dresownia 13.09.11, 16:50 Co powinnam dodać do tego bloga, może warto dodać że będzie szafiarski. I co myślicie o nazwie, i wyglądzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drabina Re: Co powinnam dodać do tego bloga? 13.09.11, 17:06 Wygląd jest niezły.Ale pytasz się o czym masz pisać czy ogólnie co masz zmienić w wyglądzie? Odpowiedz Link Zgłoś
dresownia Re: Co powinnam dodać do tego bloga? 13.09.11, 17:23 drabina napisał(a): > Wygląd jest niezły.Ale pytasz się o czym masz pisać czy ogólnie co masz zmienić > w wyglądzie? co zmienic w wyglądzie Odpowiedz Link Zgłoś
colorova ..... 19.09.11, 06:41 jest okay powinnas pisac o jakiś wydarzeniach związanych z modą, wyprzedarze, co nowego wchodzi do sklepów itp. powodzenia modnieiurodnie.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
ayumi. Re: Co powinnam dodać do tego bloga? 19.09.11, 17:23 ogólnie spoko , ale nie mój styl , może poważnie zastanów się nad dodawaniem fotek które cię inspirują , najnowszych trendów [bądź rzeczy za którymi szalejesz] , możesz dodawać zestawy obrań , ale jeśli nie chcesz się ujawniać możesz zrobić to na polyvore.com , możesz też malować paznokcie , dodawać DIY i jakieś inne pierdółki .. mam nadzieje że ci pomogłam . Odpowiedz Link Zgłoś