Dodaj do ulubionych

jak się odkochać ?

27.12.11, 20:56
Zakochałąm się w takim chłpaku ,ale chce się w nim odkochać ,a le nie wwiem jak ? Pomożecie ? sadsadsciana
Obserwuj wątek
    • meredith. Re: jak się odkochać ? 27.12.11, 20:58
      dołączam się do pytania.
      • stella12 Re: jak się odkochać ? 27.12.11, 21:01
        jeszcze niedawno miałam ten sam problem -.- poprostu przestałam na niego spoglądać jak na ideał, patrzyłam na te złe strony i powiedziałam sobie 'zasługujesz na lepszego'
        • stella12 Re: jak się odkochać ? 27.12.11, 21:01
          i podziałało ;D
    • karolcia3486 Re: jak się odkochać ? 27.12.11, 21:04
      dołączam się .
      • mysterious69 Re: jak się odkochać ? 27.12.11, 21:13
        ta, to ja też się dołączam.
        tylko + ze jestesmy bliskimy znajomymi i widujemy sie praktycznie codziennie.
    • van50 Re: jak się odkochać ? 27.12.11, 21:12
      dość ciekawe pytanie...
    • inbloom *______* 27.12.11, 21:25
      nie wiem , samo mi przeszło .
      • milusia22 le click 27.12.11, 21:49
        no cóż on czasem był dla mnie wredny więc pomyślałam "po co ci taki żałosny chłopak" i zamiast zalet "śliczne oczka, ładny nosek, długie rzęsy, taki chudziutki i cudowny" znalazłam wady "ma oczy jak małe dziecko, rzęsy jak dziewczyna, dziecięcy głos, chuchro z niego, tępy, w ogóle się nie uczy, jest dziecinny, wredny i strasznie niski" i bum! przeszło mi
        • tacomanerdy Re: le click 29.12.11, 12:43
          milusia22 napisał(a):

> no cóż on czasem był dla mnie wredny więc pomyślałam "po co ci taki żałosny chł
          > opak" i zamiast zalet "śliczne oczka, ładny nosek, długie rzęsy, taki chudziutk
          > i i cudowny" znalazłam wady "ma oczy jak małe dziecko, rzęsy jak dziewczyna, dz
          > iecięcy głos, chuchro z niego, tępy, w ogóle się nie uczy, jest dziecinny, wred
          > ny i strasznie niski" i bum! przeszło mi

Wiesz co pomogło mi to on także ma wiele jak byłąm zakochana w nim miałam same zalety ode mnie , na gg też jest żałosny jak jakiś baran . Czasem miły , czasem nie . Pomogło mi to =). Thx <3 kiss
          • milusia22 Re: le click 01.01.12, 22:13
            tacomanerdy napisał(a):

> milusia22 napisał(a):
            >
            > > no cóż on czasem był dla mnie wredny więc pomyślałam "po co ci taki żałos
            > ny chł
            > > opak" i zamiast zalet "śliczne oczka, ładny nosek, długie rzęsy, taki chu
            > dziutk
            > > i i cudowny" znalazłam wady "ma oczy jak małe dziecko, rzęsy jak dziewczy
            > na, dz
            > > iecięcy głos, chuchro z niego, tępy, w ogóle się nie uczy, jest dziecinny
            > , wred
            > > ny i strasznie niski" i bum! przeszło mi
            >
            > Wiesz co pomogło mi to on także ma wiele jak byłąm zakochana w nim miałam same
            > zalety ode mnie , na gg też jest żałosny jak jakiś baran . Czasem miły , czasem
            > nie . Pomogło mi to =). Thx <3 kiss

proszę bardzo smile
    • kim817 Re: jak się odkochać ? 27.12.11, 21:53
      po pierwsze, musisz tego bardzo chcieć. po drugie, nie patrz na niego pod kątem ideału- skup się na wadach. po trzecie, masz całe życie przed sobą na poszukiwanie miłości. c:
    • monik4 Re: jak się odkochać ? 27.12.11, 21:56
      poszukaj obie innego może...
      • acdc jestes w takim wieku ze, 01.01.12, 22:32
        niedlugo ci samo przejdzie.
        zreszta wy chyba nie wiecie co to milosc..
        milosc jest bezwarunkowa,piękna,nawet wtedy kiedy jest nieodwzajemniona.
        nie da się od tak odkochać.
        chyba że jest to tylko zauroczenie.
        • miley0501 TUTAJ !! 07.01.12, 22:01
          Dziewczyno !!!
          Ja zakochałam się w chłopaku w którym kocha się moja najlepsza kumpela
          ona kocha się w nim od 3 lat a ja od 4 ! tongue_out
          Ja wiem że ona się w nim kocha i po prostu nienawidzi tej co im przeszkadza smile
          Dlatego nigdy jej o tym nie powiedziałam i nie chcę żeby się dowiedziała wink

Ps. Nie znam innego rozwiązania od przerzucenia się na innego sad smile
    • diabolusxxx Re: jak się odkochać ? 02.01.12, 02:13
      nie ma sposobu na odkochanie, chyba.
    • meinecoon Re: jak się odkochać ? 02.01.12, 08:52
      Zablokować nr w telefonie, gg, wywalić z fb, z czegokolwiek tam jeszcze korzystasz. I znajdź sobie jakąś zaufaną osobę, do której będziesz mogła dzwonić o każdej porze, żeby się wyżalić, że znowu o nim myślisz (i żeby ta osoba wybijała ci z głowy potencjalne próby kontaktu). Trwa to dość długo, ale działa. Będzie dobrze kiss
    • monia12xd Re: jak się odkochać ? 05.01.12, 21:34
      hmm. Czass...
    • mrucz Re: jak się odkochać ? 16.08.12, 22:41
      nie da się na przymus odkochać wink
    • toskip Re: jak się odkochać ? 20.08.12, 16:13
      dołączam się do pytania, bo mam to samo,
      ale po przeczytaniu tego co napisałyście chyba rada na to jest prosta
      TRZEBA PRZESTAĆ PATRZEĆ NA NIEGO PRZEZ RÓŻOWE OKULARY smirk
    • riri48 Re: jak się odkochać ? 20.08.12, 16:56
      Jak to jest "miłość" to przejdzie, a jak to jest miłość... To powodzenia!
    • asami. Re: jak się odkochać ? 20.08.12, 18:03
      Moim zdaniem najlepiej znaleźć jakieś nowe hobby i się nim totalnie zająć ( albo i aktualne). Zorganizować sobie czas,żeby nie było miejsca na rozmyślanie o nim. Albo znowu się zakochać. smile
    • honeykarolcia Moja odpowiedź 22.08.12, 20:34
      ... nie da się. mi do tej pory się nie udało. niestety.
      • szalona12345 Re: Jak się odkochać.? 23.08.12, 03:10
        Odkochanie jest wykonalne, ale dosyć bolesne.. więc tak na początku pozbądź się bezwzględnie WSZYSTKICH smsów, wiadomości na gg, zdjęć, rzeczy od niego itd. Wszystko bez wyjątków.! Nie chodź w miejsca, które Ci jego przypominają, a już na pewno nie nachodź go, nie rób mu wyrzutów, nie kłóć po prostu odpuść, nie słuchaj smutnych piosenek to zwykle wtedy dobija, ale nie zawsze. Jeśli masz ochotę to płacz ile chcesz, nie powstrzymuj się jeśli chcesz uniknąć tłumaczenia się wszystkim z płaczu rób to w samotności, najlepiej komuś powiedz o tym co czujesz, komuś bliskiemu, komuś komu ufasz, zrobi Ci się o wiele lżej i najważniejsze NIE ZADRĘCZAJ SIĘ WSPOMNIENIAMI .! Żyj dalej, pomyśl, że to pewny etap w życiu, który zamknęłaś, a teraz rozpoczywasz nowy, staraj się nie przesiadywać w domu, nie oglądać i czytać romansideł, wychodź na miasto, na basen, na zakupy z przyjaciółmi, rodziną, na spacery, jeździj rowerem ogólnie spędzaj aktywnie czas. Rysuj, maluj, śpiewaj - jeśli lubisz. wink Mam nadzieję, że troszki pomogłam, pamiętaj nie jesteś sama i broń Boże nie zamykaj się w sobie, powodzenia i pozdrawiam.! kwiat Stay Strong.! serce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka