Dodaj do ulubionych

Jakie instrumenty znajdują się w waszych domach ?

13.12.11, 17:01
Hej Kociaki ! wink
Mam pytanie jakie instrumenty znajdują się w waszych domach
, i czy umiecie na nic grać ??
Obserwuj wątek
    • damonlove damonlove 18.12.11, 09:00
      umiem grac na trąbce, klarnecie i flecie ; )) i oczywiscie mam je w domu ; ))
      mam jeszcze gitare ; ))
      troche umiem pobrzdekac ; ))
    • olcia456 Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 18.12.11, 10:26
      Ja mama w domu gitare ja i tata troche tam gramy!!!tongue_out
      • myszqa13 myszqa12 19.12.11, 17:07
        -gitara klasyczna
        -gitara elektryczna
        -gitara basowa
        -akordeon(mój tata kiedyś grał)
        -puzon albo trąbka...nie pamiętam już(też mój tata grał)
        -pianino
        -keybord
        -flet(w 1 i 2 gimnazjum na muzyce musiałam grać...ale już nie gram i dobrze bo i tak nie umiałam big_grin)
        nie wiem czy cos jeszcze jest...niepamietam
      • honeykarolcia Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 30.12.11, 22:06
        umiem grać na flecie i troche na gitarze i oczywiście mam je w domu a mam jeszcze zamiar kupić sobie keyboard
    • xxxaniskaxxx Gitara <3 18.12.11, 11:19
      A czy umiem grać? Hmmm raczej tak, ale jeszcze wiele nauki przede mną.
      Mam jeszcze flet, ale na nim nie za bardzo umiem grać...
      • kawaiikimie Re: Gitara <3 18.12.11, 11:24
        Mam flet (umiem zagrać cichą noc :p ), gitarę (umiałam coś tam zagrać, ale już nie umiem, bo mi spadła i struny się wygięły) i mam jeszcze taki instrument, którego nazyw nikt nie pamięta, był on mojej prababci. : )
    • selenagomez555 instrumenty 18.12.11, 11:23
      Mam dwie gitary, Jedna moja jedna starszej siostry, pianino na którym zwykle gram ja, skrzypce młodszej siostry oraz flet młodszej siostry smile
    • lace Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 18.12.11, 11:57
      eee flet tongue_out
    • cherryboomb Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 18.12.11, 12:02
      Hmmm. Mam w domu gitare i ucze się grać , nawet jakoś idzie. smile .
      Mój brat ma harmonijkę . xD
      A no i uczyłam sie na pianinie , ale nie posiadam. ; )
    • zeroplastic U mnie... 18.12.11, 12:21
      jak narazie nie ma zadnego byla kiedys gitara a nawet 2 tylko sie rozwaliky a wlasciwie to ja je rozwalilam jak bylam mala xd ale planuje kupic gitare bo moj tata umie dobrze grac wiec by mnie pouczyl no i u mnie w szkole jeden nauczyciel prowadzi zespol i mozna do niego isc i go poprosic o lekcje big_grin No a narazie oprocz fletu nie mam nic xdd
    • trufla Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 18.12.11, 12:30
      Flet poprzeczny i pianino...
    • rememberina Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 18.12.11, 13:18
      Ja mam harmonijkę (umiem grac), flet (kiedyś umiałam) i 2 gitary: klasyczną (taty) i elektryczną (uczę się).
    • meredith. Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 18.12.11, 13:21
      dwie gitary i flet.
    • renatka12 Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 18.12.11, 13:23
      gitara.. klasyczna i dopiero się uczębig_grin
      i flet zwykły ale to tam drobiazg..wink
    • marchwk Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 18.12.11, 13:36
      gitara akustyczna, coś tam umiem grać.
    • sammy Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 18.12.11, 13:54
      dwie gitary elektryczne i skrzypce. Na skrzypcach umiem grać na gitarze tylko la bambe teksański i come as you are
    • sliwka13 Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 18.12.11, 14:11
      Gitara i pianino. I umiem grać smile
    • cotton.caandyy. Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 18.12.11, 14:32
      wiolonczela - wypożyczona ze szkoły muzycznej (do której de facto uczęszczam), ubezpieczona na ...hm....3-4 tysiące. uczę się grać już 6. rok, w tym roku gram dyplom. nie piszcie ,że 'umiecie' na czymś grać, bo wy się tak naprawdę uczycie. umieć grać ,to mógł np. ŚP Roztropowicz. wiem co mówię.
      keyboard - fortepian jest obowiązkowym instrumentem dodatkowym w szkole muzycznej, jednakże nie zmieściłby mi się w mieszkaniu, podobnie z pianinem. tak jak wspominałam - uczę się grać już 2.rok.

wkrótce będę miała gitarę akustyczną, najprawdopodobniej pod choinkę. jeszcze nie grałam,ale będę się uczyć (:
    • yellowgreenblue Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 18.12.11, 14:37
      Tylko flet tongue_out
    • wawteenager Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 19.12.11, 17:37
      gitara i perkusja (:
    • niezniszczalna Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 27.12.11, 13:24
      Ja mam:
      -gitara elektryczna
      -gitara basowa
      -gitara klasyczna
      -harmonijka
      -flet
      -pianino.
      Umiem grać na pianinie, na gitarze trochę, i trochę na perkusji. smile
    • chocolatte Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 27.12.11, 20:27
      gitara -i nie umiem grać. a szkoda :<
      • pamietnik Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 30.12.11, 17:44
        Mam:
        -pianino (w zasadzie 2, ale drugie jest tak rozstrojone, poza tym pękła mu płyta rezonansowa, więc się nie nadaje)
        uczę się grać....6 lat gdzieś? Nienawidzę ,pianina, co za idiota wymyślił w szkołach muzycznych obowiązkowy instrument pianino??
        -Klawesyn (instr. główny) uczę się dopiero 3 rok, ale idzie mi nieźle smile
        -Flet poprzeczny (głównie gram w zespołach, ale chodzę też na lekcje)
        -Ukulele
        Brzdąkam na nim na razie, bo dostałam na Gwiazdkę, ale idzie mi dobrze smile
        -Gitara taty, ale też czasem brzdąkam :3
    • ashley141 Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 30.12.11, 17:45
      Swego czasu miałam 2 flety na których grałam tylko w podstawówce. Teraz mamy w domu gitarę klasyczną na której gra moja siostra smile
      • limka Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 30.12.11, 17:48
        Gitara klasyczna i umiem na niej grać tak średnio.
    • estera102 Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 30.12.11, 17:49
      dwie gitary. moja mama i siostra grają, ale tak dla siebie, bez żadnych szkół czy zajęć
    • agnes_cerk Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 30.12.11, 17:53
      pianino (siostry) flet( w szkole trzeba było grać) i jakby poszukać to pewnie jakieś harmonijki i cymbałki
    • comeasyouare Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 30.12.11, 17:53
      Ja mam keyboard, gitare klasyczno-akustyczną, basową, elektryczną, flet, pianino, harmonijkę i perkusje. Umiem grać na wszystkim poza fletem big_grin
      • redhead Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 30.12.11, 20:18
        mam tylko gitarę, kiedyś umiałam grać, ale mi się znudziło (ta moja słynna systematyczność) i się rozstroiła. Teraz muszę znaleźć sposób, żeby ją nastroić (próbowałam już stroik elektroniczny, stroik internetowy, ale mi coś nie wyszło niestetysciana
    • amylee99 Re: Jakie instrumenty znajdują się w waszych doma 30.12.11, 20:36
      uczę się grać na gitarze klasycznejserce... no i mam flutaconfused (nazywam tak flet) bo trzeba w szkole grać
      no i mój brat ma harmonijkę ustną ale nie grasciana
      • gaba97 Nerwy... 30.12.11, 20:37

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka