carino 13.11.11, 16:54 Komin, Workery, Glany? Właśnie, co na tą zimę?!!! Jak przetrwacie tegoroczne minusowe teperatury? Ja stawiam na płaszcz, workery, i milusi szalik którym owinę się kilka razy, oczywiście rękawiczki, no i moze czasami czapka, ale pewnie i tak nie bede jej nosic A wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carino Re: Kurtka, Płaszcz, Kozaki, Trapery, Szalik, Cza 13.11.11, 17:08 odświeżam! Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Kurtka, Płaszcz, Kozaki, Trapery, Szalik, Cza 13.11.11, 17:51 Płaszcz, kozaki, komin albo szalik, czapka i rękawiczki Odpowiedz Link Zgłoś
you_x Re: Kurtka, Płaszcz, Kozaki, Trapery, Szalik, Cza 13.11.11, 17:53 Czarny płaszcz Żółty milusi szalik Zimowe botki na koturnie Czapka reggae Rękawiczki Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie Re: Kurtka, Płaszcz, Kozaki, Trapery, Szalik, Cza 13.11.11, 19:00 Kolorowy płaszcz/czarny płaszcz/Czarna kurtka (na przemian) Czarne rękawiczki/ Różowe rękawiczki/ Niebieskie Rękawiczki A'la Trapery/ Emu Różowo-czarny szalik/ Czarny szalik Szaro różowa czapka/ Czarny beret Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Kurtka, Płaszcz, Kozaki, Trapery, Szalik, Cza 13.11.11, 17:55 Płaszcz, szalik, rękawiczki, jak bedzie bardzo zimno to czapka i musze sie wybrać po jakieś kozaki czy coś,a le nie wiem jeszcze jakie.. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Kurtka, Płaszcz, Kozaki, Trapery, Szalik, Cza 13.11.11, 18:48 Kurtka+dłuugi i gruby szal <3 + czapka + rękawiczki + sportowe traperki i cieplutko ;x Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Kurtka, Płaszcz, Kozaki, Trapery, Szalik, Cza 13.11.11, 19:01 płaszcz, muszę kupić kurtkę, wiadomo szal, rękawiczki, czapka, glanopodobne kozaki i glany ... jakoś trzeba przeżyć ;] Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka hmm. 13.11.11, 19:56 Buty już mam... może nietypowe kozaki, ale z croppa, ciepłe. Kurtka? Albo płaszcz. Szalik jakiś... rekawiczki, czapka też z croppa. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: hmm. 13.11.11, 20:07 Kurtka, czapa, szalik, rękawiczki, i jakieś tam buty :3 Lubię ciepełko Odpowiedz Link Zgłoś
carino Re: hmm. 14.11.11, 14:08 mm , ciekawie Ja już sprawiłam sobie płaszcz, siwy. Workery i milusi szalik Jeszcze czapka [/i] Odpowiedz Link Zgłoś
nickaa Re: Kurtka, Płaszcz, Kozaki, Trapery, Szalik, Cza 14.11.11, 14:43 płaszczyk taki przed kolano żeby mi nie wiało ;DD czapka z daszkiem, gruby szalik taki mega długi i fajny ;D no i kozaki ; p z lekkim obcasem niby są ocieplane ale na przystanku i tak zmarznę ; p Odpowiedz Link Zgłoś
miley138 Re: Brrrr... Zimno -.- 14.11.11, 15:43 Ciepłą puchatą kurtkę, czapkę, rękawiczki, dluuuuugi szalik, dlugie ocieplane kozaki ^^ Wszędzie znajdziesz Fajne są czapki i rękawiczki w River Island, a buty w Deichmanie Odpowiedz Link Zgłoś
olaya_ Re: Brrrr... Zimno -.- 14.11.11, 16:08 płaszczyk, komin, czapka, i rękawiczki i chciałabym buty Dr. Martens, ale w tym roku ich raczej jeszcze nie kupię. więc pewnie kozaki. Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: Kurtka, Płaszcz, Kozaki, Trapery, Szalik, Cza 14.11.11, 17:46 ja mam kurtkę cieplutką świeżo zakupioną, czapeczkę, długie rękawiczki i workery/emu. Odpowiedz Link Zgłoś
juanka . 14.11.11, 18:31 ciepła puchata kurtka, buty typu Emu, wieeeelki szalik, nauszniki i rękawiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
pomyluna_ Re: . 14.11.11, 19:35 martensy, dłuugi szalik, nauszniki i płaszczyk (; Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 `mam pytanie, prosze pomoz !! ;) 16.11.11, 19:24 nie chce zaśmiecać forum wiec się tu podłącze widział ktoś gdzieś w jakimś sklepie w krk szafirowy płaszczyk zimowy ? jak tak to gdzie to jest barrdzo ważne !! z góry dzięki za odp Odpowiedz Link Zgłoś
odrutowana_ Re: Kurtka, Płaszcz, Kozaki, Trapery, Szalik, Cza 17.11.11, 18:34 Ja noszę cieplutki płaszczyk, grubaśny komin, ciepluuutkie rękawiczki i ciepluutka czapa, kozaki i jest mi ciepluteńko < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Kurtka, Płaszcz, Kozaki, Trapery, Szalik, Cza 19.11.11, 16:54 Są 2 opcje bo mam i płaszcz z tamtego roku(jakoś w miarę ludzki) i kurtkę więc : 1. Kurtka, komin , kozaczki , czapka i rękawiczki opcja 2. Kurtka , szal , lub komin , rękawiczki , kozaki . Odpowiedz Link Zgłoś
thylane . 24.12.11, 20:20 Kurtka - biała z House Buty - na śnieżyce mam kozaki, na bezśnieżną pogodę kilka par botków Szalik - zielony Czapka - z kokardką z House Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Kurtka, Płaszcz, Kozaki, Trapery, Szalik, Cza 24.12.11, 21:50 ja chodzę jak narazie w nike dunk i kurtce zimowej, ale już niedługo przyjdą mi emu no i dziś byłam w galerii i chciałam sobie kupic czapke, szalik komin itd ale kompletnie nic nie było -.- Odpowiedz Link Zgłoś