marsshollene Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 20:33 chce być stewardessa to jest takie moje marzenie albo nauczycielk fizyki;D Odpowiedz Link Zgłoś
kiciamrr Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 20:33 hahah, wiem że to prawie niemożliwe do spełnienia, ale chciałabym być baaaaaaaaaardzo sławną aktorka tylko cieszącą się pozytywną sławą, ze względu na swoje osiągnięcia czy jakieś działalności charytatywne.. to tylko takie tam sobie marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
tusia145 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 20:41 Aktorka lub projektantka Odpowiedz Link Zgłoś
rogaliczek Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 20:43 Chciała bym iść w kierunku medycyny..myślałam nad psychiatrią, ale chciała bym zostać też modelką, bo pomimo iż moja rodzina nie lubi tego zawodu, mnie do niego straszliwie ciągnie No i chciała bym z całego serca podróżować, poznawać świat, pomagać tym, którzy otrzymali mniej od losu niż ja. Wiem, że tego dużo, ale ja się nie poddam, bo nie chcę NICZEGO żałować w swoim życiu. Chcę czuć się spełniona, dlatego się nie poddam. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatte policjantka :D 10.11.11, 20:48 ja chcę zostać policjantką . zastanawiałam się jeszcze nad ratownictwem medycznym lub służbą wojskową ,ale już zdecydowałam- będę wlepiała mandaty żulom za picie piwa w miejscach publicznych Odpowiedz Link Zgłoś
poker Hmmm... 10.11.11, 20:55 Może aktorką,bo kręci mnie odgrywnaie scenek.ale taką filmowa,telewizyjną,bo raczej miałąbym tremę w teatrze. Może nauczycielką j.polskiego,wtedy moim dzieciom więcej bym tłumaczyła,a do tego na bank znalazłabym jakieś fajne tematy,a nie coś nudnego jak...szycie na drutach w XXI Może kimś z wnętrzami lub modą? Nie powiem,ciekawe zawody. Odpowiedz Link Zgłoś
poker Re: Hmmm... 10.11.11, 20:56 Plus przypomniało mi się,że śietni byłoby być szefem kuchni i i mieć własna restaurację albo być fotografem! Odpowiedz Link Zgłoś
daria5421 Zawod 10.11.11, 20:55 Ja własnie koncze 3 gim i wybieram sie do liceum profilowanego czyli na klase mundurowa : policja mysle ze to odpowiedni zawod dla mnie i własnie na niego ide Bede miała zapewniona Prace i co najlepsze jest to praca nie u prywatnego tylko panstwowa Odpowiedz Link Zgłoś
johankaka Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 20:57 dekorator wnętrz Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 nauczyciel ;) Krok w przód zrobiony 10.11.11, 21:06 A konkretnie nauczycielka niemieckiego, więc rozpoczęłam studia germanistyki Odpowiedz Link Zgłoś
krychaxd Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 21:07 Weterynarz albo zootechnik, na pewno coś ze zwierzętami ;] I moim marzeniem jest wyjazd do Afryki Odpowiedz Link Zgłoś
kingatwilight Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 21:13 pisarka / aktorka : D Odpowiedz Link Zgłoś
ashley148 Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 21:27 modelka, prawnik, lekarz, skończyć filologię angielską eh.. zobaczymy jak to się potoczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
wilkolak Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 21:28 jestem modelką i zawsze nią będę Odpowiedz Link Zgłoś
minaslia fotofoto 10.11.11, 21:31 Fotografką, a właściwie fotoreporterką. Chciałabym pracować np. dla National Geographic i pisać artykuły o problemach w krajach trzeciego świata, albo cudach natury ;d Odpowiedz Link Zgłoś
adija Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 21:32 Swoją przyszłość chciałabym związać z fotografią i dziennikarstwem. Zawsze chciałam też być aktorką albo tancerką, ale niestety to jest niemożliwe, ponieważ w moim mieście nie mam jak się rozwijać w tym kierunku. Mam nadzieję, że mi się uda, bo kocham robić zdjęcia i jak narazie fotografia to najbardziej realny z moich wymarzonych zawodów. Odpowiedz Link Zgłoś
luna243 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 21:33 Ja chyba weterynarzem ,bo kocham zwierzaki! Odpowiedz Link Zgłoś
mysterious69 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 21:35 coś z moim kierunkiem związane , rezydent , stweeradessa , przewodnik turystyczny , pracownik na recepxji w hotelu itd Odpowiedz Link Zgłoś
mysterious69 PATRZ T-U-T-A-J !!!! 10.11.11, 21:38 coś z moim kierunkiem związane , rezydent , stweeradessa , przewodnik turystyczny , pracownik na recepxji w hotelu itd Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_cerk Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 21:46 kiedyś chciałam być prawnikiem, później lekarzem, jeszcze później myślałam o jakimś przewodniku wycieczek, a teraz to nie mam pojęcia, może operator obrabiarki numerycznej Odpowiedz Link Zgłoś
kingella24 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 21:53 kontroler ruchu lotniczego dla niewiedzących: siedzi se w wieży kontroli lotów koło lotniska i nadzoruje różne loty, fajny zawód Odpowiedz Link Zgłoś
alekssa Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 22:09 dokładnie to jeszcze nie wiem, ale coś po biol-chem zastanawiam się nad farmaceutką, stomatologiem, rehabilitantką, analiktykiem medycznym.. może lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
justinek_bieber Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 22:34 Fryzjerem . ;dd Ciągie mnie do tegoee . ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 22:45 Chciałabym być : Bibliotekarką Przedszkolanką Nauczycielką w podstawówce przyrody lub j.polskiego Modelką też fajnie było by być ;d no i chyba wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 23:03 artystką plastykiem c; Odpowiedz Link Zgłoś