sylwek11 11.09.11, 20:12 Strasznie mi się podobają ; D Wie ktoś może gdzie można ją kupić ? Chodzi mi o tą bluzę : Z góry thx ; dd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikolcia1252 Re: Bejsbolówka . 15.09.11, 18:51 W H&M są prawie że identyczne. W New Yorkerze są po 140 zł. Jak na taką bluzę to się nie opłaca , gdyż za sezon maxymalnie 2 będzie to nie modne . ; p Odpowiedz Link Zgłoś
nieosiagalnaxd Re: Bejsbolówka . 12.09.11, 15:49 tez mi sie podobają. ^^ w h&m kiedys byly, ale jak bylam tam ze 3 dni temu to już nie było. w new yorkerze też nie widziałam. wiem, że są na allegro. xD ale takie byle jakie. Odpowiedz Link Zgłoś
hanisiaa Re: Bejsbolówka . 12.09.11, 15:58 moja koleżanka kupiła taką podróbę w Takko (czyt. w kerfurze) niemalże identyczna, tylko że była z takiego bardziej "bluzowego" materiału . Jak zależy ci na czymś tańszym, to poszukaj w Takko, a jeśli chcesz ten orginał to poszperaj w New Yorkerze - bo tam podobno są, bądź były . Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 nie kupuj... 12.09.11, 16:01 odradzam...jeśli chcesz w znacznym stopniu podążać za modą to nie kupuj bo to właśnie z końcem tego sezonu wyjdzie z mody i już nigdy nie wróci...poszukaj czegoś innego...a bejsbolówek nie kupuj...no chyba że nie podążasz za modą to kup... Odpowiedz Link Zgłoś
ilona3 TU!!@! 14.09.11, 19:59 Wiem że można ją kupić w croppie bo moja koleżanka kupiła i ja też ją cche cena to 39.99 powiedziqała że 40 więc napewno tyle...ta w cropie jest czarno różowo zielona śliczna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowy_swiat Tu 15.09.11, 17:05 1) Na to się mówi coleg' ówka 2) Są śliczne 3) możesz ją kupić : - w New Yorker -h&m -przez neta Odpowiedz Link Zgłoś