miley124 27.12.11, 18:01 Przeglądałam ostatnio forum,a tam pełno bezsensownych tematów Pomyślałam,że jeśli ktoś ma jakiś problem to może się tutaj wyżalić.-wtedy forum będzie mniej zaśmiecone wątkami dotyczących tych samych temat,przecież wspólnie rozwiążemy każdy problem. Pozdrawiam Miley124 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandarynak33 Re: Forum Problemów Kotkowiczek 27.12.11, 18:09 Fajny pomysł... Czasem na forum ludzie piszą same bezsensowne tematy Odpowiedz Link Zgłoś
miley124 Re: Forum Problemów Kotkowiczek 30.12.11, 13:48 Dziewczyny jest coraz lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
you_x Re: No to może mi pomożecie? :/ 28.12.11, 19:08 To mój problem dotyczący pewnego chłopaka Chodzę do szkoły muzycznej. Tam do klasy chodzi ze mną pewien chłopak Kamil. Cholernie mi się podoba... Ale coś więcej do niego czuć zaczęłam tak od października, lepiej go poznałam i wgl... I pewnego dnia on sam siadł ze mną w ławce i tak już zostało. Siedzi ze mną na każdej lekcji (mamy muzykę w szkole muzycznej 2 razy w tygodniu i zawsze ze mną siedzi). I stwierdziłam dziś ze będzie mi go brakować przez 2 tygodnie przerwy i zaczęłam gadkę "Masz GG" On udał że tego nie słyszy... Powtórzyłam pytanie. Powiedział że ma. A ja "A dasz?". A on "nie" a ja "czemu?" on: "bo mam kilka, chyba z 15 (ta na bank-15 numerów GG?! ;/)" a ja "to daj mi jeden" a on "żadnego nie pamiętam, kiedyś miałem w telefonie ale pokasowałem" a ja "to jakiś jeden se przypomnij" a on "nie da sie'... tu skończyła się rozmowa... Jeszcze potem pogadaliśmy jakby nigdy nic i skończyła się lekcja... Ubrałam się i wyszłam przed szkolę czekać aż tata mnie odbierze. On też już czekał... Gdy podeszłam odsunął się na co najmniej 3 metry ode mnie i czekaliśmy na rodziców w milczeniu...Chciało mi się beczeć... I beczę cały czas... Przez jednego gó...arza. Ja mam 13 lat a on 12 (ja 1 gim. on 6 klasa) ale zawsze traktowałam go jak równego sobie. Kocham go (tak jak to oczywiście kocha nastolatka... ale to nie jest ta miłość w stylu "on jest taki słodki" tylko mi na serio na min zależy...).... Aż do tego mojego pytania gadaliśmy cały czas... I śmialiśmy się razem... Zbierałam się na to pytanie 1,5 godziny i dupa.. Spieprzyłam to koleżeństwo... ; / I ja nie wiem czy on cokolwiek do mnie czuł bo raczej nie podobam sie chłopakom (mam troszkę tluszczyku ale gruba nie jestem! pełne uda i mały 'brzuszek') . Było między nami 'kumpelstwo' teraz wydaje mi się ze nie ma juz nic... Proszę doradźcie... Co o tym sądzicie.... ;/ ? Zobaczę się z nim w środę po nowym roku... Nie wiem jak mam się zachowywać... Wracać z nim do tego tematu czy puścić to w niepamięć i liczyć na to że będzie jak dawniej...? Wszytsko skopiowałąm z pytania ktore sama na kotku niedawno zadalam, ale tam raczej mi dziewczyny nie pomogły... Słowa otuchy typu "będzie ok' nie pomogły ;/ Sorki że skopiowane no ale długo by zajęło znów to pisać na nowo. Z gory dziękuję za pomoc i pozdrawiam : ** PS . Świetny pomysł miałaś że ten wątek zalożyłaś. To pomoc dla wielu dziewczyn na Kotku- między innymi dla mnie . Odpowiedz Link Zgłoś
miley124 Re: No to może mi pomożecie? :/ 28.12.11, 20:57 Dziękuję za miłe słowa-a co do Twojego problemu,ja postąpiłabym tak: Na początku nie wracałabym do tego tematu,może spytałabym się jak tam po Świętachitd.,zobaczyłabym jak potoczy się rozmowa.,może Sam by wrócił do tego wrócił.Potraktował Cię okropnie!!-a może po prostu nie jest Ciebie wart!!Zobaczysz,że wszystko się ułoży.Trzymam za Ciebie kciuki.Daj mi potem znać jak Ci poszło ok??Pozdrawiam Cię Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: Forum Problemów Kotkowiczek 28.12.11, 19:11 fajnie że o tym pomyślałaś , ale to się podejrzewam że nie sprawdzi.. ;c Odpowiedz Link Zgłoś
mandarynak33 Do you_x 29.12.11, 20:30 Porozmawiaj z nim. Ale to nie ma być rozmowa "Hej! Co tam?" tylko tak naprawdę szczera rozmowa. Zapytaj co go dręczy, czy powiedziałaś coś niewłaściwego, czy wszystko ok i pokarz że ci na nim zależy. A może on się w tobie zakochał i się wstydzi? Porozmawiaj z nim. Potem daj znać czy pomogłam i POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Forum Problemów Kotkowiczek 30.12.11, 13:59 znów mnie oblał 2 raz z ostatniej jazdy -.- ja pie... to jakiś debil xd widać że ma coś do mojej jazdy -.- grrrrrrrr nie cierpię go ;d wonty ma do mnie -.- uj mu w......... pożałuje buuuuuuuu ;< Odpowiedz Link Zgłoś
miley124 Re: Forum Problemów Kotkowiczek 30.12.11, 14:09 Monik4 Nie przejmuj się- do 3 razy sztuka Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Forum Problemów Kotkowiczek 31.12.11, 19:04 ale on mnie tak wkurza moj instruktor xd ciagle tylko kolotnie z nim Odpowiedz Link Zgłoś
miley124 Re: Forum Problemów Kotkowiczek 01.01.12, 19:11 Monik4-będzie dobrze zobaczysz!! Odpowiedz Link Zgłoś
miley124 Re: Forum Problemów Kotkowiczek 06.01.12, 19:46 Monia12xD-Bardzo Ci Dziękuję!! Odpowiedz Link Zgłoś
moustaches ~.~ 06.01.12, 19:49 grr. podoba mi się chłopak (X), nie znam go ale chodzi do klasy z moim przyjacielem. ostatnio qumpel mi dał numer pana X. napisałam do niego może 2 razy, ale on tylko na początku odpisał "kto tam? ;d" a ja napisałam jak się nazywam i on nie odpisuje... ostatnio ten X stał sobie, pod oknem w sql, ja idę z przyjacielem i ten przyjaciel mnie łapie tak za ramiona i mówi na głos "o patrz kto tu stoi, X!" a X się uśmiechnął i paczył mi się w oczy, ja mu teeż. no i nie wiem, niby ten X się gapi, czasem uśmiecha, ale np.na sms'y nie odpowiada. on jest o 2lata starszy... smutno mi Odpowiedz Link Zgłoś
miley124 Re: ~.~ 06.01.12, 20:00 [b]Moustaches-Może się wstydzi to jest całkiem możliwe,więc myślę,że wszystko niedługo się o/b]]każę.Pozdrawiam i życzę Ci powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: Forum Problemów Kotkowiczek 08.01.12, 14:20 Pełno było takich jak Ty, co chciało zrobić porządek na forum. Przykro mi, ale nikomu to się jeszcze nie udało Odpowiedz Link Zgłoś