miley0501 13.12.11, 17:01 Hej Kociaki ! Mam pytanie jakie instrumenty znajdują się w waszych domach , i czy umiecie na nic grać ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damonlove damonlove 18.12.11, 09:00 umiem grac na trąbce, klarnecie i flecie ; )) i oczywiscie mam je w domu ; )) mam jeszcze gitare ; )) troche umiem pobrzdekac ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
olcia456 Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 18.12.11, 10:26 Ja mama w domu gitare ja i tata troche tam gramy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 myszqa12 19.12.11, 17:07 -gitara klasyczna -gitara elektryczna -gitara basowa -akordeon(mój tata kiedyś grał) -puzon albo trąbka...nie pamiętam już(też mój tata grał) -pianino -keybord -flet(w 1 i 2 gimnazjum na muzyce musiałam grać...ale już nie gram i dobrze bo i tak nie umiałam ) nie wiem czy cos jeszcze jest...niepamietam Odpowiedz Link Zgłoś
honeykarolcia Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 30.12.11, 22:06 umiem grać na flecie i troche na gitarze i oczywiście mam je w domu a mam jeszcze zamiar kupić sobie keyboard Odpowiedz Link Zgłoś
xxxaniskaxxx Gitara <3 18.12.11, 11:19 A czy umiem grać? Hmmm raczej tak, ale jeszcze wiele nauki przede mną. Mam jeszcze flet, ale na nim nie za bardzo umiem grać... Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie Re: Gitara <3 18.12.11, 11:24 Mam flet (umiem zagrać cichą noc :p ), gitarę (umiałam coś tam zagrać, ale już nie umiem, bo mi spadła i struny się wygięły) i mam jeszcze taki instrument, którego nazyw nikt nie pamięta, był on mojej prababci. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
selenagomez555 instrumenty 18.12.11, 11:23 Mam dwie gitary, Jedna moja jedna starszej siostry, pianino na którym zwykle gram ja, skrzypce młodszej siostry oraz flet młodszej siostry Odpowiedz Link Zgłoś
cherryboomb Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 18.12.11, 12:02 Hmmm. Mam w domu gitare i ucze się grać , nawet jakoś idzie. . Mój brat ma harmonijkę . xD A no i uczyłam sie na pianinie , ale nie posiadam. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
zeroplastic U mnie... 18.12.11, 12:21 jak narazie nie ma zadnego byla kiedys gitara a nawet 2 tylko sie rozwaliky a wlasciwie to ja je rozwalilam jak bylam mala xd ale planuje kupic gitare bo moj tata umie dobrze grac wiec by mnie pouczyl no i u mnie w szkole jeden nauczyciel prowadzi zespol i mozna do niego isc i go poprosic o lekcje No a narazie oprocz fletu nie mam nic xdd Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 18.12.11, 12:30 Flet poprzeczny i pianino... Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 18.12.11, 13:18 Ja mam harmonijkę (umiem grac), flet (kiedyś umiałam) i 2 gitary: klasyczną (taty) i elektryczną (uczę się). Odpowiedz Link Zgłoś
meredith. Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 18.12.11, 13:21 dwie gitary i flet. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka12 Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 18.12.11, 13:23 gitara.. klasyczna i dopiero się uczę i flet zwykły ale to tam drobiazg.. Odpowiedz Link Zgłoś
marchwk Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 18.12.11, 13:36 gitara akustyczna, coś tam umiem grać. Odpowiedz Link Zgłoś
sammy Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 18.12.11, 13:54 dwie gitary elektryczne i skrzypce. Na skrzypcach umiem grać na gitarze tylko la bambe teksański i come as you are Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka13 Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 18.12.11, 14:11 Gitara i pianino. I umiem grać Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 18.12.11, 14:32 wiolonczela - wypożyczona ze szkoły muzycznej (do której de facto uczęszczam), ubezpieczona na ...hm....3-4 tysiące. uczę się grać już 6. rok, w tym roku gram dyplom. nie piszcie ,że 'umiecie' na czymś grać, bo wy się tak naprawdę uczycie. umieć grać ,to mógł np. ŚP Roztropowicz. wiem co mówię. keyboard - fortepian jest obowiązkowym instrumentem dodatkowym w szkole muzycznej, jednakże nie zmieściłby mi się w mieszkaniu, podobnie z pianinem. tak jak wspominałam - uczę się grać już 2.rok. wkrótce będę miała gitarę akustyczną, najprawdopodobniej pod choinkę. jeszcze nie grałam,ale będę się uczyć (: Odpowiedz Link Zgłoś
yellowgreenblue Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 18.12.11, 14:37 Tylko flet Odpowiedz Link Zgłoś
wawteenager Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 19.12.11, 17:37 gitara i perkusja (: Odpowiedz Link Zgłoś
niezniszczalna Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 27.12.11, 13:24 Ja mam: -gitara elektryczna -gitara basowa -gitara klasyczna -harmonijka -flet -pianino. Umiem grać na pianinie, na gitarze trochę, i trochę na perkusji. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatte Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 27.12.11, 20:27 gitara -i nie umiem grać. a szkoda :< Odpowiedz Link Zgłoś
pamietnik Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 30.12.11, 17:44 Mam: -pianino (w zasadzie 2, ale drugie jest tak rozstrojone, poza tym pękła mu płyta rezonansowa, więc się nie nadaje) uczę się grać....6 lat gdzieś? Nienawidzę ,pianina, co za idiota wymyślił w szkołach muzycznych obowiązkowy instrument pianino?? -Klawesyn (instr. główny) uczę się dopiero 3 rok, ale idzie mi nieźle -Flet poprzeczny (głównie gram w zespołach, ale chodzę też na lekcje) -Ukulele Brzdąkam na nim na razie, bo dostałam na Gwiazdkę, ale idzie mi dobrze -Gitara taty, ale też czasem brzdąkam :3 Odpowiedz Link Zgłoś
ashley141 Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 30.12.11, 17:45 Swego czasu miałam 2 flety na których grałam tylko w podstawówce. Teraz mamy w domu gitarę klasyczną na której gra moja siostra Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 30.12.11, 17:48 Gitara klasyczna i umiem na niej grać tak średnio. Odpowiedz Link Zgłoś
estera102 Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 30.12.11, 17:49 dwie gitary. moja mama i siostra grają, ale tak dla siebie, bez żadnych szkół czy zajęć Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_cerk Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 30.12.11, 17:53 pianino (siostry) flet( w szkole trzeba było grać) i jakby poszukać to pewnie jakieś harmonijki i cymbałki Odpowiedz Link Zgłoś
comeasyouare Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 30.12.11, 17:53 Ja mam keyboard, gitare klasyczno-akustyczną, basową, elektryczną, flet, pianino, harmonijkę i perkusje. Umiem grać na wszystkim poza fletem Odpowiedz Link Zgłoś
redhead Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 30.12.11, 20:18 mam tylko gitarę, kiedyś umiałam grać, ale mi się znudziło (ta moja słynna systematyczność) i się rozstroiła. Teraz muszę znaleźć sposób, żeby ją nastroić (próbowałam już stroik elektroniczny, stroik internetowy, ale mi coś nie wyszło niestety Odpowiedz Link Zgłoś
amylee99 Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 30.12.11, 20:36 uczę się grać na gitarze klasycznej... no i mam fluta (nazywam tak flet) bo trzeba w szkole grać no i mój brat ma harmonijkę ustną ale nie gra Odpowiedz Link Zgłoś