Dodaj do ulubionych

Red Hot Chili Peppers! ;D

21.08.11, 14:20
hah...są już tematy o 30STM,My Chemical Romance,Queen a jakoś nie zauważyłam tematu o red hotach!tak więc fani Red Hot Chili Peppers napiszcie co najbardziej lubicie w tym zespole,kogo lubicie najbardziej jakie są wasze ulubione piosenki!podyskutujmy sobie wspólnie! big_grin

PS:jeśli był już taki wątek to przepraszam ale nie zauważyłam smile ale proszę nie usuwajcie wątka i piszcie komenatarze na temat big_grin
Obserwuj wątek
    • myszqa13 jedzie ktoś może na koncert? 21.08.11, 14:24
      bo ja chyba pojade...to znaczy się najpierw musze sprawdzić czy są jeszcze bilety...mam zamiar jechać albo do Berlina bądź lecieć do Londynu...ktoś jedzie z was na ich koncert?
    • malowana505 Kiedyś ich słuchałam... 21.08.11, 14:34
      Ale już mi przeszło, a na koncert nie jadę. wink Ale niektóre piosenki nadal mi się podobają.serce
      • myszqa13 odświeżam! 21.08.11, 17:11
        • myszqa13 Re: odświeżam! 27.08.11, 15:25
    • anahi_loveyou Re: Red Hot Chili Peppers! ;D 22.08.11, 17:36
      lubię zespół wink szczególnie piosenkę Californication big_grin
    • kocurzyca Re: Red Hot Chili Peppers! ;D 25.08.11, 17:25
      uwielbiam rhcp big_grin
      na koncert niestety nie pojade bo, za daleko, kasy nie ma..
      za to do dzis sobie nie moge wybaczyc ze nie bylam na ich koncercie w chorzowie w 2007 sciana
      a moja ulubiona piosenka to scar tissueserce
      • myszqa13 Re: Red Hot Chili Peppers! ;D 26.08.11, 16:18
        też uwielbiam scar tissue...tak jak otherside...a moja przygida z zespołem jakoś w tym roku się zaczęła...wcześnieju o nich słyszałam ale kilka miesięcy temu mój brat pożyczył o9d kolegi grę na ps3 rock band i tam była piosenka Dani California!zakochałam się niej od pierwszego usłyszenia!i tak jakoś zaczęłam ich słuchać!a teraz 30(w ten wtorek) w kinach będzie ich koncert emitowany...mam już bilety...ale na ten do Berlina też pojadę...masz jakieś ich płyty?ja teraz chce kupić "I'm with you" ale edycje z koszulką big_grin
        • gola. Re: Red Hot Chili Peppers! ;D 26.08.11, 16:48
          lubię ich, najczęściej zdarzało mi się słuchać snow i californication.
          • collage Re: Red Hot Chili Peppers! ;D 26.08.11, 17:39
            Ja mam parę ulubionych piosenek od Hotów. Mam nadzieje, że ktoś mi pomoże. Mianowicie szukam piosenki, którą reklamują na MTV, że płyty Hotów teraz tańsze i w reklamie jest pokazany teledysk jak oni tańczą na czarnym tle, kolorowe jakby w negatywie postacie. Znacie tą piosenkę?
            • myszqa13 Re: Red Hot Chili Peppers! ;D 26.08.11, 18:14
              ja niestety nie pomoge bo rzadko kiedy oglądam mtv...ale jak się dowiem to dam ci znać smile
              • collage Re: Red Hot Chili Peppers! ;D 26.08.11, 18:53
                Okej, ale może znasz ten teledysk, tak jak pisałam, że tańczą jako kolorowe postacie na czarnym tle.
                • myszqa13 Re: Red Hot Chili Peppers! ;D 26.08.11, 19:38
                  hmmm...kurcze...a pamiętasz może jakieś słowa?bo ja zazwyczaj po tekście kojarze piosenke a nie po teledysku
                  • niemampomyslu Re: Red Hot Chili Peppers! ;D 26.08.11, 19:58
                    lubię kilka piosenek big_grin są w nowym teraz rocku, nawet na okładce.
                    • collage Re: Red Hot Chili Peppers! ;D 26.08.11, 21:35
                      Już mam, to piosenka Californication c:
                      • myszqa13 Re: Red Hot Chili Peppers! ;D 26.08.11, 22:59
                        aha...nie bo mówiłaś że czarno białe tło i kolorowe postacdie i tak jakoś nawet o californication nie pomyślałam...smile
        • kocurzyca Re: Red Hot Chili Peppers! ;D 26.08.11, 22:30
          Ja mam całą ich dyskografie (oprócz i'm with you sad)..
          najfajniejszy album to greats hits serce A jaki wam się najbardziej podoba ??
          • myszqa13 Re: Red Hot Chili Peppers! ;D 26.08.11, 23:02
            ja też uwielbiam piosenki z greatest hits ale uwielbiam też stadium arcadium z moją ukochaną piosenką na czele dani california! big_grin ale nie mam tych płyt...może kupię ale na razie chce i'm with you
    • bananka kocham < 3 26.08.11, 23:04
      Anthony < 333 ten wokal. a piosenka? "desecration smile", taka magiczna. niebawem ma wyjść nowa płyta, "I`m with You", czy jakoś tak, czekam na nią < 3
      • myszqa13 Re: kocham < 3 27.08.11, 09:04
        bananka napisał(a):

> Anthony < 333 ten wokal. a piosenka? "desecration smile", taka magiczna. ni
        > ebawem ma wyjść nowa płyta, "I`m with You", czy jakoś tak, czekam na nią <
        > 3

tak!!!!Anthony najlepszy!!nie dość że ujest baaaaaardzo przystojny to na dodatek ma zarąbisty głos od którego mi8 kolana miękną!!też lubie "desecration smile"...też czekam na I'm with you! big_grin
    • sopwil / 26.08.11, 23:08
      moja siostra ich słuchała i często wspomina o tym zespole.
      mam gdzieś nawet płytę, Californication.
      lubię ich, uwielbiam głos Kiedisa, ich piosenki są po prostu świetne! moim zdaniem, i chyba nie tylko moim to żywa legenda. ;D
      • bananka < 3 27.08.11, 21:08
        no no no big_grin są wspaniali big_grin
        • kocurzyca Re: < 3 28.08.11, 20:50
          ej, a znacie jakąś strone z rzeczami z rhcp ??
          chciałabym sobie kupic plecak z ich logo, a kostki nie chce bo za dużo ludzi je ma..
          • myszqa13 Re: < 3 28.08.11, 23:31
            redhotchilipeppers.shop.bravadousa.com/ tu masz...smile
            • kocurzyca Re: < 3 29.08.11, 11:09
              o, dzieki myszqa13 !! Już wiem co chce na mikołaja big_grin.

rhcp.pl/petycja-o-organizacje-w-polsce-koncertu-red-hot-chili-peppers/
              moze nam sie uda smirk
              • myszqa13 Re: < 3 31.08.11, 00:09
                hah!już polubiłam tą stronę!!musi się udać!!!nieważne w jakim regionie Polski ale musi być!!pojadę tam wcześnie rano i będę koczować przed miejscem koncertu aby dopchać się pod scenę jak najwcześniej...byłam dzisiaj w kinie na ich kmncercie...jezzzuuu!!było świetnie!!Chad ciągle rzucał pałeczkami do ludzi,Flea się wydurniał,Anthony mówił że wszystkich fanów kocha a Josh cudownie śpiewał!za szybko się skończyło moim zdaniem!!bo o 23...a zaczęło w okolicach 21:30(bo wcześniej było wprowadzenie i wywiad z członkami)...ja chce poznać Anthonyego!!
                • kocurzyca Re: < 3 01.09.11, 08:11
                  myszqa13 napisał(a):

> hah!już polubiłam tą stronę!!musi się udać!!!nieważne w jakim regionie Polski a
                  > le musi być!!pojadę tam wcześnie rano i będę koczować przed miejscem koncertu a
                  > by dopchać się pod scenę jak najwcześniej...byłam dzisiaj w kinie na ich kmncer
                  > cie...jezzzuuu!!było świetnie!!Chad ciągle rzucał pałeczkami do ludzi,Flea się
                  > wydurniał,Anthony mówił że wszystkich fanów kocha a Josh cudownie śpiewał!za sz
                  > ybko się skończyło moim zdaniem!!bo o 23...a zaczęło w okolicach 21:30(bo wcześ
                  > niej było wprowadzenie i wywiad z członkami)...ja chce poznać Anthonyego!!

A jaki tytuł filmu ??
                  • myszqa13 Re: < 3 01.09.11, 15:51
                    to znaczy się to był ich koncert na żywo...akurat w tym czasie grali w Kolonii i emisja tego wydarzenia była w 39 krajach...smile
    • miastowa. Re: Red Hot Chili Peppers! ;D 29.08.11, 10:38
      Snow ( hey oh ) najzajebistsza cudowna , świetny tekst mogę słuchać jej w nieskończoność
      Tell me baby
      Californiacation
      Aeroplane
      • collage Re: Red Hot Chili Peppers! ;D 30.08.11, 19:32
        @myszqa przepraszam, może Cię wprowadziłam w błąd z tymi kolorowymi postaciami w teledysku i piosenką californication, ale w reklamie pierw leci "Under The Bridge" - o to mi chodziło, a potem "Californication" c;
        • myszqa13 Re: Red Hot Chili Peppers! ;D 31.08.11, 00:10
          collage napisał(a):

> @myszqa przepraszam, może Cię wprowadziłam w błąd z tymi kolorowymi postacia
          > mi w teledysku i piosenką californication, ale w reklamie pierw leci "Under The
          > Bridge" - o to mi chodziło, a potem "Californication" c;
          nie no spoko...każdemu się myli...a poza tym mi to nie przeszkadzało że szukałam...i tak czegoś jeszcze szukałam na ich profilu więc nie było problemu smile
    • cameron Re: Red Hot Chili Peppers! ;D 31.08.11, 11:00
      uwielbiam ich serce
      wszystkie piosenki z greatests hits są świetne kiss
      • kocurzyca nowa okładka. 31.08.11, 12:05
        co sądzicie o okładce płyty i'm with you ? mi sie srednio podoba.. strasznie minimalistyczna uncertainuncertainuncertainuncertain
        • myszqa13 Re: nowa okładka. 31.08.11, 17:28
          no troche tak,rzeczywiście bardzo minimalistyczna ale i tak dobrze że coś takiego wymyślili...tylko tak niezbyt rozumiem po co tam ta mucha ale dobra...xd
          • niemampomyslu Re: nowa okładka. 31.08.11, 17:35
            okładka jest ładna, ale taka... no nie wiem, zimna.
            @myszqa13 też kocham Dani California, a szczególnie teledysk big_grin
            • myszqa13 Re: nowa okładka. 31.08.11, 18:18
              Dani California najlepsze!!teledysk jest cudowny!ale teraz coraz mniej słucham DC i przerzucam się na nową płytę...na okrągło puszczam "Happiness Loves Company"."Factory of faith" i "Did I let you know"...są cudowne...szczególnie kocham początek "Happiness Loves Company" kiedy to Flea gra na pianinie...podczas wczorajszego koncertu to tak super wyglądało...big_grin
    • czarna_. Re: Red Hot Chili Peppers! ;D 31.08.11, 18:30
      oj tak, rhcp rządzą smile
      moja ulubiona piosenka "Otherside".
    • katro Re: Red Hot Chili Peppers! ;D 31.08.11, 18:38
      Uwielbiam ich!!!!!!!!!!!!!!!!
      Mam płyte Blood Sugar Sex Magic i jestem nią zachwycona, a szczegulnie piosenką o tym samym tytule co płytaserceserceserceserceserceserceserce
    • chocolatte Re: Red Hot Chili Peppers! ;D 01.09.11, 14:14
      uwielbiam RHCPsmile Ich nowa piosenka ("Adventures of rain dance maggie") jest świetna! serce
    • milenka2822 Red Hot Chili Peppers! 01.09.11, 17:13
      Redhotsi! Jak miło, że ktoś załozył ten wątek!
      Więc może od poczatku: zakochałam sie w ich muzyce jakies 2 lata temu. Oczywiście wczesniej juz o nich słyszałam, ale miałam wtedy czas, w którym duzo poszukiwałam. No ale w końcu dotarłam i do nichsmile W telewizji leciał teledysk do "dani california", i bardzo mi się spodobał. Świetny pomysł. Potem wpisałam w necie RHCP i się zaczęło. Najpierw miałam obsesje na punkcie "otherside", potem było "by the way", "can`t stop", "areoplane", no i oczywiście "californication" i "under the bridge"...i tak mogłabym wymieniać i wymieniać, aż do ostatniej płyty.
      By the waysmile -macie juz nowy krążek???

Jak ogladam filmiki z koncertów to serce mi się kraje, ze nie mogę do Berlina jechac. Niestety w tym roku wyczerpałam juz limit duzych koncertów (zostali mi jeszcze marsi w listopadzie).

Uwielbiam ich za muzyke, a takze ich styl życia.
      (Flea- tosz to wariat!)
      • myszqa13 Re: Red Hot Chili Peppers! 03.09.11, 09:30
        ja nową płyte mam zamiar kupić sobie na urodziny...to znaczy chce poprosić brata żeby mi kupił no bo sama sobie prezentu nie będę kupowała...

ja jadę do Berlina tylko żałuje że nie zabrałam się za to wcześniej bo miałabym stojące miejsca a teraz moge dostać siedzące ale takie gdzie prawie nic nie będę widziała...no ale pojadę a najwyżej na następny koncert lepiej się przygotuje i kupię w pierwszym dniu sprzedaży big_grin
    • jb.0la Re: Red Hot Chili Peppers! ;D 01.09.11, 17:22
      Ja zaczęłam słuchać redhotsów poprzez tatę. On ich słucha/słuchał i ja też się nimi zainteresowałam. Byłam we Frankfurcie, kiedy oni grali koncert. 26 sierpień.. Kurde, myślałam, że się popłaczę. Nigdy nie byłam na żadnym koncercie i w najbliższej przyszłości nie będę (btw-z tego oto miejsca chciałam pozdrowić tatusia, który nie chce mnie wziąć na marsów). Nowej płyty nie mam, może kupię, jesli po urodzinach wpadnie trochę kasy. wink
      Pierwszą piosenką RHCP, którą usłyszałam była The Zephyr Song i ma dla mnie znaczenie sentymentalne.
    • kocurzyca książka biograficzna 01.09.11, 21:32
      eej, dziewczyny, a macie tą biograficzną książke blizna/y ??
      • myszqa13 Re: książka biograficzna 03.09.11, 09:32
        ja chciałam kupić ale w empiku nie ma...ale podobno w żadnej księgarni nie ma bo wycofali ją ze sprzedaży ale niedługo ma ponoć wrócić...gdzieś czytałam czy słyszałam...ale musze ją mieć...a ty ją masz?
        • kocurzyca Re: książka biograficzna 03.09.11, 11:02
          niestety niecry tez czekam az wznowią produkcje, ale zastanawiam sie czy jej nie sciągnąc na komórke.. chociaz czy ja wiem, miec ksiązke to zupełnie co innego niż plik na fonie
    • blood_ Re: Red Hot Chili Peppers! ;D 08.09.11, 18:25
      Nowy singiel Avril Lavigne - Wish you were here
      Koniecznie posłuchaj!!! Polecam!!!

www.youtube.com/watch?v=FPUzxp4brQQ
      • kocurzyca Re: Red Hot Chili Peppers! ;D 09.09.11, 14:50
        Co ty nam tutaj spamujesz ?!!! angry
    • pusiooooo Re: Red Hot Chili Peppers! ;D 10.09.11, 14:03
      Red Hoci rządzą !!!
      Kocham ten zespół. Zaraziłam nie nim moja siostra ! Teraz na okrągło go słucham i nucę jego piosenki ! Hahaserce
      • myszqa13 i dobrze!!jest na coraz więcej!!piszcie fani!! 14.09.11, 20:22
    • chocolatte Re: Red Hot Chili Peppers! ;D 15.09.11, 14:53
      uwielbiam cały zespół big_grin moimi ulubionymi piosenkami są : "Adventures of rain dance maggie" , "Cant stop" "Scar Tissues" i wiele injnych big_grinserce
      • jessicakaulitz Re: Red Hot Chili Peppers! ;D 16.09.11, 15:01
        Zespół technicznie bardzo dobry, ale nie wiem.... nie podchodzi mi, jakoś te piosenki mi się ciągną jak guma do żucia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka