miastowa. Re: Starbucks Coffee 11.09.11, 11:57 Jane_14 Tak spróbuj jest pyszny , ja miałam podobnie uwielbiałam Starbucksa przed sprobowaniem pierwszej kawy . Odpowiedz Link Zgłoś
estera102 Re: Starbucks Coffee 13.09.11, 20:30 nie wiem nie piłam nigdy. może się kiedyś wybiorę ale skutecznie zniechęca mnie ten cały szum wokół tej kawiarni. to się stało takie "cool" . a dodawanie zdjęć na facebooka gdzie niby przypadkiem w ręku trzymamy ich kawę albo niby przypadkiem jest gdzieś w tle to już trochę żałosne. no ale jak taka znana to trzeba będzie spróbować codziennie koło niej jestem więc... Odpowiedz Link Zgłoś
miss_nothing Re: Starbucks Coffee 13.09.11, 20:46 Kocham Starbucks. Niestety kawiarni tych nie ma jeszcze w całej Polsce. Kolejny z plusów mieszkania w Warszawie. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Starbucks Coffee 14.09.11, 19:07 Koooooooocham Wszystko, zawsze i o każdej porze Za coffee heaven nigdy nie przepadałam, jakoś tak zawsze dziwnie było. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Starbucks Coffee 17.09.11, 22:01 nie piłam, ale niewątpliwie pyszna ale to istna siedziba hipsterów Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Starbucks Coffee 18.09.11, 11:06 Miqusia Jak byś kiedyś była to polecam ci frappucinno i caramel machiatto Odpowiedz Link Zgłoś
muffina Re: Starbucks Coffee 29.10.11, 14:14 u mnie w mieście jest kilka Starbucks'ów, więc chodzę tam niemal cały czas. kocham ich kawy :3 Odpowiedz Link Zgłoś