Dodaj do ulubionych

co to są...?

30.09.11, 15:30
Czarne msze...ostatnio ksiadz na religii powiedzial to slowo ale nie wyjasnil co to jest...a mnie to jakos zaciekawilo...nue ze chce takie cos robic ale po prostu chce sie dowiedziec co to...wie ktos moze?na czym to polega?
prosze o odp. na temat i o nieusuwanie watka smile
Obserwuj wątek
    • jagoda1602 Re: co to są...? 30.09.11, 15:38
      Czarne msze, to modły do szatana.
      • pola16 Re: co to są...? 30.09.11, 15:54
        "Czarna msza – obrzęd kultowy mający na celu uczczenie wielkości i chwały Wielkiego Mistrza Naszego Szatana. W czasach obecnych odprawiany głównie przez kindermetali i depeszowców."

Czyli jednym słowem wysławianie diabła, jak chcesz wiedzieć coś więcej poszperaj w necie, uwierz na słowo: to nie boli.!
    • kiwi Re: co to są...? 01.10.11, 10:13
      a nie możesz sprawdzić w googlach?
      • myszqa13 Re: co to są...? 01.10.11, 15:53
        mogę ale ja zawsze wole dowiadywać się z różnych źródeł bo każdy inaczej to interpretuje...suspicious
        • cold_ Re: co to są...? 01.10.11, 16:52
          Spotykają się sataniści w jakimś opuszczonym miejscu i modlą się do szatana,słyszałam też gdzieś,że podobno zabijają kogoś/coś no i dają to jako ofiarę dla szatana...
    • by_moonlight Re: co to są...? 01.10.11, 23:27
      To to samo, co Msze św. dla katolików, tyle że oddaje się na nich cześć szatanowi. A ofiarą nie są pieniądze rzucane "na tacę", a żywe istoty. Podobno. Jednak z tego co wiem, w Polsce raczej się takich rzeczy nie praktykuje. No, chyba, że gdzieś w podziemiach. A raczej na pewno ktoś tam je odprawia, ale niewiele osób o tym wie (w tym ja - nigdy się z czymś takim nie spotkałam).
    • amfetaminee Re: co to są...? 05.10.11, 19:51
      moja siostra ma na roku kolesia, satanistę xd oni np spotykają się w sodole itpi oddają cześć szatanowi i składają te ofiary.. koleś ma mega dużo głów z kotów..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka