monia12xd Re: Która klasa szkoły podstawowj jest najgorsza? 02.01.12, 19:41 podstawówka jest banalna ;> weź idź do gimnazjum -,- dochodzi ci geografia, fizyka, chemia, biola, niemiec i nie wiem co jeszcze, masa nauki... ciekawie jak będzie w LO Odpowiedz Link Zgłoś
kasia8528 Re: Która klasa szkoły podstawowj jest najgorsza? 05.01.12, 19:16 5. To był najgorszy okres w moim życiu. Są bardzo trudne rzeczy i wgl. W szóstej to nas tylko straszyli tym egzaminem. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 05.01.12, 19:24 6 klasa jest bardzo fajna a to całe straszenie testem szóstoklasisty to jakiś śmiech na sali, toż to drobnostka jak człowiek myśli i ogarnia co dzieje się w szkole. c; Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Która klasa szkoły podstawowj jest najgorsza? 06.01.12, 17:23 żadna? bo szkoła podstawowa to luks, jak pójdziesz do gimnazjum to dopiero wtedy zobaczysz co jest naprawdę złe ;d Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Która klasa szkoły podstawowej jest najgorsza? 06.01.12, 17:34 Podstawówka to najbardziej beztroski czas, jaki można spędzić w szkole(nie licząc przedszkola i zerówki), więc ŻADNA klasa nie jest najgorsza. Ciesz się, że życie wciąż jest bardzo łatwe. Jak dla mnie, to gimnazjum jest najgorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia 6 klasa najgorsza . 06.01.12, 20:09 Moim zdaniem zawsze najgorsza jest ostania klasa czy w podstawówce czy w gimnazjum ... Odpowiedz Link Zgłoś
zakochanie Re: Która klasa szkoły podstawowj jest najgorsza? 09.01.12, 20:46 nie ma najgorszej klasy w podstawówce. to awykonalne ;d Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Która klasa szkoły podstawowj jest najgorsza? 10.01.12, 14:49 szósta... właśnie dzisiaj pisałam próbny egzamin .. ten.. wiesz.. kompetencje.. o! Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu 6! 13.01.12, 09:40 dosłownie od 1 września zaczynają straszyć sprawdzianem. nauczyciele nie uczą cię po to, żebyś coś umiała, zapamiętała na dłużej, tylko żebyś dobrze wypadła na sprawdzianie/"co roku na teście są pytania z tego działu". przynajmniej ja miałam takie wrażenie. jest kilka próbnych testów na poziomie, hm, czwartej klasy? i w końcu ten jeden, najważniejszy, który jest jeszcze łatwiejszy. dwa miesiące przerwy, idziesz do gimnazjum i na wstępie słyszysz "te zadania mają na celu przygotowanie was do egzaminu gimnazjalnego/czytajcie każdą lekturę, bo na teście są z nich szczegółowe pytania/uczcie się już teraz, bo za 2 lata egzamin" i tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
orbit Re: Która klasa szkoły podstawowj jest najgorsza? 13.01.12, 11:04 Cała podstawówka jest prosta . Moim zdaniem za bardzo straszą tymi testami szóstoklasistów , którym nie ma się co przejmować . Odpowiedz Link Zgłoś
poompy Dla mnie? 5 ! 13.01.12, 12:31 Jak dla mnie najtrudniejsza była piąta. W czwartej raczej powtarza się rzeczy z klasy trzeciej i robi kilka nowych, zaś w szóstej jej powtórka z klasy czwartej, piątej i przygotowanie do egzaminu. A w piątej, wydaje mi się, że jej najwięcej nowych wiadomości . Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl Re: Która klasa szkoły podstawowj jest najgorsza? 13.01.12, 12:45 Też uważam, że piąta jest najgorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: Która klasa szkoły podstawowj jest najgorsza? 13.01.12, 20:28 Jak dla mnie najtrudniejsza, albo najgłupsza jest klasa 6, bo jest pełno sprawdzianów, testów, kółek itp. Niby materiał się powtarza, ale jakoś tak no jest XD Pierdzielę od rzeczy. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Która klasa szkoły podstawowj jest najgorsza? 25.01.12, 14:50 szósta klasa jest najlepsza z całej kariery w szkole podstawowej! i niech nie odstraszy cię to, że jest test. Odpowiedz Link Zgłoś
beyourself Re: Która klasa szkoły podstawowj jest najgorsza? 28.01.12, 09:00 6 jest najgorsza. 5 klasa była lajtowa ! najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
justa28t Re: Która klasa szkoły podstawowj jest najgorsza? 01.02.12, 15:21 U nas to zawsze najgorsza jest 6, bo jest najstarsza z podstawówki i się wymądrza. Odpowiedz Link Zgłoś
choocolattee Re: Która klasa szkoły podstawowj jest najgorsza? 03.02.12, 21:35 obie klasy są proste , w gim jest o wieele gorzej , ale mniej stresu w 5 klasie : ) bo nie ma testu 6 klas , u nas też był polonez -.- Odpowiedz Link Zgłoś
beyourself Re: Która klasa szkoły podstawowj jest najgorsza? 04.02.12, 11:11 5 jest naaaajlepsza ! A 6 najgorsza Odpowiedz Link Zgłoś
sweety123 Re: Która klasa szkoły podstawowj jest najgorsza? 04.02.12, 16:30 Hmm.. w sumie za dobrze już nie pamiętam, ale chyba 5, bo są to same nowości w 6 masz już powtórzenie do egzaminu..tak samo w gimnazjum 2 jest najgorsza, bo 3 to szybko zleci ;> tylko będą was cisnąć ;> Odpowiedz Link Zgłoś