Dodaj do ulubionych

Najlepsze teksty waszych nauczycieli!

02.12.11, 16:49
Jaki był najśmieszniejszy tekst, albo najgorsza wtopa waszego nauczyciela??
U mnie:
1. Pani od przyrody pytała się koleżanki dlaczego nie nosi okularów (bo ta koleżanka ciągle ich zapomina) i powiedziała "a jak w słup przypierniczysz?" :-

2. Pani od polskiego coś się nie udało i mówi: "ja pierniczę" - wszyscy w śmiech, a pani "no co? Pierników nie lubicie?"
Obserwuj wątek
    • patitka123 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 02.12.11, 17:10
      Ostatnio wybieraliśmy na co chcemy jechać do kina i pani:
      "Mamy do wyboru 3 filmy: Artur ratuje gwiadkę, Mali Agenci i Winx Club, ale ten ostatni to bardziej dla was dziewczynki, nie dla chłopców" Cała klasa w śmiech, bo to zabrzmiało jakbyśmy byli w przedszkolu ;D
      • ewellin Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 02.12.11, 17:13
        czytaliśmy tekst na angielskim i tam było coś 'near the beach' i wszyscy zaczęli się śmiać. a pani taka ''Ile lat was uczę to zawsze się śmiejecie, beach tak się niepisze'' - coś w tym stylu xd
        • pyska6 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 02.12.11, 17:21
          u mnie p. od chemi : Nie mówcie tak szybko bo mój mózg tego tak szybko nie przetwarza ;D
      • kololova Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 20:04
        u mnie było tego pełno
        ale z tego co zapamiętałam to na angielskim jak uczyliśmy się o miejscach na angliku to pani beach i wszyscy wybuchł jeden wielki śmiech a pani no tylko bez skojarzeń
        • pozytywna_6 haha 16.12.11, 21:24
          U nas na przwie każdej lekcji matematyki i angielskiego idą teksty nie do podrobienia..np. na matmie nauczyciel (27l) mówi, że mu w klasie zimno bo się przegrzał bo w nocy w sypialni było gorąco , ze on jak śpi to nie jest grzeczny i to lubi... Już nie raz popłakaliśmy się ( dosłownie ) ze śmiechu na lekcjach..tongue_out smile
          • smola . 16.12.11, 23:07
            U mnie na lekcjach też są nie złe polewy...
            Np; J. Ang
            Jakieś pytanie np Does CRISTIANO RONALDO play football??
            Yes,SHE does.

A pan; Ja rozumiem że może wygląda trochę jak dziewczynka, ale jak mu zajrzymy w majtki to nadal będzie chłopiec.
            Albo moje głupie koleżanki do siebie się zwracają robaczki;
            A pan a jakie robaczki lubicie?
            Takie śpiące, a może z plecaczkami czy pod prysznicem (i do tego wszystko pokazywał rękoma ;d)

Lub Chemia ;
            Pani się pyta jakie substraty pochłaniają parę wodną?
            - Okap kuchenny (jakis głos z końca sali)

Religia
            Pani; Już za tydzień święta...
            Kolega przerywa pani i mówi; A śniegu nie ma!

Albo kolega zapomniała historii na lekcję i zgłasza to pani a ona;
            Ja rozumiem żebyś zapomniał polskiego czy biologi! Ale historii?! Dzieciaku bóg cię opuścił? ;D

Jeszcze było dużo akcji ale nie chce mi się pisac big_grin
            • patka_54 Re: . 17.12.11, 10:42
              Na polskim-
              kolega dobrze rozwiazal zadanie i sie pyta pani ,,Prosze pani wysle nas pani na olimpiade ? " a pni mu na to ,,Was ? z tym waszym muzgiem chomika ??"
          • kokosek przyroda rządzi! 17.12.11, 18:55
            w podstawówce na przyrodzie omawialiśmy węże i pani zamiast ,,węże się ruszają" powiedziała: ,, węże się ru...ą" cała klasa w śmiech a ona zrobiła się czerwona jak burak(dosłownie) big_grin
        • beatlemania Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 19.12.11, 19:10
          cóż,moja nauczycielka od matematyki ma wiele kojarzących się tekstów -,- np.
          "Przeleć się z dziennikiem" sciana
        • agulka97 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 20.12.11, 12:08
          Pani od chemii:
          Ty tam z tyłu... Nie ty, ten twój kolega, bo on taki dziwny jakiś jest...
          Ta kobieta ma swoje mocne wejścia...
          • agulka97 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 20.12.11, 12:38
            Babka od polskiego była moją wych. w podstawówce. Na dyskotece puściliśmy jakąś piosenkę a ona na to "Co wy za debilizmy puszczacie?", puściła "Majteczki w kropeczki" i powiedziała "No! To jest muza" i zaczęła tańczyć! Była przy kości, więc ciekawie to nie wyglądało...brawo

Albo moja koleżanka opowiadała, że pisali sprawdzian, no i ona bezczelnie w pierwszej ławce rozłożyła sobie atlas na kolanach.
            sorka: Olu, nieładnie! (Olka nie reaguje)
            Taka dobra uczennica! (Olka nic, dalej pisze)
            Za tydzień babka oddaje sprawdziany. Podchodzi do Oli i mówi:
            -Oleńko, jak ty pięknie napisałaś! Szóstkę dostałaś! Gratulacje! sciana

A na wymianie międzynarodowej nauczyciel z Niemiecpiwo
            Put the fuck your asses up!big_grinbig_grin
            Tiaa..

To na tyle
      • natala_nati Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 21:44
        Nasza pani z fizyki ostatnio zamiast : Każde ciało się rusza... to : Każde ciało się rucha..
        Śmiech był taki nie pochamowany.. Wiecie 2 gimnazjum suspicious

Albo (też na fizyce) : Jak ja bym tu na przykład puściła gazy.. Klasowy szyderca dodał : To wszyscy by po zdychali. ( a chodziło o to że jakby rozpyliła dezodorant... ) tongue_out

I Pani z fizyki jeszcze zamiast sprej .. mówi szprej big_grin

Ooo albo omawialiśmy czerwcową wycieczkę a nasza wychowawczyni.. :
        [ ... ] Pogoda nam nie straszna !
        A moja przyjaciółka : Super (nazwisko nauczycielki) znowu w akcji.. big_grin
        Myślałam że spadnę z krzesła.. a wszyscy się na nas gapili shock tongue_out

Mieliśmy łączoną lekcję angielskiego bo pani była chora więc słabsza z moją mocniejszą miała lekcje razem...
        Pani ( nazwę ją J) więc pani J... Na każdej lekcji ona jest taka dziwna bo wystarczy że jakiś chłopak powie jej że ma ładne buty a ona : no wiesz , gdzie kupiłam.. w ...! tongue_out

A w podstawówce pani z angielskiego (inna to byla pani) rzuciła w mojego kolegę kredą '' nie chcący przecież'' a chłopcy że czarna magia !

Albo chłopcy cały czas się gwałacą na przwerwach ( siadają na ławkę w szatni i włażą na siebie i takie ogdłosu wydają z siebie przy tym big_grin normalnie... devil
      • kaka_97_sc Hmmm 18.12.11, 18:03
        Moja pani od biologi, ostatnio na przerwie do dziewczyn....dziewczynki jak chcecie sie gwałcić to po cichu....
        A drugi jej tekst to brzmiało tak: Moja córcia wyciągnęła mnie do kina na ten film Przed Świtem i wiecie co wam powiem, że ten JACKOB(tak powiedziala) to down...hahahabig_grin
        Uśmiałam sie z tego, ale babka jest bardzo spoko...ostatnio taki kolega Łukasz jak on to ujął gwałcił chłopaka...A pani do nieo co on robi? A on na to , ze robi dzieci...a pani ze tak dzieci sie nie robi i powinnien przyjsc na lekcje WDŻ do niej hahaha
    • monia12xd Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 02.12.11, 17:44
      w podstawówce moja wychowawczyni była prze big_grin zawsze były jaja
      pamiętam że raz chłopaki przynieśli tzw "kondony" xd i to zobaczyła i powiedziała : niedługo to ja będę was uczyć jak się seksić.
      • sylwek11 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 02.12.11, 17:46
        Dużo tego było , ale jakoś nie mogę skojarzyć . Pamiętam , że facetka od chemii ostatnio ,, ku... " jak jej się coś nie udało . xd
    • ladyy13 tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 02.12.11, 17:49
      Już dokładnie nie pamiętam , ale jak byłam w 1 gim . i byliśmy gdzieś chodzić z dwojgiem nauczycieli po mieście to bakteria ( babka z biologii ) wykrzyczała się na całą klase : " Zachowujecie się jak bydło ! " - Co później kolega zmienił na : " Bakteria chce mydło ?!surprised Haha <3 cała klasa miała z tego niezłą pompe xD

W tą środę powiedziała do nas na biologii , że Jesteśmy dziećmi specjalnej troski

Oo .! I zawsze jak mamy biologie i wchodzimy do klasy to mówimy " Wstańmy wpierw "
      big_grin Często ją przedrzeźniamy i mówimy to przed nią tongue_out

Gościówa z fizyki mówi zawsze tak śmiesznie " Ooooooooo Nie , tak to to nie będzie !! " Ciśniemy z tego pompe . Śmiesznie przedłuża to O ! devil

Babka z pola też ma niezłe teksty , ale kurcze już ich nie pamiętam uncertain
      ale też używa stwierdzenia " popierniczyło " buhahah .!
      • sacrum_97 Re: tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 02.12.11, 19:37
        ostatnio babka od fizyki coś nam tłumaczyła i zamiast tępo powiedziała "pęto", najpierw wszyscy tak po sobie patrzą a potem w śmiech ^^
        i kiedyś mi kuzynka opowiadała, że jej klasa sprzątała salę i wychowawczyni do nich "gdybyście potrzebowali szmaty to jestem w pokoju obok" wiadomo o co jej chodziło ale reakcja uczniów wiadoma big_grin
        • sara297 Re: tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 16.12.11, 20:08
          ha ha dobre big_grin
      • va12n hahah wos 16.12.11, 21:46
        "jak już włożysz to nie wyjmiesz"-----------
    • alicez Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 02.12.11, 17:50
      Hmmm... Oba teksty powiedział ten sam nauczyciel do mojej przyjaciółki:
      a) Puste naczynie robi huk. (Gdy ciągle odpowiadała nie wiem.)
      b) Dziewczęcym głosem: Jestem słodka, jestem wiotka tylko szkoda że idiotka. To tez o niej o.O
    • xxfankajbxx tak . 02.12.11, 18:05
      ale nie mogę sobie jakoś przypomnieć .
      Ostatnio facet od muzyki :
      (opowaiada kawał)
      stoi bocian nad stawem nagle podpływa żaba,żaba pyta :
      -co robisz?
      -szukam żaby (jakiejś tam)
      -Ty pierd*lisz !
      (skończył)
      ten ostatni był nie ocenzurowany.

albo:
      pieprzyć to idźcie do domu ;D
      • xxfankajbxx Re: tak . 02.12.11, 18:06
        jakby co to ona ma 24 lata .
    • dzisas 02.12.11, 18:42
      odmawialiśmy różaniec, jak to zawsze w klasyku i na lekcji z dyrektorem i jeden typek podczas niego dokuczał drugiemu , a reszta chłopaków sie chichrała, no to taki jeden najbardziej , aż sie zburaczył no i koles myslał ze to on podpuscił tamtego typa zeby szmyrał tamtego szmyranego . xd no i z takim tekstem ;
      " I TY byłeś prowokatorem ! " kolega, odpowiedział ze nie był prowokatorem , na to nasz inteligentny dyrcio, odpowiedział " Nie szkodzi. Tak wyszło ! " i wlepił mu uwagę . xd

albo ogólnie to są niezłe jazdy z babą od angola, ; za jakies małe rzeczy wstawia nam uwagi sciana ostatnio koles sie zapytał , czy dostał uwage, a ona mu wstawiła nastepna za to że sie pyta O.o
      • dzisas Re: ♥ 02.12.11, 19:02
        + baba z techniki do kolesia jak ten zapytał co dostał
        "2"
        a on : ale za co ?!
        a ona " za chec do życia" . big_grin xd
    • rihanna100 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 02.12.11, 19:07
      Matematyca:
      Ale żeś się rozwinął jak papier toaletowy.( chodziło o to że się kolega nauczył)
      • zeroplastic Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 02.12.11, 19:40
        U mnie facet od fizy mówi do mojej klasy kołki nieczochrane albo iksy xd albo jak się do niego powie coo to on odpowie gó... big_grin
    • klaudia_25 . 02.12.11, 20:02
      Pani od Polskiego (Wice-dyrektorka)
      - No cholera jasna, bo mnie zaraz piorun strzeli.
      - No dzieci, mówcie, no! Czy wy w ogóle umiecie mówić?
      - Wybaczcie mi spóźnienie, ale musiałam pomóc tym idiotą z 5b...

Pani od Matematyki
      - A teraz rada cioci Kasi! xD
      - Nie wymyślajcie kwadratowych żarówek, bo okrągłe są fajniejsze.
      Albo raz było coś takiego. Pani nam mówi, jakie oceny dostaliśmy z pracy klasowej. Powiedziała dziewczynie "A.", że dostała 4. Potem na lekcji, "A." trójka.
      A - Osz ty chamie! Pani mówiła, że 4!
      P - No wiem, "A" przepraszam.
      Od tego zdarzenia pani nie chce nam mówić ocen, bo jeszcze źle zapamiętała. Musi dopiero w klasie przeczytać z dziennika.
      Albo napisała nam do prac klasowych liściki i poprzyczepiała. Pisała do 2 w nocy... xD
      • roahszana Fizyka 04.12.11, 11:57
        Moja pani od fizyki:
        - Hm, stosunkowo dobrze poszedł wam ten sprawdzian. Tylko 50% klasy dostało jedynki.
        albo do kolegi, który jest totalnym matołem:
        - Gdyby rodzice cie więcej bili miałbyś bardziej ukrwiony mózg i zapewne dostałbyś wyższą ocenę.

<3
    • mysiuniaxpp Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 02.12.11, 22:34
      ' nie macaj go ' , ' nie lubię was ' - ksiądz od religii .; D
      ' podejdź do płota ' - angielski ;D
      i dużo jeszcze tego ;D
    • mandy_jonas Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 02.12.11, 23:03
      moja pani od matmy jest dość hmm.. ekscentryczna. niezbyt elegancko siedzących chłopców wysyła do urologa, zdarza jej się cytować niezbyt kulturalne odzywki swoich uczniów (tak, 'pie...nie' 'ku...wanie' się zdarza).
      do tego mój wychowawca jest absolutnie niesamowitym gościem. z gatunku tych 'lamowatych', który nieważne co zrobi, zawsze i tak jest śmieszny.
    • minerwa Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 03.12.11, 13:03
      Facet od muzyki. Od razu mówię, że trochę się rozpiszęsmile
      Ostatnio kazal nam śpiewać w parach chłopak-dziewczyna piosenkę pt.,,Hej żeglujże, żeglarzu'' Wychodzimy na środek klasy. On gra na pianinie, my śpiewmy. Ja, potem chłopak itd..Siadamy. Zaczyna mówić, żeby się nie wstydzić, śpiewać głośno, itp. Na końcu mówi do kolegi, który śpiewał ze mną w parze (podczas śpiewania chował głowę za książką): A ty mi tu nie chowaj głowy w piasek, bo jak ci lwy będą goniły i schowasz głowe w piasek to te lwy dupę zerżną! Oczywiście potem przeprosił, powiedział że się wymsknęło. Dodam jeszcze, że facet ma ponad 60 lat i ogólnie jest już emeryturze. dorabia sobie. Uczył moją mamęsmilesmileBabcia mojej koleżanki z nim pracowała i on jeztjej przyjacielem. Miała z nim jechać na wakacje, no i moja koleżanbka też, ale w koncu nie pojechała
      Mówi do nas też bezmózgowe dzieci, itp.
      Jest świetny
      • estrellaa Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 03.12.11, 13:36
        oj dużo tego . najlepiej było jak dyra wyszła z gabinetu i na cały głos ' kur*a' a jak się zorientowała że jest przerwa i każdy na nią patrzy dodała " wodna" mega było xd
        ogólnie nasza babka od matmy wymiata tekstami xd nie chcę mi się pisać bo mega dużo tego ; D
    • milusia22 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 03.12.11, 14:17
      oj tak big_grin najwięcej na historii i wosie :p
      (pan liczy osoby w klasie) "6, 10 to szesnaście i Mateusz siedemnaście bo Mateusz to odzielny gatunek. podgatunek"
      albo później tak. na tablicy stała woda i ktoś się zapytał "proszę pana czyja to woda?" "nie wiem. komuś z 2a wypadło, ale nikt się nie przyznał. ej a może to wóda i dlatego się nie przyznali! (otwiera i wącha. skrzywił się) nie jednak zwykła woda"
      on ma wiele genalnych tekstów. w większości z podtekstem
      • dorfix ;D 03.12.11, 14:36
        Facet od fizyki często na lekcji mówi o sobie w 3 osbie xD rysuje siebie na tablicy(ostatnio narysował sobie 4 pary rąk), do mojego kolegi powiedział, że ma go w dupiesurprised i jeszcze zdarzyło mu się skakać po krzesłach;p
        Moja wychowawczyni się przejęzyczyła chciała powiedzieć, że jest rozżalona a wyszło jej jesteście rozczaleni i poprawiła się jestem rozżulonabrawo
        Kiedyś miałam PO w klasie od chemii i nauczyciel zaczął sobie oglądać taki drewniany młotek i tak się patrzy na niego i patrzy i walnął nim w szybę sciana
        Na biologi w gimnazjum zauważyliśmy, że w akwarium pływa zdechła rybka mówimy o tym pani a ona do nas ,,no cóż każdemu się zdarza" i często też mówiła na sprawdzianie ,,spokojnie jak na wojnie", a facet od geografii, że zaraz przeciągnie nas przez dziurkę od kluczatongue_out
    • stayaway *______* 03.12.11, 14:42
      gościówa ze świetlicy ''zadania zapomniałeś ? no ja nie mogę..ja pie......''

pani od matmy ''Chcesz dostać kredą ?''
      • stayaway Re: *______* 03.12.11, 14:48
        a no i jeszcze gość od geografii gada na nas pasałyki , dziady bagienne , dziady macedońskie , dziady afrykańskie , buraki , kwaski moje ulubione .
        I mówi jeszcze ''No kochane dzieci wiem że szkoła jest głupia , ale musice się uczyć'' xD
    • rob.loffe Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 03.12.11, 14:43
      Moja pani od polaka nie ma śmiesznych tekstów ale śmiesznie się zachowuje.
      Np. ostatnio wydarła się na mojego kolegę a potem go przeprasza. Nie no moja koleżanka miała taką pompe, że aż uwagę dostała. A uwaga brzmiała tak.:
      Karolina śmieję się na lekcji polskiego.
      Niestety nie mam innych fajnych nauczycieli. xd
      • beeth22 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 03.12.11, 15:23
        Ooo dużo tego wink ale tylko wtedy, gdy mają dobry humor. Przykładowo:
        - pani od polaka ostatnio sprawdzała nam zadanie i podchodzi do jednego chłopaka a on: ,,Proszę pani ja zapomniałem zadania" a ona wkurzona się pyta: ,,A masz dzisiaj przynajmniej majtki" a on ,,tak". Na to ona ,,mam sprawdzić?" a każdy w śmiech włącznie z nią big_grin
        - albo Kredka, bo tak nazywamy panią od plastyki zawsze się na nas wydziera za nic. Przykładowo siedzimy i słuchamy jak ona coś gada o lekcji, a ona nagle się zatrzymuje i krzyczy czyjeś imię, na to ta osoba mówi ,,ale ja nic nie powiedziałem/am" a ona no właśnie. Każdy w śmiech, a ona: ,,no widzisz? Cała klasa się z ciebie śmieje" big_grinbig_grin
        - albo dyrektor (niestety moja klasa nie ma z nim lekcji) zawsze po dzwonku wychodzi z pokoju nauczycielskiego i idzie z dziennikiem na lekcje, stając na przykład koło nas się pyta ,,1a?'' a my ,,nie, 3c" a on ,,ale nie mam z wami lekcji tak?'' i tak do każdej klasy big_grin
        • beeth22 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 03.12.11, 15:32
          Ooo przypomniało mi się jeszcze jedno. Ostatnio na majcy rozwiązujemy jakieś zadanie a Mati mówi do pana: ,, Proszę pana on mnie posuwa" a pan taki poważny ,, Przemek przestań posuwać kolegę" a Mati na to ,,No widzisz geju??" a wszyscy w śmiech big_grin
        • emilkaa980 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 20:37
          ooj dużo tego bo każdy mój nauczyciel zawsze cos palnie XD<br />
          <br />
          mój nauczyciel od informatyki zawsze daje jakieś śmieszne przykłady , nie wymienie ich bo po prstu ich nie pamietam <br />

nauczycielka od chemii : u mnie na lekcji nic nie śmierdzi ( przy robieniu eksperymentów ) , to ma specyficzny zapach i za każdym razem jak ktoś powie " ale to śmierdzi " to go wszyscy poprawiają i się śmiejemy XD . albo mówi <br />
          1. Szefowa ( czyli ona ) ma zawsze racje <br />
          2. Jesli jej nie ma patrz punkt pierwszy . <br />
          ( opowiadała nam że miała taki regulamin ale zgubiła big_grin )
          <br />
          Nauczycielka od fizyki rzuca w nas kredą i nas wyzywa XD<br />
          <br />
          Moja dyrektorka ( która uczy historii ) zawsze cos powie śmiesznego ale już nic nie pamietam ^^
    • plombrng_mary Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 03.12.11, 14:59
      Mieliśmy zastępstwo i pani się spytała mojej koleżanki Mai po niemiecku:
      P: Kto zjadł kredę?
      A ona myślała że mówi "Kto pójdzie po kredę?" podniosła rękę:
      P: Ty?
      M: Tak
      P: Ty zjadłaś kredę?!
      Lałyśmy z tego przez dobre 5 minut big_grin.

dziękuję za uwagę
    • xx_gosia_xx12 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 03.12.11, 15:13
      na informatyce zaczęliśmy coś tam gadać o dobranockach i :
      Iza : a pan oglądał Smerfy?
      Pan: nie, ale w niedzielę oglądam baranka Timmiego
      Iza: a co na to pana żona?
      Pan: nic, ogląda ze mną...... A wiedzieliście , że baranek Timmy to niślubny syn baranka Shown?

na technice:
      Patryk : chce pan zobaczyć moje karty?
      Pan: no pokaż.... eee gdyby to były laski to bym wziął
    • indianaa Ksiądz do kolegi . 03.12.11, 15:15
      Przestań synu wpierdzielać te czipsy ! .
    • deedee ^_^ 03.12.11, 15:22
      kiedyś na polskim braliśmy temat o jakiś tam źródłach mitów, no i wymienialiśmy te źródła w tym fetyszyzm. Koleś nam tłumaczy co to i mówi:
      Fetyszyzm jest to religia polegająca na tym, że jakiś przedmiot ma moce np. ludzie wierzyli że kamień przyniesie szczęście. W dzisiejszych czasach też wierzymy w takie rzeczy np. na sprawdziany nosicie różne ulubione przedmoity, aby dobrze wypadł wam ten sprawdzian albo chłopaki w portfelach noszą na przykład gumki xd .
      Boże jaka beka z tego była xd
    • roxy11 . 03.12.11, 16:34
      polonistka przy wpisywaniu do dziennika obecności i tematu:
      P: na pierwszej lekcji mieliście muzykę? a teraz polski, dobrze wam tak.
      K (kolega): dwie godziny. dobrze tak Pani.

i wszyscy w śmiech, bo zabrzmiało to, jakbyśmy zamierzali po raz kolejny doprowadzić ją do szału. moja klasa słynie z niechęci do j. polskiego, a nauczycielka z niechęci do nas : D
    • niewchodztu Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 03.12.11, 16:40
      Moją nauczycielką od historii jest dyrektorka. Ostatnio chłopkom odwalało, a ona na cały głos wypaliła: ,,Bo Was wyślę do dyrektorki! A tak na marginesie słyszałam, że ona straszna jędza jest'' big_grin
    • demetria_ Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 04.12.11, 09:30
      pani od biologi czyta listę obecności i mówi "Jest Gabryś? Ojj przepraszam-Gabrysia.W jednej klasie Gabryś a w drugiej Gabrysia" xD
      albo np.gada że nasza klasa tworzy nową biologię big_grin bo ktoś na sprawdzianie na pytanie "czemu gdy jest nam zimno mamy gęsią skórkę?" a ten ktoś napisał "bo jest nam zimno" xD
    • cotton.caandyy. Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 04.12.11, 11:17
      chodzę do jednego z najlepszych gm w Polsce. ale mamy w klasie 4 tenisistów ,którzy no...raczej nie dostali się do tej szkoły z powodu wiedzy xd i mój wychowawca (uczy historii, wosu i muzyki) się założył z jednym z nich -Kubą- że jak nie dostanie piątki ze sprawdzianu z historii to zatańczy na środku sali. a jeśli dostanie piątkę, to właśnie wychowawca zatańczy.
      no i jesteśmy po sprawdzianie, pan wywołuje osoby i nagle się tak uśmiecha i zaczyna śpiewać 'Kuba <jego nazwisko> tańczy, tańczy,tańczy,tańczy' w rytmie znanej wszystkim "piosenki" o tańczących parabolach. xd.
      w podst miałam jeszcze nauczycielkę od polskiego ,która mówiła 'zamknij swój otwór gębowy !'
      • raspberry_x33 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 04.12.11, 11:47
        na rosyjskim mojej koleżance troche odwalało a pani do niej; Karolina zmień dilera .. albo mieliśmy polski w sali od biologii i na ławce w której siedziałam z koleżanką było napisane ''H. (nazwisko polonistki) to suka'' a pod spodem ''nie wiem, nie mam z nią ale wierzę na słowo'' . nie chciałyśmy żeby było na nas więc Karolina przeczytała to na głos. na przerwie podchodzi do nas pani H. i wyjeżdża do Karoliny z tekstem; wiesz, uraziłaś mnie tym. nie musiałaś czytać tego na głos a za chwilę mówi; może i jestem suką..

pani od matmy słynie z tego, że każdy się jej boi. na matmie mój kolega cały czas się śmiał. w końcu nie wytrzymała. P. - Piotrek, M. Matematyca
        M. Wyjdź z klasy
        P. Oj dobra
        M. Wyjdź !
        P. Nie
        M. Proszę w tej chwili wyjść z klasy albo idziesz do dyrektora
        P. Spoko..
        M. Wcale nie spoko. Przeszkadzasz w lekcji, nie uczysz się .. Wyjdź w tej chwili.
        P. Jak pani tak przeszkadzam to niech pani sama wyjdzie.
        M. Won na korytarz
        P. Nie
        M. Wypier****laj z klasy !

Takiej pompy chyba jeszcze nie było. Matematyca zaraz zaczeła przepraszać nas i jego.

Albo raz na plastyce mojej koleżance wypadł telefon a pani do niej; schowaj tego blachacza

Więcej śmiesznych tekstów sobie nie przypominam. smile
        • alice2131 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 17.12.11, 10:03
          U nas historii uczy wicedyrektorka. Ma takie poczucie humoru, że na tym przedmiocie można z niej boki zrywać. Ostatnio mieliśmy z nią zasstępstwo na przyrodzie i czytaliśmy temat na głos (każdy po jednym zdaniu) i mi wypadło takie zdanie "Woda w morzu może być słona lub słodka" a ona na to udaje zdziwioną i "Naprawdę?". A taki Paweł ma takie samo nazwisko jak on (zbieg okoliczności, ni są spokrewnieni) i nazywa Pawła jej synkiem, a Paweł mówi po prostu do niej mamo.A ona co lekcje pyta na ocenę. I gdy miała pytać Pawła, to mówi "Oj nie uczyłeś, się nie uczyłeś. Cały dzień przed komputerem siedziałeś.'' itd. A ostatnio nasz pan od matmy zamiast mówić Mysłowice on Myslowice. big_grin
    • asica Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 04.12.11, 11:37
      Moja PaniOdPolskiego mnie czasem rozkłada. Np.
      "Oh, Kamilu, czemu tak wdychasz? Pokochałeś już Homera, teraz pokochasz Horacego. I jeszcze dużo takich miłości przed tobą, więc się pilnuj, bo serce ma ograniczoną pojemność."

Babka od matmy:
      (Kamil)- proszę sorki, mogę już wyjść?
      (sorka)- ale jeszcze 10 minut lekcji.
      - no tak, ale ja mam za 15 min autobus.
      - pojedziesz następnym.
      - ale następny dopiero za 2,5h.
      - to sobie znajdź dziewczynę, będziesz miał zajęcie.

Babcia Danusia od chemii i jej nieśmiertelny tekst: "Koniec i bomba!", czasem z dodatkiem "wy małe dranie!"

I duuużo innych.
      • jonasofanka Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 04.12.11, 12:07
        "Pomódlmy się za (przezwisko kolegi) ,żeby schudł" smile To z religii
        nie pamiętam, ale sporo było jeszcze takich akcji.
    • mycha22 duuużo tego xd 04.12.11, 12:19
      infa- moi mili barankowie
      chemia-cofnij ławkię do przodu
      matma - uczeń 'co?' nauczyciel 'wiaderko'
      polski -Pani kiedys opowiadała nam pewną sytuację i zacytowała "a ty KURWO gdzie leziesz"
      angielski -"wy prymitywy ", "same debile' ,"chłopski rozum"

I JESZCZE DUUŻO TEGO ALE NIE CHCE MI SIE PISAĆ ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka