crazzygirl123 25.08.11, 18:28 od kilku dni poprostu nie czuje głodu mogła bym nie jeść nic ,! to normalne? co mam zrobić ??. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diekatja Re: to normalna rzecz ?. 25.08.11, 18:31 Pewnie coś ci dolega, ale nie sądzę żeby to było coś bardzo poważnego. Bo ja od kilku tygodni mam tak samo - po prostu mogłabym nic nie jeść, a jakoś żyję. Nie chcę cię martwić, ale ja przez to mam częste zawroty głowy, nie mam na nic siły, mam słabą pamięć i trudno mi się skupić. Jednak lepiej idź do lekarza, bo nigdy nie wiadomo przez co to moze być spowodowane. Odpowiedz Link Zgłoś
crazzygirl123 Re: to normalna rzecz ?. 25.08.11, 18:36 diekatja napisał(a): > Pewnie coś ci dolega, ale nie sądzę żeby to było coś bardzo poważnego. Bo ja > od kilku tygodni mam tak samo - po prostu mogłabym nic nie jeść, a jakoś żyję. > Nie chcę cię martwić, ale ja przez to mam częste zawroty głowy, nie mam na nic > siły, mam słabą pamięć i trudno mi się skupić. Jednak lepiej idź do lekarza, b > o nigdy nie wiadomo przez co to moze być spowodowane. wiem mam tak samo tylko to trwa dłużej ,te zawroty głowy ..ale teraz to już wogóle ...niechce mówić o tym mamie bo napewno się zdenerwuje jeszcze poczekam. i dziekuje za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
diekatja Re: to normalna rzecz ?. 25.08.11, 18:46 Ja zawroty głowy mam od czterech lat, ale to jest spowodowane chorobą serca. Jednak może się stresujesz i dlatego nie masz apetytu? Bo gdy ja jestem zestresowana to mogę nie jeść nawet dwa dni i nie spać 24h. A następnego dnia normalnie wstaję i żyję. Ja również choruję na nerwicę i podejrzewam, że to od niej mam te wszystkie objawy i brak apetytu. Może poczytaj sobie trochę o tym więcej i zorientuj się mniej więcej czy masz też inne objawy tej choroby. Jeśli będziesz się naprawdę kiepsko czuła lub zaczniesz mdleć, to lepiej powiedz to mamie i idź do lekarza. Nie chcę cię tu straszyć chorobą serca czy nerwicą, bo możliwe że nie czujesz głodu z innych powodów, ale lepiej komuś o tym powiedz, albo poczytaj sobie w internecie więcej na ten temat. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
miley138 Re: to normalna rzecz ?. 29.08.11, 00:29 Nie uważam, żeby to było coś normalnego. Lepiej powiedz mamie Odpowiedz Link Zgłoś
nickiminaj Re: to normalna rzecz ?. 25.08.11, 18:33 to nienormalne. nie wiem co masz zrobić ... Odpowiedz Link Zgłoś
gagacorn Re: to normalna rzecz ?. 25.08.11, 18:35 Musisz iść do lekarza.Ja to nie wiem jak można nie czuć głodu.Uwielbiam jeść! Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia Re: to normalna rzecz ?. 25.08.11, 18:37 ja jak są upały to praktyczni tez nic nie jem, bo wogóle nie czuje głodu, moze to przez to Odpowiedz Link Zgłoś
wildfire Też tak miałam i.. 25.08.11, 18:49 to nic poważnego. Pewnie w twoim organiźmie zachodzą jakieś zmiany. Miałam tak samo niedawno. Nic nie jadłam, tylko piłam i schudłam ze 2 kg w przeciągu 3 dni. Szkoda, że potem znów zaczęło mi się chcieć jeść, bo chcę schudnąć Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda1602 Re: to normalna rzecz ?. 27.08.11, 10:06 Bywa. Tylko wszystko zależy, ile to trwa. Jeśli parę dni, myślę, że do 3, to wszystko będzie ok. Człowiek bez jedzenia może dość długo wytrzymać, z tego co pamiętam, to chyba tydzień, ale nie jestem pewna. Nie jest to zdrowe na pewno, bo organizm zacznie w końcu mięśnie wyjadać. Nie tak od razu, ale nie chcę się rozpisywać, żeby to wszystko opisać. Odpowiedz Link Zgłoś
melody_soul Re: to normalna rzecz ?. 26.08.11, 20:30 lepiej powiedz rodzicom. musisz udać się do lekarze, to pewnie nic poważnego, ale nigdy nic nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
diekatja Re: diekatja 26.08.11, 23:03 Chodzi mi ogólnie o nerwicę, bo są różne rodzaje. Ja osobiście mam lękową i neurasteniczną. Odpowiedz Link Zgłoś
estera102 Re: to normalna rzecz ?. 26.08.11, 20:34 też tak mam . może po prostu dlatego że jest gorąco ? w lato tak bywa że nie chce się jeść. Odpowiedz Link Zgłoś
k.adamowicz Re: to normalna rzecz ?. 26.08.11, 22:08 nie wiem, czy to normalne, ja jestem żarłokiem, mogłabym jeść co pół godziny. zdarzało mi się tak czasem podczas choroby czy coś, ale raczej na krótką metę. ale mam nadzieję, że jesz mimo to? Odpowiedz Link Zgłoś
sopwil / 26.08.11, 23:09 też tak czasem jest. muszę się po prosty "wygłodzic" i później wszystko wraca do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: to normalna rzecz? 26.08.11, 23:15 Coś musisz jeść, nawet jeśli miałabyś to w siebie wmuszać. Też tak mam czasami, ale nie uważam, że to nienormalne. Odpowiedz Link Zgłoś
anuusia56 Re: to normalna rzecz ?. 26.08.11, 23:21 Mi się wydaje normalna, bo ja też tak mam.! Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: to normalna rzecz ?. 27.08.11, 13:51 też tak kiedyś miałam. ale jakoś mi przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja9970 Re: to normalna rzecz ?. 27.08.11, 22:47 Ja też, ale matka mi kazała, więc jadłam teraz normalnie jem. Zobaczymy jak długo Odpowiedz Link Zgłoś