Dodaj do ulubionych

Prostujecie włosy ? ;)

• pauliska1212 Re: Prostujecie włosy ? ;) 05.01.12, 20:48
      niedawno kupiłam sobie prostownice z babyliss z płytkami które nie niszczą włosów, ale na razie nie prostuje, bo zapuszczam włosy i chcę mieć jak najszybciej długie, a boję się, że przez prostowanie mi będą wypadać xd
    • buntowniczkaxd re 08.01.12, 13:20
      prostuję od 5 klasy a jestem w 2 gim, mam meeeega zniszczone, chce skończyć je prostować i je jakoś odbudować ale nie mogę przestać;< a prostuję praktycznie codziennie
    • cesautres nie 08.01.12, 13:29
      włosy same mi się układają ; )
    • domimuza Re: Prostujecie włosy ? ;) 08.01.12, 13:35
      Prostuję od niedawna, co 2, co 3 dni.. więc na razie nie bardzo miały mi się kiedy zniszczyć smile
    • crazzygirl123 Re: Prostujecie włosy ? ;) 08.01.12, 15:41
      ;hmm ,prostuje już 5 lat codziennie smile ,farbowałam 4 razy są troszkę zniszczone przy końcach ale nie tak bardzo ..może dlatego że mam dobrą prostownice ...smile
    • sylwkaxd Re: Prostujecie włosy ? ;) 08.01.12, 15:46
      nie potrzebuje prostowania włosów uncertain
    • your_nightmare Re: Prostujecie włosy ? ;) 13.01.12, 21:30
      Mam już proste i nie potrzebuję prostownicy. wink
    • kolorowy_swiat Re: Prostujecie włosy ? ;) 15.01.12, 23:34
      Tak ja prostuję i to dosyć długo ... bardzo sie niszczą choć jak o nie dbasz to nie ja uzywam specjaslnych szamponów odżywek masek mgiełek czasami jedwabiu w dodatku mam bardzo mocne włosy i nie są zniszczone są wręcz zajebiste pod tym względem ^^
    • hejkaa Re: Prostujecie włosy ? ;) 16.01.12, 14:01
      Hejka, ja nie prostuję, bo wolę mieć naturalne. Podam Ci sposób na naturalne wyprostowanie włosów. Myjesz włosy, owijasz dookoła głowy i zakładasz na głowę pończochę albo podkolanko (ale oczywiście czyste!!). Następnie suszysz włosy, żeby w 3/4 były suche. Zdejmujesz podkolanko/pończochę i suszysz do końca. Włosy są idealnie proste i nie niszczą się.! Mam nadzieję, że pomogłam.smirk
      • noicomipowiesz @hejkaa 16.01.12, 16:32
        Hm.. ja prostuję tylko grzywkę, ponieważ reszty włosów nie mam potrzeby prostować.. Jak na razie aż tak wielkiej różnicy nie zauważyłam pod względem zniszczenia.. ( prostownicy zaczęłam używać w październiku)
        Ale dziękuje za wskazówkę, teraz mam ferie, siedzę w domu, więc.. może wypróbuję... wink
      • estera102 Re: Prostujecie włosy ? ;) 22.01.12, 15:44
        super tylko że od suszarki włosy też się niszczą słonko smile
        oczywiście mniej ale efekt na stówe jest gorszy niż po użyciu prostownicy
    • renatka12 Re: Prostujecie włosy ? ;) 17.01.12, 21:29
      nie prostuję i podobają mi się takie jakie mam. po drugie im pózniej zacznę prostowac tym lepiej ( a może nawet nie zacznę nigdy) bo nie będę miała tak zniszczonych .uncertain
    • beyourself Re: Prostujecie włosy ? ;) 17.01.12, 21:49
      Ja dawniej prostowałam codziennie całe włosy, teraz staram się to ogrniczać i prostuje tylko grzywke i troche końcówki. wink Dosć niedawno byłam u fryzjera, więc jeszcze takich zniszczonych nie mam. smile Jeśli masz zniszczone końcówki, to możesz wcierać w nie jedwab do włosów, on natychmiastowo je regeneruje. wink
      Pozdro wink kiss
    • mweezy . 19.01.12, 09:16
      Mam proste włosy i jestem z tego powodu przeszczęśliwa bo nie muszę sobie niszczyć włosów prostownicą c; I radzę ci nie prostować ich jeśli nie musisz bo równie dobrze możesz je prostować na dużej okrągłej szczotce podczas suszenia. Im mniej męczysz włosy tym ładniejsze są.
    • beemazzy Re: Prostujecie włosy ? ;) 22.01.12, 15:20
      tak, codziennie. generalnie to raz, dwa razy w tygodniu odpuszczam. mam trochę zniszczone, ale prostuję już 1.5 roku. używam szamponu z dove ' dla włosów zniszczonych wysoką temperaturą ' i jest okej.
    • estera102 Re: Prostujecie włosy ? ;) 22.01.12, 15:41
      tylko grzywkę. mam dobrą prostownicę (zwykłe, ceramiczne płytki) i kosmetyki termoochronne, więc moje włoski nie są jakoś bardzo zniszczone zwłaszcza że używam też WAXa . chociaż z drugiej strony jest to może dziwne bo prostuję grzywkę codziennie. i jeszcze jedno : wolę już mieć troszkę podsuszone włosy niż chodzić z tym czymś na głowie z czym budzę się każdego ranka
      • sysiek4444 Re: Prostujecie włosy ? ;) 22.01.12, 16:05
        prostuję już jakieś pół roku. mam strasznie niesforne włosy, nie dosyć, że się bardzo kręcą to jeszcze się nie układają. prostuję po każdym umyciu. w moim przypadku co trzy dni. nie widzę, żeby moje włosy były zniszczone, a wręcz przeciwnie, moje włosy bardziej się błyszczą, i są gładsze niż wcześniej. używam prostownicy Remington Stylist Multi Style jest z ceramiczną powłoką, możesz ustawiać temperaturę. zapłaciłam za nią ok. 250zł, ale opłacało się.
        i jeszcze dodam, że można nią falować i kręcić włosy. smile
    • stopkatka Re: Prostujecie włosy ? ;) 25.01.12, 13:34
      Z natury mam lekko falowane włosy i podobają mi się takie, jakie są, więc nie prostuję xD
    • ann_eta Re: Prostujecie włosy ? ;) 25.01.12, 19:21
      Ostatnio polubiłam moje naturalne włosy, bo układają się cos na kształt fali, albo jeżeli źle się układają to unoszę grzywkę do góry i związuję w kitka. Odrobina pianki przed każdym układaniem włosów to u mnie podstawa, a później lakier dla utrwalenia wink

Kiedyś miałam manię prostowania włosów, robiłam to codziennie, nie mogłam wtedy wyjść gdziekolwiek bez wyprostowania włosów. Teraz zaczynam kombinować wink
    • wercia0.0 :3 25.01.12, 22:32
      Tak , staram się rzadko ok 1 raz na tydzień ....
      a żeby mi się nie niszczyły używam specjalnego produktubig_grin
    • ola39 Re: Prostujecie włosy ? ;) 25.01.12, 22:33
      Nie prostuję smile
    • mari86 tak 26.01.12, 00:06
      prostuje codziennie, nie mam zniszczonych. używam dobrej prostownicy i odżywek chroniących przed temperaturą smile
      • katy_13 Re: tak 27.01.12, 12:05
        niestety tak uncertain moje włosy są ni proste, ni kręcone. każdy włos w inną stronę. prostuję prawie codziennie, a jak już jakiegoś dnia nie, to zawyczaj je związuje. są dosyć zniszczone, więc staram się podcinać końcówki co jakiś czas. tongue_out
    • theashle93 Re: Prostujecie włosy ? ;) 27.01.12, 13:47
      ja codziennie, chyba że spinam włosy. Czasami nawet 2 razy, ale to dlatego, że mam słaba prostownice a gęste włosy. Więc niedługo kupuje nową. Ja mam zniszczone włosy, nawet ostatnio byłam i fryzjerki to od razu spytała się czy często prostuje bo to widać tongue_out
    • xadax Re: Prostujecie włosy ? ;) 30.01.12, 18:50
      nie prostuje
    • kaamciia Re: Prostujecie włosy ? ;) 03.02.12, 20:48
      No ja prostuje włosy, bo denerwuje mnie to jak mi falują . Ja prostuje po myciu głowy ( oczywiście jak mi wyschną ) . Na drugi dzień nie prostuje bo mi zostają proste . i potem tak w kółko . Może czasem tam zrobię wyjątek i nie wyprostuję jak nie mam czasu albo po prostu chcę mieć inną fryzurę . Co jakieś 3, 4 miesiące podcinam troszeczkę końcówki bo mi się rozdwajają .
    • bieberek Re: Prostujecie włosy ? ;) 03.02.12, 23:05
      Osobiście nie prostuję,ale dużo moich koleżanek to robi.
      Niektóre codziennie ,a jeszcze inne czasem na jakieś okazje.
      Mają zniszczone włosy-najbardziej rozdwojone końcówki .

pozdrawiam,bieberek kiss
    • pomyluna_ Re: Prostujecie włosy ? ;) 03.02.12, 23:07
      nie, za to kręcę.
    • love.it Re: Prostujecie włosy ? ;) 05.02.12, 21:47
      Urodziłam się z prostymi , więc czasami tylko prostuje żeby się nie podwijały .!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka