: Druga dziurka w uchu.. 20.08.11, 13:46 yyy... wiesz no możesz mnieć swój kolczyk ) Ja w uchu mam 10 dziurek i wszystkie robiłam swoim kolczykiem bez obaw ) Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Druga dziurka w uchu.. 20.08.11, 13:57 jak już dziurka ci się `zagoi` to możesz swój kolczyk nosić c; Odpowiedz Link Zgłoś
vampire_lovee Re: Druga dziurka w uchu.. 20.08.11, 14:17 Jak byłam zrobić sobie drugi kolczyk, kosmetyczka robiła mi pistoletem, więc kolczyk który do niego wkładała dostałam od niej. Teraz chciałabym zrobić sobie w tym samym uchu trzeci kolczyk Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Druga dziurka w uchu.. 20.08.11, 14:26 aż mi ręce opadły... jak można lecieć po kolczyk do kosmetyczki? to już lepiej prowadzić kota na smyczy... Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: Druga dziurka w uchu.. 21.08.11, 14:10 przebijam jakieś 3 miesiące temu , też drugą dziurkę . u kosmetyczki dostajesz . mi pistoletem przebijała . Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Druga dziurka w uchu.. 21.08.11, 14:18 ja mam 3 dziurki w prawym uchu i 1 w lewem a idąc do kosmetyczki płacisz i ona przebija ci ucho kolczykiem, który ona ci daje. ) nie musisz mieć swojego. Odpowiedz Link Zgłoś
kara33441 Re: Druga dziurka w uchu.. 21.08.11, 14:25 Nie musisz mieć swój...chyba, że chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
maartaaa Re: Druga dziurka w uchu.. 21.08.11, 14:27 Kolczyk wybierasz sobie u kosmetyczki i nie możesz go ściągać przez jakiś czas, żeby ci się dziurka nie zarosła. Odpowiedz Link Zgłoś
gola. Re: Druga dziurka w uchu.. 21.08.11, 14:43 mam po dwie dziurki w uszach i nie brałam swoich kolczyków kiedy szłam do przebicia. oczywiście możesz zabrać z tym że musi on być specjalny, wtedy możliwe że opłata będzie niższa c; Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Druga dziurka w uchu.. 21.08.11, 15:21 Można kupić u kosmetyczki.. Na początku daje taki leczniczy o ile dobrze pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
voila Re: Druga dziurka w uchu.. 21.08.11, 16:31 kosmetyczka daje swój kolczyk (taki leczniczy na początek) Odpowiedz Link Zgłoś
alivemurderer wejdź 21.08.11, 15:44 podziękuj kosmetyczce, bo przez ten ich "pistolet" można się bardziej zarazić niż od wenflona, a poza tym to ma PRZEBIJAĆ a nie ROZRYWAĆ tkankę. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Druga dziurka w uchu.. 22.08.11, 14:07 Możesz kupić u kosmetyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Druga dziurka w uchu.. 22.08.11, 14:46 Ja mam (a właściwie miałam) dwie. Jedną odważyłam się robic sama przebitką (ale już jej nie mam bo była krzywa), a jedną "na legalu" u kosmetyczki. Nie, nie musisz miec swojego kolczyka, kosmetyczka da Ci kilka do wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_eta Re: Druga dziurka w uchu.. 22.08.11, 16:26 kosmetyczka powinna mieć do sprzedania takie specjalne lecznicze kolczyki, na pewno sobie coś wybierzesz, a po jakimś czasie możesz zmienić kolczyk na dowolny (; Odpowiedz Link Zgłoś
twarda11 Re: Druga dziurka w uchu.. 23.08.11, 14:52 Wydaje mi sie ze mozesz kupić u kosmetyczki, ja robiłam sobie sama drugą dziurkę, i nie kupowalam kolczyka u kosmetyczki Chcialam przebic wlasnie u Niej ale powiedziala ze muszę przyjść z rodzicami..... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
buuu. Re: Druga dziurka w uchu.. 23.08.11, 16:36 lepiej u kosmetyczki, bo napoczątku musisz nosić "leczniczy", a po ok miesiącu kupisz sobie jaki będziesz chciała ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: Druga dziurka w uchu.. 24.08.11, 19:14 też będę robić <3 i nie musisz mieć swojego kolczyka, idziesz do kosmetyczki i u niej sobie wybierasz i ona ci przekuwa Odpowiedz Link Zgłoś