roxy11 24.11.11, 16:54 hej :3 w ostatnim czasie mam fazę na koszulki xxl z ciekawymi nadrukami. jestem ciekawa, czy wy takie macie, gdzie je kupiłyście i z czym łączycie. no i jakie są to nadruki : ) zapraszam c: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss_mimi094 Re: koszulki oversize 24.11.11, 17:04 no ba, uwielbiam ! ale bardziej wole takie sweterki xxl Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: koszulki oversize 27.01.12, 18:07 maaam , ale to serio oversize . Biała z new yorkera z napisem : White isn't black i sweterek miodowy w paski H&M . Odpowiedz Link Zgłoś
wawteenager Re: koszulki oversize 24.11.11, 18:12 ja mam kilka i noszę je do rurek (: uwielbiam takie koszulki!!! oczywiście przy takim stroju zwracam dużą uwagę na dodatki: torebka, bransoletka, buty i kolczyki... często noszę też swetry w rozmiarze oversize, a do nich oczywiście rajstopy (: Odpowiedz Link Zgłoś
chilling Re: koszulki oversize 29.01.12, 18:17 mam dwie. ostatnią kupiłam w Pull and bear Moim ukochanym. wszędzie je można znaleźć. kocham je są lepsze niż takie obcisłe , leeeee. nanana Odpowiedz Link Zgłoś
deklove Re: koszulki oversize 29.01.12, 21:34 Mam kilka Uwielbiam te z wielkimi napisami xd _________ A oto mój blog Serdecznie Zapraszam fashionedith.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy. Re: koszulki oversize 04.02.12, 23:33 mam 3,wszystkie z h&m.jedna biała z napisem Nirvana,druga też biała ale z namalowanymi rękami(tak jakby się trzymały po bokach;p) i jedną całą różową z długim rękawem łącze ze wszystkim-do wszystkiego pasują! ;p Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: koszulki oversize 04.02.12, 23:51 mam jedną z New Yorkera z napisem "What a f***ing day" [na koszulce jest cenzura, ja normalnie nie piszę ] noszę ją do czarnych rurek albo leginsów Odpowiedz Link Zgłoś