johankaka Re: Twoja ulubiona książka. 20.01.12, 10:50 Moja ulubionmą książką jest "Tajemnice wyznanie" R.L Stine Odpowiedz Link Zgłoś
rob.loffe Re: Twoja ulubiona książka. 20.01.12, 11:39 Saga Zmierzch i cała seria Akademii Wampirów. Odpowiedz Link Zgłoś
tacomakota John Saul -Smok Z prochu w proch 20.01.12, 12:00 Jesli lubisz horrory to :. -John Saul -Smok Z prochu w proch <urywek> atry zaklad dla oblakanych ,stojacy na najwyzszym wzgorzu ,rzuca na Blackstone cien .Wzniesiony pod koniec ubieglego stuleccia , od dawna stoi pusty.Dopiero gdy zostaje zburzony uwalnia się straszliwe zlo, od dawna zamkniete w jego murach . Wkrotce na progach domow najbardziej szanowanych obywateli miasteczka pojawiaja sie osobliwe prezenty. Kazdy kryje w sobie przerazajaca moc wyrzadzania krzywdy.. Kazdy ujawni kolejna nic w utkanej z napiecia pajeczynie... SMOK -Michael Connely -Cmentarzysko <urywek> :Kiedy pies jednego z mieszkancow Hollywood Hills znalazl kosc,wydawaloby sie ,ze to nic nadzwyczajnego... Ale wlasciciel zwierzecia -emerytowany lekarz -rozpoznal w zdobyczy pupila ludzkie szczatki.Policja podczas przeszukiwania terenu odkryla niemal kompletny szkielet chlopca.Badania kryminalistyczne ujawnily ,ze ofiara zostala zamordowana kilkanascie lat wczesniej , a za zycia byla regularnie maltretowana . Detekty Harry Bosch rozpoczyna sledztwo ,by rozwiklac mroczna zagadke sprzed wielu lat , ale po takim czasie dochodzenia jest niezwykle trudno prowadzic , Departament Policji Los Angeles naciska Boscha by jak najszybciej zamknal sprawę... I super tez sa ksiazki wszysstkie czesci szkoly przy cmentarzu .. Ale najlepsza to Tom B Stone -Sylwester z duchami.<urywek>:Kapryfolium .Czula zapach kapryfolium w srodku zimy na odludziu.-Hej ! -krzyknęłą.-Czekajcie na mnie !-Ślizgając sie, biegla po drodze , usilujac dogonic pozostalych pasazerow.-Zaczekajcie !-wolala-Stojcie!. Jednak cienie nie zwolnily kroku.Jej siostra nawet sie nie obejrzala . I nagle , w mgnieniu oka , wszyscy znikneli... naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
katy1995 Re: Twoja ulubiona książka. 20.01.12, 14:08 Cassandra Clare - Mechaniczny Anioł Odpowiedz Link Zgłoś
aniaaaa1213 Książka 20.01.12, 14:16 Przeczytaj Szeptem na prawdę warto wspaniała książka Odpowiedz Link Zgłoś
szkrab. zmierzch 20.01.12, 14:24 polecam wszystkie sagi ZMIERZCHU a potem filmy !!!!!! ksiazka jest lepsza od filmu, Odpowiedz Link Zgłoś
dizziness Re: Twoja ulubiona książka. 20.01.12, 14:37 Ogniem i mieczem, Potop, Krzyżacy <- Sienkiewicza, Duma i uprzedzenie, Emma autorstwa Jane Austen, Błękitny zamek L.M.Montgomery. Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: Twoja ulubiona książka. 20.01.12, 14:58 ''Marina'', ''Cień wiatru'' i ''Gra anioła'' Carlosa Ruiza Zafóna, ale jeśli koniecznie mam wybrać jedną... to chyba ''Cień wiatru'' Odpowiedz Link Zgłoś
nastyangel *__* 20.01.12, 15:31 Oj, kocham czytać, kocham wiele książek, więc nie wiem, czy potrafię wybrać akurat tą jedną ulubioną... Jedną z nich jest np. "Anna Karenina". Odpowiedz Link Zgłoś
djarumblack George R. R. Martin 20.01.12, 16:03 Grę o tron i resztę sagi Pieśń lodu i ognia Odpowiedz Link Zgłoś
dusiaa8 Re: Twoja ulubiona książka. 20.01.12, 16:11 wiele książek z tych komentarzy jest świetnych ! Mogę dodać jedynie jeszcze dwie które naprawdę wciągnęły wiele osób : Spętani przez Bogów ( obiecuje ze połkniesz w całości i bedziesz wkurzona ze nastepna czesc za ok. pare miesiecy : ) ) seria Jutro : ) Miłego czytania : D Odpowiedz Link Zgłoś
mileyselfan Re: Twoja ulubiona książka. 20.01.12, 16:14 Pamiętniki wampirów, sagę Zmierzch, Ostatnią piosenkę i Jesienną miłość Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna. Re: Twoja ulubiona książka. 20.01.12, 16:28 najlepiej coś w stylu "Jak zbudować tratwe" Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna. Re: Twoja ulubiona książka. 20.01.12, 16:32 coś mi się porąbało najlepsza książka to "Danina. Nowoczesna baśń" Holly Black . Odpowiedz Link Zgłoś
americano Re: Twoja ulubiona książka. 20.01.12, 16:29 harry potter rzecz jasna, ale tez forest gump Odpowiedz Link Zgłoś
slodziutka8 Re: Twoja ulubiona książka. 20.01.12, 16:32 Juniper jerry i tajemnicze drzewo. Zarąbista książka. Polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu buszujący w zbożu. 20.01.12, 16:43 *muszę tu coś napisać, bo inaczej się nie wyśle* Odpowiedz Link Zgłoś
emily8855 Re: Twoja ulubiona książka. 20.01.12, 16:53 Najbardziej kręcą mnie książki które gdzieś zabierają i można sie w nie wczytać zapominając o całym świecie .. osobiście lubie : ,, Nostalgia anioła " ,, szkoła uczuć " jest film do tego ,, dziedzictwo mroku " ,, szeptem '' ,, spalona żywcem " na prawde polecam ... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
natalina262 Re: Twoja ulubiona książka. 20.01.12, 17:25 Cała seria domu nocy, 1 część to Naznaczona Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Twoja ulubiona książka. 20.01.12, 17:39 Nostalgia Anioła Klinika Śmierci Harry Potter Eragon Krótka piłka Odpowiedz Link Zgłoś
aliosea Re: Twoja ulubiona książka. 20.01.12, 17:58 "Urzekająca" - piękna książka Odpowiedz Link Zgłoś
jaredka Re: Twoja ulubiona książka. 20.01.12, 18:05 Polecam Ci trylogię "Igrzyska śmierci", "Weronika postanawia umrzeć", "Pamiętnik narkomanki", "My, dzieci z dworca ZOO" ... Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka. Re: Twoja ulubiona książka. 20.01.12, 18:13 Harry Potter. Graal Bezimienny rycerz. Odpowiedz Link Zgłoś
star27 Re: Twoja ulubiona książka. 20.01.12, 18:36 uwielbiam książkę " Felix, Net i Nika oraz Trzecia Kuzynka". Odpowiedz Link Zgłoś
veronic Re: Twoja ulubiona książka. 20.01.12, 18:45 Przed świtem i niemożliwe lucy dillon Odpowiedz Link Zgłoś