natala_nati Udka :D 07.02.12, 12:56 Ponoć chodzenie po schodach pomaga na schudnięcie udek Nie ponoć ! XD ... Sprawdziłam i działa Tzn. nie chodź po schodach w domu jak opętana... Wystarczy jak gdy pójdziesz do galerii handlowej wybierzesz schody zamiast windy lub schodów ruchomych Odpowiedz Link Zgłoś
lollyana Re: ,,uda,, 26.02.12, 01:03 Może ograniczenie jedzenia, ćwiczenia + jakieś kremy? Ćwiczeń jest pełno w internecie, wystarczy, że wpiszesz w google. Odpowiedz Link Zgłoś
mrucz Re: ,,uda,, 15.08.12, 20:17 na cellulit dobre są wszelkiego rodzaju ćwiczenia, bieganie czy przysiady. ja nie mam problemu z cellulitem ale tobie mogę śmiało polecić Odpowiedz Link Zgłoś
redcarmen Re: ,,uda,, 13.09.12, 14:29 Wygrana walka z cellulitem – sport plus dieta plus kosmetyki antycellulitowe. Nie ma lepszej kombinacji. Ja stosuję żel, a włąsciwie termoaktywne serum eveline . Rozmawiałam z wieloma kolezankami i każda potwierdza jego dzialanie! Super szybko widać efekty. Skora po tygodniu ejst wygładzona. Ja stosuje go 2 razy dziennie. Po 2 miesiacach , podobno nalezy zakonczyc kurację. Aczkolwiek kolezanka farmaceuta mowiła ze tego typu kosmetyki powoduja pekanie naczynek. Ja nie mam tendencji do tego typu zjawisk. Po zastosuwaniu serum po umyciu czuć jak rozgrzewa ciało. Trzeba koniecznie umyć ręce. NALEŻY DOEDUKOWAĆ SIĘ NA TEMAT DZIALANIA KOSMETYKÓW ANTYCELLULITOWYCH! Ponieważ balsam a zel beda miec inne dzialanie, mianowicie chodzi mi o szybkośc pojawiania się efektu. Np. Żele anyclellulitowe stosujemy conajmniej dwa razy dziennie na zaatakowaną perzez cellulit skórę. Kuracja trawa do 2 miesięcy. Efekty widać po 2 tygodniach. Warto rowniez peelingowac skórę zaatakowaną przez cellulit. Mam nadzieję że choć troszkę pomogłam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś