magda333 18.09.11, 16:40 wiecie może kiedy zaczynają się wyprzedaże ubrań z kolekcji jesiennej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
colorova Looknij tu :) 18.09.11, 17:05 modnieiurodnie.blogspot.com/2011/09/promocjee-ruszamy-na-zakupy.html jest tam o promocjach i wyprzedaży w butiku z kolekcji jesień a jeśli chodzi o inne sklepy to napewno bd gdzies koło października bo do sklepów dopieor wchodza nowe więc napewno nie prędko Odpowiedz Link Zgłoś
sanique Re: wyprzedaze... 22.09.11, 11:41 koło listopada, kiedy pojawi się zimowa kolekcja. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: wyprzedaze... 22.09.11, 12:53 Nie mam zielonego pojęcia. Ostatnio nie kupowałam żadnych ubrań, raczej nie potrzebuję nowych. Miesiąc temu byłam w galerii i sprezentowałam sobie fajną koszulę w kratę z Bershki, ale tak to nie planuję kolejnych zakupów. Przynajmniej do końca semestru - obiecałam sobie martensy za dobrą naukę i mój coraz lepszy tenis. Po prostu co pewien odcinek czasu ( dajmy na to- dwa tygodnie) wybierz się na łowy i sprawdź, czy nie ma nic przecenionego. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: wyprzedaze... 22.09.11, 13:48 na pewno nie w październiku nie wiem. chyba gdzieś tak w styczniu, albo w lutym. Odpowiedz Link Zgłoś
malinowoo wyprzedaz 22.09.11, 14:22 Pierwszy dzień poświetach I dlatego zawsze chcę pod choinke pieniądze, zeby nie przepłacać www.malinoowoo.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś