Dodaj do ulubionych

"Kocenie" - gimnazjum

• inna_odinnych Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 15:34
      U mnie w gimnazjum (a było to juz kilka lat temu) "kocenie" zaczynało się i kończyło na "kici kici". Starsze klasy tak wołały na pierwszaków może przez miesiąc, górę dwa i przestały. Większych afer i innych nie było, albo nie słyszałam o tym wink
    • originalx33 Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 15:50
      masakraa. ciągle kicikicikici. cały czas mam to w głowie. ;|
    • demetria0606 Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 16:08
      U mnie czegoś takiego nie było . Nikt nie wołał "kici kici" . Ale jakieś dziewczyny ze starszych klas pisały na rękach (tym co chcieli) Kotek lub Miau... ;D
    • krychaxd Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 16:38
      Kogo okocić ? devil Taki żarcik, bo u mnie nie wolno ... jak ktoś kogo pomalował to jest wielkie dochodzenie kto to zrobił ;|
    • mysterious69 Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 16:41
      [b]no jak byłam w pierwszej klasie ale w technikum to moze zdarzylo sie 2 razy zeby powiedzieli do mnie kici kici ...
      ale wiecej juz nie...teraz to ja sama tak wolam...xD ..i koty sie nie plują ;]
      [/b]wink
    • katherinee Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 16:54
      Ja w 6 klasie jestem , chłopaki u nas już kocą 4 klasy , nieźle się niektórych dostało.
      W przyszłym roku ide do gimnazjum gdzie mam duużo znajomych więc na pewno zostane okocona , chociaż niektórzy gimnazjaliści to się mnie boją ;d
    • puppet Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 17:03
      mhmm. ja 1 dnia szkoły gdy wróciłam do domu byłam cała skocona, nawet nogi bo byłam w spódnicy i zapewne chłopaki widzieli moje majtki uncertain według mnie KOCENIE to już taka tradycja w gimnazjum. big_grin
    • queen12xd Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 17:11
      mam tak w gimie bo jestem w pierwszej klasie ale wg mnie to fajne ;D
    • zaba1997 Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 17:14
      hahaha..pamiętam to jak ja byłam w 1. masakra, ale przynajmniej nie rzucają w ciebie karmą i wgle. My dziś rzucaliśmy karmą i przez cały tydzień będziemy osobiście to nie że ja jakoś specjalnie w kogoś rzucam czy coś ale to tylko zabawa, oczywiście uważam gdzie rzucam, to tylko zabawa. < 3
    • beauty12 Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 17:31
      No znam to, ale nam nie pozwalała dyrektorka tak robić, więc nikt nam nawet nie dokuczał... big_grin
    • kokosia29 Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 17:32
      niestety tak jest w każdej szkoleindifferent przechodzilam to 2 lata temu i starsznie sie balam ale teraz sie z tego smiejebig_grin jesli bylas na kolonii i przechodzilas juz chrzest to nie bd dla cb zadne nowoscsmirk
    • alis. Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 17:41
      U mnie w gimnazjum nie ma kocenia. Prawie wszyscy gimnazjaliści i licealiści są bardzo sympatyczni wink
    • hedwisia Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 17:47
      Ja też 1. gimnazjumbig_grin nie, u nas tak nie robili ;]
    • pusiooooo Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 18:18
      Ja jestem w 2, ale osoby, które doszły teraz to wszyscy do nich gadali 'kici', 'kici' i pisali na rękach 'kot' ! Haha big_grin Nauczyciele się wściekali, ale były jaja smile
    • boonann Re: U mnie jest tak :P 05.09.11, 18:19
      malujemy im wąsy,nosy i piszemy kot na czole ;p
      muszą chlapać mleko z miseczek jak koty
      bijemy ich pasami i panie się zgadzają bo taka u nas tradycja jest ;D big_grin
      na kolanach po szyszkach muszą chodzić ;psurprised
      muszą pić ekstra mieszankę majeranku,kawy,mleka,vegety,jajka surowego itp.smile
      po za tym są konkurencje między klasami a i b
      WYCHOWAWCY TYCH NOWYCH KLAS MUSZĄ ROBIĆ TO SAMO !surprised
      czyli też bijemy ich pasami smile
      po za tym jest jeszcze wieeele konkurencji .smirk
      Ja jestem w 3 gim. przeszłam przez to i żyję smile
    • gossipka. Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 18:25
      U mnie w gimnazjum nie było nigdy czegoś takiego jak kocenie ;P No może zdarzały się wyjątki.. ale to rzadko ;p
    • wolf_ev jadłam kisiel z cebulą i miałam rozbite jajko we 05.09.11, 18:30
      To kici kici, to nie jest żadne kocenie! Teraz jestem w 2kl, a na moim chrzcie, byłam wysmarowana mąką i jadłam kisiel z cebulą i miałam rozbite jajko we włosach big_grin
      • kristen_94 Re: jadłam kisiel z cebulą i miałam rozbite jajk 05.09.11, 18:46
        Jak szłam do pierwszej klasy gimnazjum to to zdarzyła mi się taka sytuacja z reszta w pierwszej LO też . Tak naprawdę trochę po kiciają i przestną
    • wercia14 Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 18:46
      Jak byłam w ! klasie gimnazjum to na początku też mówili do nas "kici kici". Ja się tym nie przejmowałam, a im się w końcu znudziło. Gdy byłam w 2 i 3 klasie też tak mówiłam do 1-klasistów. Mogę Cię pocieszyć, że teraz jestem w 1 technikum i jeszcze ani jedna osoba nie zwróciła się do nikogo tekstem "kici kici", więc spoko smile i radzę się takimi nie przejmować, wtedy im się szybciej znudzi smile
    • mileymandy nie ma u nas 05.09.11, 20:25
      mamy normalną szkołę i raczej coś takiego chyba by u nas nie przeszło . mamy w szkole baaardzo mało osób więc nauczyciele pilnują nas non stop sciana
    • catherine26 Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 21:17
      W tym roku poszłam do 1 klasy gimnazjum i nic nam nie robili. Nie wołali "kici , kici" czy pisali coś po rękach. Nic, zero reakcji. Można powiedziec że jesteśmy dla nich powietrzem. Nie wiem może później bedą , ale jakoś na razie nie mam zamiaru chodzić po szkole popisana albo wygladać jak jakiś dupek. tongue_out Chyba to już wyszło z mody. wink
    • ann_g Re: "Kocenie" - gimnazjum 05.09.11, 21:26
      kocenie jest w porzo
      nie mam nic do tego chociaż nie wiem czy za rok będę kocić tongue_out
    • fanbieber Re: "Kocenie" - gimnazjum 06.09.11, 18:17
      taa skocili mnie w 1 gim,na rece xdd to bylo 4 lata temu xd ;dd nic strasznego.wink...przynajmniej mam wspomnienia kolegi ktory zmarl w tym roku sad
    • misio Re: "Kocenie" - gimnazjum 08.09.11, 15:36
      U mnie w gimnazjum tylko pisaliśmy pierwszakom na rękach jakieś teksty związane z kotami. Myślę, że nie ma w tym nic złego, a nauczyciele oczywiście musieli popsuć zabawę, każdemu zabierali pisak i opie...li -.-
    • kropeczka23 Re: "Kocenie" - gimnazjum 09.09.11, 14:26
      fajne to jest, i jeszcze przede mną :p
      Ale jak widziałam na dworzu jak starsze dziewczyny goniły z markerami młodsze to szaał XD
    • aleksandra25 Re: "Kocenie" - gimnazjum 09.09.11, 20:50
      u mnie tak nie było

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka