inna_odinnych Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 15:34 U mnie w gimnazjum (a było to juz kilka lat temu) "kocenie" zaczynało się i kończyło na "kici kici". Starsze klasy tak wołały na pierwszaków może przez miesiąc, górę dwa i przestały. Większych afer i innych nie było, albo nie słyszałam o tym Odpowiedz Link Zgłoś
originalx33 Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 15:50 masakraa. ciągle kicikicikici. cały czas mam to w głowie. ;| Odpowiedz Link Zgłoś
demetria0606 Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 16:08 U mnie czegoś takiego nie było . Nikt nie wołał "kici kici" . Ale jakieś dziewczyny ze starszych klas pisały na rękach (tym co chcieli) Kotek lub Miau... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
krychaxd Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 16:38 Kogo okocić ? Taki żarcik, bo u mnie nie wolno ... jak ktoś kogo pomalował to jest wielkie dochodzenie kto to zrobił ;| Odpowiedz Link Zgłoś
mysterious69 Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 16:41 [b]no jak byłam w pierwszej klasie ale w technikum to moze zdarzylo sie 2 razy zeby powiedzieli do mnie kici kici ... ale wiecej juz nie...teraz to ja sama tak wolam...xD ..i koty sie nie plują ;] [/b] Odpowiedz Link Zgłoś
katherinee Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 16:54 Ja w 6 klasie jestem , chłopaki u nas już kocą 4 klasy , nieźle się niektórych dostało. W przyszłym roku ide do gimnazjum gdzie mam duużo znajomych więc na pewno zostane okocona , chociaż niektórzy gimnazjaliści to się mnie boją ;d Odpowiedz Link Zgłoś
puppet Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 17:03 mhmm. ja 1 dnia szkoły gdy wróciłam do domu byłam cała skocona, nawet nogi bo byłam w spódnicy i zapewne chłopaki widzieli moje majtki według mnie KOCENIE to już taka tradycja w gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
queen12xd Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 17:11 mam tak w gimie bo jestem w pierwszej klasie ale wg mnie to fajne ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zaba1997 Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 17:14 hahaha..pamiętam to jak ja byłam w 1. masakra, ale przynajmniej nie rzucają w ciebie karmą i wgle. My dziś rzucaliśmy karmą i przez cały tydzień będziemy osobiście to nie że ja jakoś specjalnie w kogoś rzucam czy coś ale to tylko zabawa, oczywiście uważam gdzie rzucam, to tylko zabawa. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
beauty12 Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 17:31 No znam to, ale nam nie pozwalała dyrektorka tak robić, więc nikt nam nawet nie dokuczał... Odpowiedz Link Zgłoś
kokosia29 Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 17:32 niestety tak jest w każdej szkole przechodzilam to 2 lata temu i starsznie sie balam ale teraz sie z tego smieje jesli bylas na kolonii i przechodzilas juz chrzest to nie bd dla cb zadne nowosc Odpowiedz Link Zgłoś
alis. Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 17:41 U mnie w gimnazjum nie ma kocenia. Prawie wszyscy gimnazjaliści i licealiści są bardzo sympatyczni Odpowiedz Link Zgłoś
hedwisia Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 17:47 Ja też 1. gimnazjum nie, u nas tak nie robili ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pusiooooo Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 18:18 Ja jestem w 2, ale osoby, które doszły teraz to wszyscy do nich gadali 'kici', 'kici' i pisali na rękach 'kot' ! Haha Nauczyciele się wściekali, ale były jaja Odpowiedz Link Zgłoś
boonann Re: U mnie jest tak :P 05.09.11, 18:19 malujemy im wąsy,nosy i piszemy kot na czole ;p muszą chlapać mleko z miseczek jak koty bijemy ich pasami i panie się zgadzają bo taka u nas tradycja jest ;D na kolanach po szyszkach muszą chodzić ;p muszą pić ekstra mieszankę majeranku,kawy,mleka,vegety,jajka surowego itp. po za tym są konkurencje między klasami a i b WYCHOWAWCY TYCH NOWYCH KLAS MUSZĄ ROBIĆ TO SAMO ! czyli też bijemy ich pasami po za tym jest jeszcze wieeele konkurencji . Ja jestem w 3 gim. przeszłam przez to i żyję Odpowiedz Link Zgłoś
gossipka. Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 18:25 U mnie w gimnazjum nie było nigdy czegoś takiego jak kocenie ;P No może zdarzały się wyjątki.. ale to rzadko ;p Odpowiedz Link Zgłoś
wolf_ev jadłam kisiel z cebulą i miałam rozbite jajko we 05.09.11, 18:30 To kici kici, to nie jest żadne kocenie! Teraz jestem w 2kl, a na moim chrzcie, byłam wysmarowana mąką i jadłam kisiel z cebulą i miałam rozbite jajko we włosach Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_94 Re: jadłam kisiel z cebulą i miałam rozbite jajk 05.09.11, 18:46 Jak szłam do pierwszej klasy gimnazjum to to zdarzyła mi się taka sytuacja z reszta w pierwszej LO też . Tak naprawdę trochę po kiciają i przestną Odpowiedz Link Zgłoś
wercia14 Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 18:46 Jak byłam w ! klasie gimnazjum to na początku też mówili do nas "kici kici". Ja się tym nie przejmowałam, a im się w końcu znudziło. Gdy byłam w 2 i 3 klasie też tak mówiłam do 1-klasistów. Mogę Cię pocieszyć, że teraz jestem w 1 technikum i jeszcze ani jedna osoba nie zwróciła się do nikogo tekstem "kici kici", więc spoko i radzę się takimi nie przejmować, wtedy im się szybciej znudzi Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy nie ma u nas 05.09.11, 20:25 mamy normalną szkołę i raczej coś takiego chyba by u nas nie przeszło . mamy w szkole baaardzo mało osób więc nauczyciele pilnują nas non stop Odpowiedz Link Zgłoś
catherine26 Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 21:17 W tym roku poszłam do 1 klasy gimnazjum i nic nam nie robili. Nie wołali "kici , kici" czy pisali coś po rękach. Nic, zero reakcji. Można powiedziec że jesteśmy dla nich powietrzem. Nie wiem może później bedą , ale jakoś na razie nie mam zamiaru chodzić po szkole popisana albo wygladać jak jakiś dupek. Chyba to już wyszło z mody. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_g Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 21:26 kocenie jest w porzo nie mam nic do tego chociaż nie wiem czy za rok będę kocić Odpowiedz Link Zgłoś
fanbieber Re: "Kocenie" - gimnazjum 06.09.11, 18:17 taa skocili mnie w 1 gim,na rece xdd to bylo 4 lata temu xd ;dd nic strasznego....przynajmniej mam wspomnienia kolegi ktory zmarl w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
misio Re: "Kocenie" - gimnazjum 08.09.11, 15:36 U mnie w gimnazjum tylko pisaliśmy pierwszakom na rękach jakieś teksty związane z kotami. Myślę, że nie ma w tym nic złego, a nauczyciele oczywiście musieli popsuć zabawę, każdemu zabierali pisak i opie...li -.- Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: "Kocenie" - gimnazjum 09.09.11, 14:26 fajne to jest, i jeszcze przede mną :p Ale jak widziałam na dworzu jak starsze dziewczyny goniły z markerami młodsze to szaał XD Odpowiedz Link Zgłoś