Dodaj do ulubionych

Odchudzanie

14.10.11, 21:50
Cześć Kotki serce
To tak są tutaj dziewczyny, które mają problem z nadwagą lub otyłością?
Chodzi o to że ja mam nadwage i muszę wrócić do odchudzania i pomyślałam że możemy się w tym wspierać smile
I prosiłabym żeby pisały tutaj dziewczyny które mają z czego chudnąć a nie z kości na ości smirk
Obserwuj wątek
    • angie007c Re: Odchudzanie 14.10.11, 22:01
      odświerzam
      • angie007c Re: Odchudzanie 15.10.11, 12:50
        Haloooo !!
    • michaelka Re: Odchudzanie 15.10.11, 13:58
      ja mam. Jak chcesz to pisz. kiss
      • angie007c Re: Odchudzanie 15.10.11, 15:26
        Widze że jesteśmy chociaż 2 smile To jak tam ci idzie odchudzanie? Zaczęłaś coś ?? tongue_out
        • wercia14 Re: Odchudzanie 21.10.11, 21:59
          Hej, nie jesteście tylko 2, ja też mam, ale ostatnio jakoś się nie odchudzam, chyba zaczynam akceptować to, jak wyglądam, chociaż mam czasami lekkie załamania psychiczne, ale są one chwilowe. Bardzo chciałabym schudnąć, ale nie wiem jak, próbowałam już różnych diet i treningów, ale to wszystko pomaga tylko na chwilę, i robi się to już dla mnie nudne uncertain
    • kropeczka23 Re: Odchudzanie 22.10.11, 23:04
      Teraz pewnie powiecie że przesadzam ale serio tak jest.. Robiłam sobie test BMI i wyszło mi że jestem wychudzona ( anorektyczka ) ... Tylko to nie jest tak jak u typowej anorektyczki, bo nie widać mi kości ani nic. Po prostu jestem szczupła..
      Jeśli chodzi o sposoby jak się odchudzać to mam tu parę propozycji:
      -ograniczać fastfody i słodycze
      -regularnie chodzić na basen (smukła sylwetka)
      -codziennie robić brzuszki ( np. przez pierwsze 3 dni po 50 dziennie, przez kolejne 3 dni po 100 itd.)
      -uprawiać sporty

No to takie banalne, ale w razie co to napisałam ;D
      Powodzenia życzę.! kwiat
    • angie007c Re: Odchudzanie 25.10.11, 21:13
      Mi jakoś nadal to odchudzanie nie idzie crying niby 2-3 dni ok a potem albo jakieś urodziny kogos albo gdzieś wyjde zjem normalnie masakra ale obiecałam sobie że od jutro (ta kuźwa zawsze jutro pfff...) Podejdę do tego sumiennie i nie jak konieczność tylko chęćsmile
    • angie007c Re: Odchudzanie 25.10.11, 21:14
      Aha i jeszcze jedna rzecz mogłybyście podać mi swój wiek wzrost i wagę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka