Dodaj do ulubionych

kolczyk...

17.10.11, 20:27
Nie wiem czy już nie było takiego wątku...ale bardzo mi zależy...Więc mam pytanie...Nie wiecie może ile kosztuje przebicie nosa,brwi lub kolczyk na brodzie albo w wardze u kosmetyczki.? Była bym wdzięczna jakby nikt nie usunął tego wątku i mam nadzieje że będą jakiekolwiek odpowiedzi....z góry dziękuje kiss
Obserwuj wątek
    • nieosiagalnaxd Re: kolczyk... 18.10.11, 17:24
      ja płaciłam 100 zł razem z kolczykiem.

więc tak około 100.
    • ryuuku Re: kolczyk... 18.10.11, 17:48
      Lepiej idź do salonu, kosmetyczka spierniczy sprawę. Wiem po sobie.
      Ja płaciłam 90 zł bez kolca, bo go przyniosłam ze sobą.
      • just...me Re: kolczyk... 18.10.11, 18:17
        Wiadomo, że lepiej w salonie, ale nie mów, że w każdym jest 100% pewności, że będzie jak trzeba. Mogą tak samo spierniczyć jak kosmetyczka. Czasem bywają kosmetyczki lepiej przygotowane od nie jednego piercera, wiec nie generalizuj, to że ty akurat źle trafiłaś to jeszcze nic nie znaczy, przecież tej kosmetyczce też ktoś chyba dawał jakąś licencję...
        • duuumi Re: kolczyk... 18.10.11, 18:39
          tez wiekszym zaufaniem obarczam salony piercingowe ; > i tam tez wybralabym sie na kolczyk, bo u kosmetyczki, to raczej tylko uszy bylabym w stanie przebić ; d iii kosz, to ok 50 zł
          • ryuuku Re: kolczyk... 18.10.11, 19:46
            Cena zależy od kolczyka..w jakim miejscu.
            Co do kosmetyczek... mało kto tam chodzi choćby na przebijanie uszu..
            Moim zdaniem.
    • agnessxo tylko nie kosmetyczka !! 18.10.11, 20:57
      takie przekłucia robi się tylko i wyłącznie w studiu kolczykowania !! kosmetyczka może ci najwyżej ucho przebić....
      • uga0 Re: tylko nie kosmetyczka !! 20.10.11, 19:31
        do agniessxo - to jest drogie w salonie piercingu jak sie kosmetyczka zna to czemu nie ? o.O
        • elisss92 Re: tylko nie kosmetyczka !! 22.10.11, 11:17
          Wcale nie jest dużo drożej u piercera a masz pewność, że jest zrobione tak, jak powinno być. Kosmetyczka tak zna się na piercingu co piercer na tipsach, więc błagam, nie porównuj tych dwóch zawodów. Kosmetyczka nie zna się, nie ma doświadczenia i o losie! Potrafi zrobić kolczyk w nosie pistoletem. Jednym z największych błędów piercingu.
          Dlatego nie.
          No, chyba że chcesz mieć potem jakieś komplikacje, to naprawdę, nie ma różnicy między koleżanką a kosmetyczką ;]
    • cookie18 Re: kolczyk... 23.10.11, 19:22
      nie wiem ale przebijałam ucho w tym roku i płaciłam 40 więc zapewne w takich miejscach bedzie więcej kosztować wink
      • kawaiikimie Re: kolczyk... 23.10.11, 20:14
        Kosmetyczki za bardzo się na tym nie znają, ale 90% moich znajomych przekłuwało u kosmetyczki i nic nie było. Reszta robiła to sama, bo w sumie można samemu zrobić, tylko wiadomo trzeba coś o tym widzieć. W salonie piercingu masz pewność że przebija Ci fachowiec, ale nie masz pewności, że zrobi to dobrze, nigdy nie ma się pewności. Bo nawet osoba, która która zawsze robiła dobrze, może mieć zły dzień i ...

Chwila.. ten wątek nie o tym był...
        Cena się waha, wiem że 4 lata temu u kosmetyczki za przekłucie chrząstki płaciło się u mnie w mieście 100 zł z kolczykiem. Jak jest teraz? Musisz się przejść i zapytać, bo w każdym mieście/salonie inne ceny. :3
        • karoola.006 jak u was drogo ;o 23.10.11, 21:11
          mnie przekucie ucha u kosmetyczki kosztowało 14 zł ;o

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka