Dodaj do ulubionych

Czarny Łabędź.

06.12.11, 17:08
Oglądałam ten film już dawno po mimo tego, że jest on 16+. Bardzo mi się podobał ale chce znać opinie innych! wink
Obserwuj wątek
    • trufle Re: Czarny Łabędź. 06.12.11, 18:56
      jakiś taki... głęboki!! co prawda dostał tam jakąś nagrodę czy coś... ale to nie mój typ!! wolę filmy akcji!shock
    • sweeting Re: Czarny Łabędź. 06.12.11, 19:02
      Trudny, ciężki, mocny, nietuzinkowy..... mogę tak wymieniać w nieskończoność big_grin I chociaż nie jest to mój ulubiony film to mimo to podobał mi się piwo
    • pusiooooo Re: Czarny Łabędź. 06.12.11, 20:47
      Nie przepadam za takimi filmami i średnio mi się podobał... big_grin
    • mandy_jonas Re: Czarny Łabędź. 06.12.11, 21:20
      w aronofskym zakochałam się po obejrzeniu requiem. czarny łabędź od razu znalazł sie po tym na liście do 'zaliczenia'.
      taniec uwielbiam pod każdą postacią, więc balet na wielkim ekranie to dla mnie coś idealnego. do tego wspaniała natalie. film mnie niesamowicie poruszył, zmusił do myślenia. jeśli jeszcze ktoś go nie oglądał (!?) polecam.
    • cotton.caandyy. Re: Czarny Łabędź. 06.12.11, 21:37
      mi się mega podobał. szczególnie,że 7 lat tańczyłam balet, już tego nie robię, ale wciąż to kocham.
      • hilary_fanka Re: Czarny Łabędź. 06.12.11, 21:50
        Również obejrzałam. Ten film wywołał we mnie jednak raczej wstręt i gęsią skórkę niż zachwyt. Kolce w ciele Natalie Portman i skóra,którą z siebie zdzierała sprawiały,że odwracałam wzrok. Natomiast balet i piękna muzyka to argumenty,które mogę zapisać na plus. tongue_out
        • damonlove damonlove 11.12.11, 15:55
          to jest super film tylko nadal nie rozumiem o co chodziło z tą krwią ; ))
    • agapi Re: Czarny Łabędź. 08.01.12, 20:00
      Oglądałam. Świetny film. Ciężki do zrozumienia, ale wart obejrzenia smile
      • kleopatra1 Re: Czarny Łabędź. 10.01.12, 09:57
        Ciężki film, bardzo 'psychologiczny'. Raczej mi się nie podobał. Jak zaczęła się nagle dźgać pilnikiem to wybiegłam ze swojego pokoju big_grin
        • duuumi Re: Czarny Łabędź. 10.01.12, 17:44
          Ten film byl strasznie dziwny. Ciezko bylo go zrozumiec. Ale nie byc zly, bardziej na tak jestem D:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka