Dodaj do ulubionych

Ehh ... ten pocałunek ; D

25.10.11, 19:42
Mam mega problem!!! Aaaaa Koty <3
Wstyd lub nie przyznać się do tego ze jeszcze w życiu się nie całowałam z chłopakiem a mam 14 lat!! Rany tak się źle z tym czuje i wgl...sad Widze na pzrerwach jak niektóre pare się całują i przykro mi że to nie jasad U nas w gim nie ma za bardzo fajnych kolesi tylko większość takich luzerów;/tongue_out
Chciałabym się zakochać i wiecie zobaczyć jak to jestkiss
Co wy ta no.? A jak jest u Was??kiss
Obserwuj wątek
    • maniaczka. rampampam... 25.10.11, 19:54
      Ja mam 13 lat chodzę do I gimnazjum i też się nie całowałam. Uważam,że nie pocałuję się z byle jakim chłopakiem . Myślę ,że pierwszy pocałunek to magiczna chwila i warto ją dobrze zapamiętać.
      • piekna21 Re: rampampam... 01.11.11, 21:33
        Jestem tego samego zdania co rampampam...
        To ma być wyjątkowa chwila , a nie cmok z pierwszym lepszym chłopcu, w którym jestem ZAUROCZONA, a nie ZAKOCHANA.
        I to nie wtyd,
      • nikolkaa__ __________________ 16.11.11, 19:31
        Ja się całowałam dwa dni temu i czułam się na prawdę wyjątkowo ; DD
        ale moim zdaniem to nie jest żaden wstyd że się jeszcze nie całowałaś ; ))
        ps. Mam 13 lat ; DD
    • mweezy . 25.10.11, 19:56
      To ma być niby wstyd? No proszę... To żaden wstyd, jest masa dziewczyn, które jeszcze się nie całowały, a są starsze od ciebie więc nie jesteś odosobniona. Bądź uważna, skoro zależy ci na tym, żeby kogoś mieć to po prostu miej oczy szeroko otwarte, może niedługo spotkasz kogoś wartego twojej uwagi ; ) Wiadomo, pocałunki są BARDZO miłe, ale chyba lepiej troszkę poczekać i całować kogoś do kogo się coś czuje niż całować się z kimś do kogo nie czujesz nic.
      • pwe Re: . 25.10.11, 20:17
        Koleżanka ma rację to żaden wstyd a tak nawiasem to ja pierwszy raz się całowałam po 14. więc nie masz co się martwić ja czekałam i się doczekałam .... można tak powiedzieć confused ale tak czy owak na ciebie też przyjdzie pora...wink
        • karaq93 Re: . 25.10.11, 20:20
          To żaden powód do wstydu. Ja mam 18 lat i swój pierwszy pocałunek miałam na imprezie z kolegą, ale byliśmy totalnie piani i to zdecydowanie nie było to, czego się oczekuje od tej chwili. Żałuję, że tak to wyglądało! Lepiej z tym poczekać, ale zrobić to z odpowiednią osobą i w odpowiednim czasie!
    • mysiuniaxpp Re: Ehh ... ten pocałunek ; D 25.10.11, 20:21
      też się jeszcze nie całowałam i nie robię z tego wielkiego problemu . szczerze zazdroszczę tym co mają takich prawdziwych chłopaków ( ale w tym wieku raczej się to nie zdarza ) , więc tak jak mam się całować z byle kim żeby tylko było , to wole poczekać , aż będzie to taki chłopakach który będzie mi się podobał i wgl . . smile
    • paplanina Re: Ehh ... ten pocałunek ; D 25.10.11, 20:27
      Oj, nie przejmuj się. Nie piszę tylko dlatego, że jestem w tej samej sytuacji. W sumie taka postawa z Twojej strony jest nawet dojrzała. wink Nie całujesz się z pierwszym lepszym. Według mnie powinnaś poczekać na swoją miłość. Kiedyś się zakochasz, zobaczysz. W najmniej spodziewanym momencie. tongue_out
      • malinka24 Re: Ehh ... ten pocałunek ; D 26.10.11, 14:21
        Ale wiecie trudno się nie smucić jak widzi się na korytarzu pary ciągle się całujące i łapiesz takiedo doła że masakra;/ Ale ostatnio wpadł mi w oko taki jeden kolega z klasy i wiecie chyba coś zaiskrzyło wink Już się obejmowaliśmy i wgl trzymaliśmy się za ręce chodź nie jesteśmy parą(jeszcze)wink Mam nadzieję że wszystko się uda ale martwi mnie jeszcze jeden problem.... Nie wiem czy ten mój pocałunek wyjdzie....
        Bo nie wiem czy się umiem całować i wgl wink Chyba będę miała stresa xD;D
    • nicola1313 Re: Ehh ... ten pocałunek ; D 26.10.11, 14:33
      Nie przejmuj sie wiele dziewczyn tak ma ..
      Pierwszys pocałunek musi być czymś ważnym a nie tylko krótka chwilą bez uczuć.
    • katsuumi_17 Przecież w tym wieku to normalne... 27.10.11, 18:05
      ... Mniej normalne jest, kiedy osoba w wieku 14 lat ma już nie wiadomo ile "związków" i facetów, z którymi się całowała za sobą ^^
    • 88demilovato000 Re: Ehh ... ten pocałunek ; D 27.10.11, 18:13
      Nie chodzi o to żebyś całowała się tylko dlatego że wszyscy inni to robią . Całowanie nie
      jest po to żeby pokazać innym jakim się jest fajnym i dorosłym tylko po to by okazać osobie ,którą kochamy uczucia, a to że się nie całowałaś wcale nie jest żadnym wstydem masz na to jeszcze całe życie big_grin
    • trufla Re: Ehh ... ten pocałunek ; D 27.10.11, 18:15
      Ja mam 15 i też się jeszcze nie całowałam...
    • olcissia_1998 Re: Ehh ... ten pocałunek ; D 27.10.11, 18:17
      Ja jestem od ciebie rok młodsza, a też się nie całowałam, podczas gdy moje koleżanki z klasy robiły to ze 100 razy tongue_out I dobrze mi z tym! big_grin Bo na widok tego miziania się i wg. robi mi się niedobrze uncertain
      • olcissia_1998 I jeszcze jedno... 27.10.11, 18:20
        Pierwszy pocałunek powinien być przyjemny, "magiczny" (odbija *-*) i z osobą, którą się kocha. To musi być odpowiednia chwila. Bo ja nie chciałabym, żeby mój pierwszy pocałunek był na jakiejś imprezie po pijanemu z jakimś typkiem...wink
    • beliberka Re: Ehh ... ten pocałunek ; D 27.10.11, 18:23
      Ja mam trzynaście lat i już się całowałam.kiss Ale nie ma pośpiechu, bo ja wcale tej chwili nie wspominam dobrze.confused Lepiej poczekać na chłopaka, w którym naprawdę będziesz zakochana.serce
    • kiwi Re: Ehh ... ten pocałunek ; D 27.10.11, 18:44
      to tak jakbyś powiedziała, że `mam 16 i jeszcze nie uprawiałam seksu. czy coś jest ze mną nie tak?`

kurna, ja mam 16 i nawet chłopaka nie miałam, a nie przeszkadza mi to i nie rozpaczam z tego powodu. ty też nie powinnaś, bo masz dopiero 14 lat.
      • kawaiikimie Re: Ehh ... ten pocałunek ; D 06.11.11, 19:52
        Ja mam 15 lat i też się nie całowałam z chłopakiem, i też chcę zostawić tę chwilę dla wyjątkowego chłopaka. Bo dla to coś więcej, jestem straszną romantyczką, więc... ;D
    • monik4 Re: Ehh ... ten pocałunek ; D 27.10.11, 18:52
      to poszukaj sobie w mieście chłopaków....
    • yorkie Re: Ehh ... ten pocałunek ; D 27.10.11, 18:55
      Łoboszzzzze, jakie Ty masz problemy...
      Ja jestem starsza niż Ty i mam to samo.
      Powodem to wstydu byłoby to, że w wieku 14 lat miałaś za sobą 934363473993525 związków.
      Masz jeszcze na to czas.
      • malinka24 Re: Ehh ... ten pocałunek ; D 27.10.11, 20:00
        Rany jeżeli masz tu tak pisać to ja wole nie ;/
        A za rady dziękuje wiem ze nie powinnam się spieszyć ale tak chce żeby wszystko wyszło z tym pocałunkiem ze nie wiem co mi...... <lol2>
        kiss
        • syneloi Re: Ehh ... ten pocałunek ; D 28.10.11, 11:43
          Na wszystko przychodzi właściwy czas; podobnie na pocałunek... zdarzało się, że wiele osób umarło bez tego doświadczenia.

kiss

Powodzenia!
          • hermiona13 Re: Ehh ... ten pocałunek ; D 28.10.11, 17:57
            każdy mówi, że jej koleżanki już się całowały z -nastoma chłopakami, że to i tamto,
            a ciekawe, ile z tych koleżanek mówi prawdę :p
            bo powiedzieć, to ja też sobie mogę, a dowodów nie ma.

spokojnie, jesteś jeszcze młoda, mnie osobiście śmieszy, gdy taka 12-13
            latka narzeka, że się jeszcze nie całowała. ja w tym wieku w piaskownicy się
            bawiłam, a nie o chłopakach myślałam :q (no dobra, myślałam, ale nie całowałam się)
            tak więc wszystko masz jeszcze przed sobą, od nie całowania się nikt jeszcze
            nie umarł. a lepiej zrobić to, gdy będzie się na prawdę gotowym i zakochanym
            a nie z pierwszym lepszym, byleby tylko mieć to za sobą.

• brindisi Re: Ehh ... ten pocałunek ; D 05.11.11, 19:51
      U ciebie na przerwach się całują i nic nikt na to nie mówi?
      a do tematu powracając:
      No właśnie, masz tylko 14 lat, jeszcze wszystko przed tobą. Pocałujesz się wtedy, kiedy nadarzy się na to sytuacja... Zrozum pocałunek, jest czymś, co buduje poniekąd też związek, ob to jest jakaś bliskość pomiędzy dwojgiem osób... Więc uwierz mi, lepiej z tym poczekać, niż potem żałować, ze się nie zaczekało na tę pierwszą miłość.
      • damonlove damonlove 05.11.11, 22:42
        miec 14 lat i sie jeszcze nie całowac to nic wstydliwegobig_grin
    • turkusowaa Re: Ehh ... ten pocałunek ; D 05.11.11, 22:45
      Nie całuj się z byle jakim chłopakiem, to nie ma sensu.
      Warto poczekać tongue_out
    • gusia03 eh , ! 06.11.11, 18:53
      spoko.
      ja mam 15 lat (rocznikowo,)
      i też się jeszcze nie całowałam a miałam już 3 chłopaków ;p
    • blanus Re: Ehh ... ten pocałunek ; D 06.11.11, 19:31
      Ja mam 13 lat i też się jeszcze nie całowałam ..
      I prawdę mówiąc szkoda mi niektórych dziewczyn , które są w moim wieku i lizały się juz połową szkoły ..
    • hiaa Re: Ehh ... ten pocałunek ; D 06.11.11, 19:40
      `. U nas w sql same luzery i nikt fajny . Już w podstawówce szóstoklasisty chodzą razem i w łazienkach , zał ;/
    • muffina Re: Ehh ... ten pocałunek ; D 06.11.11, 19:56
      kochanie, żartujesz? to żaden wstyd, że jeszcze się nie całowałaś, skoro masz 14 lat ;o
    • miley138 Re: Ehh ... ten pocałunek ; D 06.11.11, 22:49
      Ja też jeszcze nie, ale mi to nie przeszkadza big_grin

Czekam na tego odpowiedniego serce
      • malinka24 Re: Ehh ... ten pocałunek ; D 09.11.11, 21:34
        Hah ja też na niego zcekałam i wiesz chyba się dozcekałam naprawdę wielki przystojniak opiekuńczy i wgl sweet.! <3serce
    • monia12xd Re: Ehh ... ten pocałunek ; D 09.11.11, 20:23
      nie ma co się śpieszyćwink
    • sometimes Re: Ehh ... ten pocałunek ; D 11.11.11, 10:27
      jak już wiele Kociątek pisało to ma być wyjątkowe, a nie z pierwszym lepszy byle się pocałować . musisz poczekać, jestem pewna że ta chwila nadejdzie szybciej niż Ci się wydaje i mile Cię zaskoczy smile . powodzenia w czekaniu na Tego Twojego kiss .
      • malinka24 Re: Ehh ... ten pocałunek ; D 11.11.11, 15:34
        Hahaha dziękikiss
    • g_o_s_i_a Re: Ehh ... ten pocałunek ; D 11.11.11, 10:58
      Eee... Ja mam prawie 16 i też jeszcze nigdy się nie całowałam. Po pierwsze nie ma z kim. Po drugie chłopcy z gimnazjum to jeszcze dzieci, więc nie... A z byle kim nie będę przeżywać pierwszego pocałunku.
    • yellow_celica Re: Ehh ... ten pocałunek ; D 11.11.11, 11:31
      Tobie jest wstyd z tego powodu? ja pierwszy raz całowałam się w wieku 18 lat tongue_out lepiej poczekaj na naprawdę fajnego chłopaka, z którym będziesz chciała to zrobić, a nie - pierwszy lepszy, żeby tylko przeżyć swój pierwszy pocałunek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka