karolina100 Re: Głupie blondynki???!!! 17.12.11, 14:51 Stereotyp sama jestem blondynką Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl Re: Głupie blondynki???!!! 17.12.11, 15:52 Głupi to jest ten stereotyp! Nie jestem blondynką, ale moja przyjaciółka jest i ma lepsze oceny niż ja Odpowiedz Link Zgłoś
misio Re: Głupie blondynki???!!! 18.12.11, 21:58 Znam wiele głupich blondynek. Ale faktem jest, że nie każda blondi jest kretynką. Odpowiedz Link Zgłoś
kociara24 Ja pier.dolę 21.01.12, 21:58 Głupi stereotyp. Jestem blondynką i co?! To znaczy, że jestem głupia?! Widziałam wpis, że 'większość jest'. To, że nie lubisz pewnych osób które są blondynkami nie ozancza że są idiotkami. Wkurw*a mnie to a jakby były kawały o brunetkach, to ten wpis byłby "Głupie brunetki". Kolor włosów nie świadczy o inteligencji! -.- Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Głupie blondynki???!!! 22.01.12, 17:56 tu kolor włosów nie ma znaczenia. nawet jeżeli kilka blondynek w naszym otoczeniu jest głupich. Odpowiedz Link Zgłoś
dulcecita Re: Głupie blondynki???!!! 22.01.12, 19:32 To stereotyp, choć prawda jest taka, że mądrej blondynki nie znam... Ale nie znam też tak dużo tych blondynek. Nawet jeśli te blondynki, które znam są głupie to nie znaczy, że dziewczyny z całej Polski z takimi włosami też są niemądre. Odpowiedz Link Zgłoś
amylee99 Re: Głupie blondynki???!!! 22.01.12, 20:32 hehe ja jestem blondynką i rzeczywiście czasem zachowuję się jak wariatka ale średnia 5.0 więc głupia raczej nie jestem to na pewno nie zależy od koloru włosów..... Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: Głupie blondynki???!!! 26.01.12, 15:02 nie zgadzam się z takimi stereotypami. blondynki są głupie, a brunetki podobno puszczalskie... tak mówią. i co, moje drogie brunetki? ;> (mówię tu do tych, które obrażają nas, blondynki) Odpowiedz Link Zgłoś
pond Re: Głupie blondynki???!!! 27.01.12, 21:25 Stereotyp wziął się stąd, że zwykle głupiutkie panienki z gatunku solarium i tony makijażu, farbują włosy na blond. Odpowiedz Link Zgłoś
weedel Re: Głupie blondynki???!!! 27.01.12, 22:14 blodynki , nigdy nie są głupie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
rockowa941 Re: Głupie blondynki???!!! 28.01.12, 13:32 nie kazda ale wiekszosc tak Odpowiedz Link Zgłoś
kerlii Re: Głupie blondynki???!!! 07.02.12, 20:49 Szkoda że nikt nie zwraca uwagi na głupie brunetki. Albo brunetki które się "wybielają" na blond... ta... o nich to zapomnijmy bo po co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
corellka Re: Głupie blondynki???!!! 08.02.12, 16:27 Ja jestem blondynką naturalną, a ten stereotyp zawdzięczmy pokemonom i solarą które kochają lansik. Naturalny blond jest piękny Odpowiedz Link Zgłoś
love_is_forever Re: Głupie blondynki???!!! 11.02.12, 22:22 Myślę, że stawianie więcej niż jednego znaku zapytania na końcu zdania nie jest normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
mrucz Re: Głupie blondynki???!!! 15.08.12, 11:24 to tylko stereotyp, ale nie omieszkam powiedzieć ,że w niektórych przypadkach to prawda, szczególnie gdy na głowie widnieje platyna Odpowiedz Link Zgłoś
gwendy Re: Głupie blondynki???!!! 01.11.12, 10:26 Sama jestem blondynką i moja klasa nazywa mnie "Nasza Encyklopedia" lub "Pismo Święte" xD, bo na wszystko znam odpowiedź, a się nie uczę O_o. I tak ten stereotyp mnie wkurza. Odpowiedz Link Zgłoś
romance. . 01.11.12, 11:12 Sama jestem blondynką i szczerze wkurza mnie ten stereotyp. Okey, nie wszystkie dziewczyny z blond włosami są mądre, ale przecież nikt nie powiedział, że każda brunetka czy szatynka ma IQ powyżej 120. W każdym bądź razie, ja nie uważam siebie za wybitnie mądrą, ale myślę, że głupia też nie jestem. Przynajmniej mam taką nadzieję! Odpowiedz Link Zgłoś