Dodaj do ulubionych

Kim chciałybyście zostać w przyszłości?

• marsshollene Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 20:33
      chce być stewardessa to jest takie moje marzenie albo nauczycielk fizyki;D
    • kiciamrr Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 20:33
      hahah, wiem że to prawie niemożliwe do spełnienia, ale chciałabym być baaaaaaaaaardzo sławną aktorka big_grin tylko cieszącą się pozytywną sławą, ze względu na swoje osiągnięcia czy jakieś działalności charytatywne.. to tylko takie tam sobie marzenie smilesmile
    • tusia145 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 20:41
      Aktorka lub projektantka
    • nyannah Informatyczka pozycjnerka, programistka 10.11.11, 20:42
      I <3 I.T.
    • rogaliczek Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 20:43
      Chciała bym iść w kierunku medycyny..myślałam nad psychiatrią, ale chciała bym zostać też modelką, bo pomimo iż moja rodzina nie lubi tego zawodu, mnie do niego straszliwie ciągnie smile No i chciała bym z całego serca podróżować, poznawać świat, pomagać tym, którzy otrzymali mniej od losu niż ja. Wiem, że tego dużo, ale ja się nie poddam, bo nie chcę NICZEGO żałować w swoim życiu. Chcę czuć się spełniona, dlatego się nie poddam.
    • chocolatte policjantka :D 10.11.11, 20:48
      ja chcę zostać policjantką . zastanawiałam się jeszcze nad ratownictwem medycznym lub służbą wojskową ,ale już zdecydowałam- będę wlepiała mandaty żulom za picie piwa w miejscach publicznych big_grin
      • poker Hmmm... 10.11.11, 20:55
        Może aktorką,bo kręci mnie odgrywnaie scenek.ale taką filmowa,telewizyjną,bo raczej miałąbym tremę w teatrze.
        Może nauczycielką j.polskiego,wtedy moim dzieciom więcej bym tłumaczyła,a do tego na bank znalazłabym jakieś fajne tematy,a nie coś nudnego jak...szycie na drutach w XXI tongue_out
        Może kimś z wnętrzami lub modą? Nie powiem,ciekawe zawody.
        • poker Re: Hmmm... 10.11.11, 20:56
          Plus przypomniało mi się,że śietni byłoby być szefem kuchni i i mieć własna restaurację albo być fotografem!
    • daria5421 Zawod 10.11.11, 20:55
      Ja własnie koncze 3 gim i wybieram sie do liceum profilowanego czyli na klase mundurowa : policja mysle ze to odpowiedni zawod dla mnie i własnie na niego ide big_grin Bede miała zapewniona Prace i co najlepsze jest to praca nie u prywatnego tylko panstwowa smile
    • johankaka Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 20:57
      dekorator wnętrz serce
    • elisss92 nauczyciel ;) Krok w przód zrobiony 10.11.11, 21:06
      A konkretnie nauczycielka niemieckiego, więc rozpoczęłam studia germanistyki wink
    • krychaxd Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 21:07
      Weterynarz albo zootechnik, na pewno coś ze zwierzętami ;] I moim marzeniem jest wyjazd do Afryki serce
    • kingatwilight Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 21:13
      pisarka / aktorka : D
    • ashley148 Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 21:27
      modelka, prawnik, lekarz, skończyć filologię angielską
      eh.. zobaczymy jak to się potoczy..
    • wilkolak Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 21:28
      jestem modelką i zawsze nią będęserceserce
    • minaslia fotofoto 10.11.11, 21:31
      Fotografką, a właściwie fotoreporterką. Chciałabym pracować np. dla National Geographic i pisać artykuły o problemach w krajach trzeciego świata, albo cudach natury ;d
    • adija Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 21:32
      Swoją przyszłość chciałabym związać z fotografią i dziennikarstwem.
      Zawsze chciałam też być aktorką albo tancerką, ale niestety to jest niemożliwe, ponieważ w moim mieście nie mam jak się rozwijać w tym kierunku.
      Mam nadzieję, że mi się uda, bo kocham robić zdjęcia i jak narazie fotografia to najbardziej realny z moich wymarzonych zawodów.
    • luna243 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 21:33
      Ja chyba weterynarzem ,bo kocham zwierzaki!tongue_out
    • mysterious69 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 21:35
      coś z moim kierunkiem związane , rezydent , stweeradessa , przewodnik turystyczny , pracownik na recepxji w hotelu itd
    • cookie18 chirurg :) 10.11.11, 21:37
    • mysterious69 PATRZ T-U-T-A-J !!!! 10.11.11, 21:38
      coś z moim kierunkiem związane , rezydent , stweeradessa , przewodnik turystyczny , pracownik na recepxji w hotelu itd
    • agnes_cerk Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 21:46
      kiedyś chciałam być prawnikiem, później lekarzem, jeszcze później myślałam o jakimś przewodniku wycieczek, a teraz to nie mam pojęcia, może operator obrabiarki numerycznej smirk
    • kingella24 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 21:53
      kontroler ruchu lotniczego smirk dla niewiedzących: siedzi se w wieży kontroli lotów koło lotniska i nadzoruje różne loty, fajny zawód smile
    • deedee ^_^ 10.11.11, 22:03
      stomatolog !! ;d
    • alekssa Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 22:09
      dokładnie to jeszcze nie wiem, ale coś po biol-chem tongue_out zastanawiam się nad farmaceutką, stomatologiem, rehabilitantką, analiktykiem medycznym.. może lekarzem smile
    • justinek_bieber Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 22:34
      Fryzjerem . ;dd
      Ciągie mnie do tegoee . ;dd smile
    • blondzia Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 22:45
      Chciałabym być :

Bibliotekarką
      Przedszkolanką
      Nauczycielką w podstawówce przyrody lub j.polskiego
      Modelką też fajnie było by być ;d

no i chyba wszystko smile
      • lilii_95 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 23:03
        artystką plastykiem c;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się