Dodaj do ulubionych

Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat?

18.11.11, 15:42
Ja myślę, że będę miała czarne włosy(przefarbowane), będę wysoka, chuda, nie wiem co więcej, ale wiecie o co chodzi. No to do roboty!tongue_out
Obserwuj wątek
    • hanisiaa Re: Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 18.11.11, 15:54
      Oj nie wiem ;p
      Możę będę ciężarna XD
      • ksania Re: Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 30.11.11, 21:39
        Możliwe że w ciąży xD
    • wawteenager Re: Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 24.11.11, 18:42
      napewno będę wysoka, szczupła i dobrze ubrana (czyli dużo się nie zmienię) ... być możę przefarbuję włosy na jasny brąz (obecnie jestem blondynką) kwiat
    • palola. Re: Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 24.11.11, 21:46
      cryingfajnie masz sad ja pewnie bd gruba , niska , pryszczata i brzydka crying
      samotność już i tak na mnie czekacrying prawie nic się nie zmieni jestem niska , gruba i brzydka crying) z jakieś dwa lata dostanę pryszczy crying dlatego też nie wstawiam swoich zdjęć cryinghttps://www.google.pl/imgres?q=brzydka+i+gruba+kobieta&hl=pl&rlz=1R2ADSA_plPL453&biw=1097&bih=496&tbm=isch&tbnid=shZVqc_oVtB_hM:&imgrefurl=http://paaula21.pinger.pl/m/4275621&docid=8Z7STqJqiGsI0M&imgurl=http://i2.pinger.pl/pgr403/dcac2ae10000ab344ce18ea4/grube%252Bdziewczyny%252Bw%252Bbikini.jpeg&w=400&h=350&ei=36zOTsqJGcGd-Qb0hvWxDg&zoom=1&iact=hc&vpx=600&vpy=138&dur=82&hovh=210&hovw=240&tx=101&ty=144&sig=110525002276818771551&page=11&tbnh=135&tbnw=153&start=135&ndsp=13&ved=1t:429,r:4,s:135 pewnie będe jedną z nich crying
      • vanesa Re: Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 30.11.11, 21:53
        palola. napisał(a):

> cryingfajnie masz sad ja pewnie bd gruba , niska , pryszczata i brzydka crying
        > samotność już i tak na mnie czekacrying prawie nic się nie zmieni jestem niska , g
        > ruba i brzydka crying) z jakieś dwa lata dostanę pryszczy crying dlatego też nie wst
        > awiam swoich zdjęć cryinghttps://www.google.pl/imgres?q=brzydka+i+gruba+kobiet
> a&hl=pl&rlz=1R2ADSA_plPL453&biw=1097&bih=496&tbm=isch&tbnid=shZVqc_oVtB_hM:&img
> refurl=http://paaula21.pinger.pl/m/4275621&docid=8Z7STqJqiGsI0M&imgurl=http://i
> 2.pinger.pl/pgr403/dcac2ae10000ab344ce18ea4/grube%252Bdziewczyny%252Bw%252Bbiki
> ni.jpeg&w=400&h=350&ei=36zOTsqJGcGd-Qb0hvWxDg&zoom=1&iact=hc&vpx=600&vpy=138&du
> r=82&hovh=210&hovw=240&tx=101&ty=144&sig=110525002276818771551&page=11&tbnh=135
> &tbnw=153&start=135&ndsp=13&ved=1t:429,r:4,s:135 pewnie będe jedną z ni
        > ch crying
        No coś ty . ! Nie przesadzaj. Jeśli chcesz wyglądać lepiej to po prostu dużo ćwicz i przejdź na jakąś diętę czy coś. To wszystko zależy od cb. ! kiss
      • kawaiikimie Re: Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 05.12.11, 07:45
        Pewnie będę już w Anglii po skończeniu socjologii lub dziennikarstwa. Tak jak już mówiłam będę mieszkać w Anglii z moim mężem (XD) o jakimś typowo angielskim imieniu np. William lub Harry. I mieć już dziecko (mam nadzieję). :p
        A, wątek był jak będziemy wyglądać.. Więc będę zapewne wysoka i szczupła, bo nie mam tendencji do tycia. Będę mieć dłuugie włosy o kolorze czekoladowym i naturalnie opaloną skórę. Przejdę już operację nosa, dzięki czemu będę nawet ładna. big_grin Ale nie wiadomo jak serio będziemy wyglądać. Ja mam nadzieję, że tak jak napisałam. : ) Albo będę w ciąży. ^^
    • just...me Re: Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 24.11.11, 22:36
      Jeśli uda mi się przeżyć to za 12 lat będę miała 27 lat. Będę w super wieku. Akurat skończę studia i będę pracować w moim wymarzonym zawodzie. Będę miała swoje mieszkanie w centrum miasta, może być małe, byle była sypialnia z oknem i było moje własne, może być nawet na kredyt. Będę miała jakieś zwierzątko. Może psa, może kota. A może rybkę. Na pewno będę mieszkała tylko z nim. Nie zamierzam brać w tym wieku ślubu. Ba, nie zamierzam brać go w ogóle. Zamierzam za to mieć 2 szczoteczki do zębów w kubku przy zlewie. 1 moja, druga mojego faceta, który od czasu do czasu miałby w zwyczaju zostawać u mnie trochę dłużej, niż zazwyczaj trwają odwiedziny, tak jak ja u niego. A co do wygladu to zamierzam być szczuplejsza niż teraz, wzrost ok, mieć ładne włosy, mogą być ciemiejsze, zawsze mieć ogolone nogi i nosić bieliznę do pary. tongue_out Tak wiem, to bardzo ważne kwestie w planowaniu życia za kilka lat.

Więc, czekam. Za 12 lat się odezwę co tam u mnie.
    • slodkaa Re: Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 24.11.11, 22:46
      Myślałam nad przefarbowaniem włosow na rudo ale to raczej wcześniej niz 12 lat . tak naprawde to nie wiem jak bede wyglądac za te 12 lat bo moze mi się zmienic gust . wink
      • milusia22 Re: Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 24.11.11, 23:36
        hmmm będę wyższa [proooszę! muszę w końcu urosnąć] i może będę miała ładny okrągły brzuszek big_grin
        • niemampomyslu Re: Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 25.11.11, 08:10
          chuda, wysoka, w glanach, z kolorowymi włosami, mnóstwem kolczyków i tatuaży.
          • swetasna Re: Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 04.12.11, 21:12
            niemampomyslu napisał(a):

> chuda, wysoka, w glanach, z kolorowymi włosami, mnóstwem kolczyków i tatuaży.
            ze mnie będzie coś takiego xD
    • a_vie Re: Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 28.11.11, 20:23
      dzięki moim zajebistym genom-tak samo! no tylko bede z jakieś 5-10 cm wyższa i będę mieć znacznie więcej kolczyków (na razie mam 11 dziur, planuję ok 18.) i tatuaże!
    • bieberek Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 28.11.11, 20:27
      Będę miała dłuugie włosy..Będę wysoka..i szczupła.mam nadzieję tongue_out
      ale jestem ciekawa jak będę naprawdę wyglądać.
      się zobaczy ! xD

Pozdrawiam,bieberek kiss
    • yorkie Re: Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 29.11.11, 20:39
      Pewnie nie zmienię się tak bardzo.
      Będę pewnie wyższa.
      Jeszcze ciemniejsze włosy (o ile się da), 666 kolczyków WSZĘDZIE, NA PEWNO będę szczuplejsza, dążę do tego i są efekty.
      • answer Answer za 12 lat ? 29.11.11, 20:56
        Myślę, że będę prawie identyczna... Ot, 27 latka, szczęśliwa ( mam nadzieję ), z tymi samymi, gęstymi i puszącymi się niemiłosiernie włosami, w których jedyne co mi się podoba to złocisto-miodowy kolor ( nie zmieni się, nie zmienił się od 5 lat tongue_out ), szczupła, ale z kobiecymi ( uncertain ) kształtami, może z brzuszkiem ... takim ciążowym...

Nie wiem. To nie zależy tylko odemnie. O dlatego jakich ludzi spotkam, co będę robić, gdzie mieszkać ... ale mam nadzieję, że będzie przynajmniej tak dobrze jak jest teraz tongue_out
        • anja_ anja? 30.11.11, 20:05
          26 lat. dobrze płatna praca, mąż, dwoje dzieci, mały domek nie daleko centrum jakiegoś wielkiego miasta.

oj chciałoby się ;3
          • olaya_ fajnie jest sobie czasem pomarzyć. 30.11.11, 20:17
            26 lat, żona Styles'a, dzieci, po studiach, mieszka w Londynie ;3

marzenia.

nie, a tak na serio, to chciałabym skończyć studia i wyjechać z kraju..
            • victoriaoxox Re: answer 24.12.11, 13:11
              za 12 lat na pewno nie będę mieszkać w kraju. Jestem zdeterminowana, zawsze dostaję to czego chcę tylko i wyłącznie dzięki swojemu uporowi i pracowitości. wink
              Więc marzę od dziecka o aktorstwie, zrobieniu kariery, żadnego ślubu, czy dzieci. Facet ? Całkiem okej. Jakiś wysoki, przystojny brunet z czekoladowymi bądź niebieskimi oczyma, obowiązkowo pies, duży i kochany. c(:
              Nie duże, ale przytulne mieszkanie dla mnie i obowiązkowo drugie dla mojej mamy, którą zabiorę ze sobą. wink Dużo, dużo ciężkiej pracy przede mną, ale ważne, żeby było szczęście i uśmiech.
    • karoola.006 nie myślę o tym ;) 30.11.11, 20:45
      • kapi . 30.11.11, 20:53
        Hmm,ja za dwanaście lat ? Ukończone studia z grafiki czy filologii angielskiej, lub najzwyczajniej w świecie status bibliotekarki,zobaczy się. Zamieszkiwać będę w małym domku o barwie intensywniej czekolady. Dwoje dzieci,chłopiec i dziewczynka. Kochany mąż,zabawny,romantyczny i przede wszystkim inteligentny.

Oh,chciałoby się...
    • paulusia098 Re: Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 30.11.11, 21:25
      w ciąży big_grin
    • reigai Re: Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 30.11.11, 21:46
      mam nadzieję, że niewiele się zmienię. może będę mieszkać w niewielkim mieszkaniu na poddaszu, w jakiejś biednej dzielnicy sama, może z kotem, a może z mężczyzną mojego życia. nie muszę zarabiać dużo. ważne, żebym kochała swój zawód i skończyła studia o jakich marzę.
    • cotton.caandyy. Re: Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 30.11.11, 22:46
      będę miała 25 lat .... no cóż, może spojrzę pozytywnie.
      blondyna,pisząca dla jakiejś gazety, szczupła, wiecznie spiesząca się gdzieś, biegająca z kubkiem ze Starbucksa, na szpilkach, w czarnych rurkach. jakiś bliżej nieokreślony tatuaż. w jednym uchu 3 dziurki. na rękach w cholerę pierścionków i bransoletek, na szyi dużo wisiorków. wieczorami chodząca z przyjaciółmi do klubu, sącząc kolorowe drinki.
    • vaniney Re: Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 30.11.11, 22:50
      uh,wolę sobie siebie nie wyobrażać.pewnie strasznie.
    • monik4 Re: Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 30.11.11, 23:00
      nie mam pojęcia hehe zobaczymy za 12 lat.
    • nessy96 Re: Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 01.12.11, 14:58
      Myśle że będę ładniejsza niż teraz, wyzsza. będę miała inny kolor włosów, najprawdopodobniej czerwony, zrobie sobie więcej kolczyków w uszach, jakiś mały tatuaż, no i skoro będę miała prawie 28 lat to może będe w ciąży i będę mieszkać za granicą tongue_out
    • bubblepop Re: Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 01.12.11, 15:09
      Staro. Ja nie chcę myśleć jak będę wyglądać za 12 lat, bo jak widzę 25 - letnią nową od gegry to myślę, że puszczę pawia. Ale będę ładniejsza. Myślałam o tym, żeby sobie zrobić drugą dziurkę w uchu.
      • sznuurowka Re: Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 03.12.11, 21:55
        26 lat. Hmm na pewno będę mieszkac za granicą, miec dobrze płatną pracę oraz najważniejsze: kogoś przy sobie, kogo będę kochała oczywiście z wzajemnością.
    • diabolusxxx Re: Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 03.12.11, 22:00
      łohohohoh, ależ pytanie. nie mam, co robic to odpowiem. będę już miała wtedy 29 lat i chciałabym wyglądac wtedy nadal młodo i świeżo. żadnych szczęgółów nie widzę, bo po prostu za daleka przyszłosc na rozmyśanie o własnym przyszłym wyglądzie.
    • ayashi Re: Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 04.12.11, 20:59
      za 12 lat myślę, że będę nadal rudą terrorystką, mój styl stanie się troszkę bardziej stonowany (nie przystoi 34-latce ubierać się jak nastolatka!), lecz nie babciny. nie przytyję zbyt wiele, gdyż nie mam tendencji do tycia. ogólnie będę jak wino - im starsza tym lepsza.
      • jessicakaulitz Re: Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 04.12.11, 21:27
        Będę mieć długie, złociste lub czerwone włosy, bardzo wysokie szpilki, albo glany, ciuchy przeróżne, on pięknych sukienek, po podarte jeansy, kolorowe buty, bluzki na ramiączkach z nadrukami, poszarpane szorty z ćwiekami, skórzane spodnie i po prostu będę wyglądać bardzo kolorowo, jeśli będę sławna, to będę ikoną mody. Łączę elegancję z ekstrawagancją. Aha i jeszcze będę mieć figurę modelki Victoria's Secret. A co będę robić? Śpiewać, grać, pisać, zakładać linie ubrań, imprezować i będę mieć mnóstwo cudownych przyjaciół. A jak się nie uda, to będę modelką. A jeśli znajdę sobie faceta, to tak samo szalonego jak ja, będzie dokładnie w moim typie, chudy, kobieca uroda, świetnie ubrany i pełen poczucia humoru. Czyli podsumowując, będę wyglądać świetnie, robić świetne rzeczy dla siebie i innych, a życie wykorzystam w stu procentach. I nie pozwolę, żeby było inaczej.
        • jessicakaulitz Re: Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 04.12.11, 21:37
          Aha, no i jak mogłam zapomnieć, będę mieć kolczyk w języku, około 10 nie za dużych tatuaży, będę mieszkać za granicą, w Las Vegas, Los Angeles, albo w Nowym Jorku. Kocham duże, sławne miasta, od dziecka tęskniłam do tego gwaru ulic i pięknych budowli, dużo ładniejszych od tych tutaj, w Krakowie. Szczególnie w Las Vegas jest bajkowo.
    • olcissia_1998 Olcissia się odzywa ;p 04.12.11, 21:41
      25-latka
      Wyjadę za granicę i będę próbowała swoich sił w sławie wink No ok, to może trochę wcześniej...
      W każdym razie chciałabym mieć interesującą karierę smile Ale nie z kontrowersji, tylko z własnych starań.
    • monia12xd Re: Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 05.12.11, 18:32
      nie wiem, nie myślę o tym wink
    • smileyy776 Re: Jak myślisz, jak będziesz wyglądać za 12 lat? 18.12.11, 17:53
      Za 12 lat będę miała 25 lat.Będę już po studiach szczupła,wysoka blondynka pracująca w policji mieszkająca w wielkiej willi z basenem haha nieźle to sobie wymyśliłam...
    • mysterious69 co za głupie pytanie -,- 18.12.11, 17:58
      tego nie da się przewidzieć
    • thylane . 24.12.11, 20:08
      Za 12 lat to ja będę miała 22 lata. ;D
      I myślę, że włosy będę miała takie jak mam teraz. Będę wysoka, szczupła. Myślę, że jakoś bardzo się nie zmienię. tongue_out Tak mi się wydaje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka