Dodaj do ulubionych

Plakaty - wymiana

21.08.11, 20:21
A więc to może być wątek, dzięki któremu będzie nam się łatwiej wymieniało plakatami. Piszemy, jakie plakaty mamy i jakich poszukujemy.

---------------------------------------------------------------
Jeśli chodzi o mnie - poszukuję plakatów z Sagi "Zmierzch". "Woda dla słoni" i z wszystkimi aktorami z Sagi "Zmierzch:, np.: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Ashley Greene, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Nikki Reed, Rachelle Lawrence, Bryce Dallas Howland, Xavier Samuel, Peter Facinelli, Billy Burke, Dakota Fanning, Taylor Lautner itp.

Jeśli chodzi o moje plakaty - mam ich mnóstwo od Tokio Hotel do Rihanny. Jeśli jesteś zainteresowana/y napisz, czy jest ten, którego szukasz - wielka szansa na to, że tak. smile

Jeśli chodzi o mnie proszę pisać w wiadomościach o plakatach. Lub na forum, ale lepiej w wiadomości. smile

Obserwuj wątek
    • jagoda1602 Re: Plakaty - wymiana 21.08.11, 20:24
      Trochę za późno trafiłaś, wyrzuciłam wszystkie nie potrzebne plakaty, a ze zmierzchu miałam chyba najwięcejsad No, cóż, takie życie...
    • naomi. 30stm. 21.08.11, 20:25
      potrzebuje przynajmniej 15 plakatów 30 seconds to mars, jak coś to mogę nawet zapłacić.
      • imyourdream1 Re: 30stm. 21.08.11, 21:00
        ja mam taki wielki plakat woda dla sloni i kilka z zmierzchu.
    • stranger17 Re: Plakaty - wymiana 21.08.11, 22:57
      Mam strasznie dużo plakatów - Justin Bieber, Zmieszch [Pattinson, Stewart, Lautner], Eminem, Lady Gaga, Rihanna, Simple Plan.. Mam chyba plakaty wszystkich aktorów, zespołów, piosenkarzy.. Tylko oczywiście nie tych, których lubię..
      • charlotte__ Re: Plakaty - wymiana 22.08.11, 00:24
        Poszukuję z The Veronicas .. Ma któraś z was ??
        • taranka Re: Plakaty - wymiana 22.08.11, 09:25
          Niestety nic na wymianę nie mam, ale bym kupiła trochę Green Day'a za małą cenę
          • weronikao99 Re: Plakaty - wymiana 22.08.11, 10:11
            taranka napisał(a):

mam plakat z wody dla słoni, ale nie dam bo pod nim jest plakat avril. mam na wymiane plakat JB (z gazety) Roberta Pattiosona, seleny gomez, Katy Perry, i bóg wie czego. Chętnie przyjmę plakat Avril Lavigne. Jeżeli ktos miałby się chęć zapytac, oto mój E-mail : Weronikao99@wp.pl
    • karolcia3486 Re: Plakaty - wymiana 22.08.11, 10:26
      A masz jakieś z Anahi . ? Albo RBD
    • patrysia434 Re: Plakaty - wymiana 21.09.11, 20:08
      hej ja mam mnostwo plakatów ze zmierzchu. chcesz sie wymienic?? mnie interesuje selena gomez i pamietniki wampirów. pisz jak cos
      • norrmalna Re: Plakaty - wymiana 21.09.11, 20:21
        jezeli mama mi ich nie wyrzucila, to gdzies mam mnostwo plakatow przeroznych aktorow, zespolow, jesli poszukam i znajde to moge Wam powysylac, mi i tak one nie sa potrzebne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka