Dodaj do ulubionych

chłopak a nauka ...

• yourbadream Oceny nie są wyznacznikiem inteligencji. 14.01.12, 21:34
      Jeśli chodzi o inteligencję to pewnie, że ważne - po co komu partner idiota?
    • tusia145 Re: chłopak a nauka ... 14.01.12, 21:39
      Nie jest mi obojętny, ale bez tego da się żyć. tongue_out
    • cukierkow_a Re: chłopak a nauka ... 14.01.12, 21:50
      Ja tam uważam, że poziom inteligencji nie zależy od ocen w szkole.

Chłopak może mieć same 5i 6, a może być tępy że tak powiem "w życiu" smile
    • izoolka Re: chłopak a nauka ... 14.01.12, 21:57
      wg mnie poziom inteligencji to nie oceny. poziom inteligencji jest dla mnie ogromnie ważny...przyznam sie że przez chwile podobał mi sie facet który mi sie fizycznie nie podobał ale był mega inteligentny smile
    • plotkaragirl Re: Inteligencja u chłopaka - ważna czy nie? 14.01.12, 22:06
      Oczywiście, że ważna. Jedna z najważniejszych cech
    • sweetkotek Re: chłopak a nauka ... 14.01.12, 22:29
      Inteligencja nie ma związku z ocenami przynajmniej dla mnie
      • brokatowa_ Re: chłopak a nauka ... 14.01.12, 22:54
        no nie wiem , nie chciałabym być z kimś kto leci na samych jedynkach , ale z jakimś mega kujonem też nie , bo tacy są nudni :pp
    • trusskawcia tu. 14.01.12, 22:57
      Oceny to nie wyznacznik inteligencji.
      Taki 3 może być. Bez przesady.
      • noicomipowiesz ^^ 14.01.12, 23:10
        No..no widzę ze wasze zdania są nieco podzielone.. jedni uważają że to kompletnie nie ma znaczenia, a drudzy że wręcz przeciwnie, ma.. smile
        Aa. tak wgl to dziękuję Kotkowi za umieszczenie mojego postu na stronie głównej i zapraszam do dalszego komentowania.. wink
    • agapi Re: chłopak a nauka ... 14.01.12, 23:11
      oceny często nie przekładają się na intelekt człowieka ;]
    • nikuchova. Re: chłopak a nauka ... 14.01.12, 23:14
      Oceny niekoniecznie świadczą o inteligencji. Ja bardziej zwracam uwagę na to w jaki sposób mówi, słownictwo, zachowanie, a nie oceny.
    • xfrotkax Wiedza a inteligencja 14.01.12, 23:14
      myślę że pytanie jest źle sformułowane. Chodziło ci chyba o wiedzę a nie inteligencje? bo wiesz wiedza a inteligencja to zupełnie co innego . To o co Ty chciałaś się spytać to wiedza , a inteligencja wcale nie musi się wiązać z ocenami. Jak już tak postanowiłaś siedzieć na internecie to polecam Ci sprawdzić znaczenie tego słowa.
    • zuzia003 oceny nie świadczą o inteligencji 14.01.12, 23:16
      Tak, jak w tytule: oceny nie świadczą o inteligencji kogoś. Jeśli poznasz chłopaka, to w rozmowie z nim sama łatwo zauważysz, czy jest inteligentny czy nie (np. jego żarty, itp.) A oceny w szkole świadczą tylko, ile materiału ktoś się wykuł, itp. To, że ma jedynki czy podobne oceny nie znaczy, że nie możesz się z nim zadawać smile Myślę, że ważniejsze jest to, co wie chłopak o życiu niż materiał szkolny wpajany przez nauczycieli. smile
      Pozdrawiam
      • patty77 inteligencja a mądrość i oceny 18.01.12, 16:26
        Inteligencja, to zdolność uczenia się, rozumienia, kojarzenia faktów itd.
        Mądrość (oceny) to zdolność wykorzystania wiedzy nabytej podczas nauki.
        Czyli inteligenty chłopak rozumie i zawsze zapamięta coś z lekcji i chociaż na tróje napisze czy odpowie. Nie zgadzam się, że inteligencja nie ma nic wspólnego z ocenami, bo tak jak napisałam trochę ma. Oczywiście mogą zdarzyć się wyjątki. Ale inteligenty chłopak wiedziałby że nauka się przydaje itp. Według mnie chłopak nie musi być super mądry, ale byłoby fajnie jakby był inteligentny i na tych 3 jechał (może czasem 4)
    • sammy Re: chłopak a nauka ... 15.01.12, 09:29
      No jasne, że zwracam uwagę na inteligencje. Nie chce mieć chłopaka idioty.
    • firana Re: chłopak a nauka ... 15.01.12, 10:26
      Nie ku..., inteligencja w ogóle nie jest ważna x,x
    • nutkaaa Re: Oceny a inteligencja to diwe różne sprawy ;p 15.01.12, 10:41
      Znam wielu chłopaków, którzy są mega inteligentni, ale nie chce im sie po prostu robić zadan czy uczyc rzeczy bezsensownych ; p Mój bliski kolega ma jakos powyżej 3 a jest bardzo inteligentny tylko leniwy ;p albo inny nie zdał raz z własnego olewatorstwa jest moim zdaniem bardziej inteligentny niż ja a leniwy czasami jak mu chemie tłumacze to powiem raz a on wszystko liczy sam od ręki albo matme czy coś albo zcasami sam wpadnie na coś co mi musial powiedzieć nauczyciel a on pstryk i wie i z ta chemią nie chodiz o to ze sie nauczył tylko, że tak szybko zalapal to ojest jedna z oznak inteligencji, albo logiczne myślenie w jakichś sprawach itd także wracając, tak patrzę u chłopaka na inteligencje, ale nie na jego oceny tylko sposób w jakim sie wysławia czy światopogląd spryt itd : ) ale nie ma co tak PATRZEC w sumie bo i tak i tak jak si ezakochasz nie bd Cie obchodizlo jego IQ
    • justa28t Re: chłopak a nauka ... 15.01.12, 11:01
      Mi to nie przeszkadza.
      Aby tylko był dobrym i sympatycznym chłopakiem.serce
    • ingrid Re: chłopak a nauka ... 15.01.12, 11:51
      Ja jestem bardzo wymagającą dziewczyną i to też jest dla mnie bardzo ważne.
      Czasem mogą zdarzyć się trójki,ale raczej musi być przynajmniej czwórkowy,żeby nie miał samych 1,2,3.
      U nas jest dużo ładnych chłopaków,ale inteligencją to nie grzeszą...
    • guma_balonova Re: chłopak a nauka ... 15.01.12, 11:53
      Dla mnie jest to obojętne.
      • szalona12345 Re: chłopak a nauka ... 15.01.12, 12:18
        Dla mnie to nie jest obojętne . Chciałabym żeby chłopak wyglądał, ale i żeby coś miał w głowie . tongue_out
    • demetria0606 Re: chłopak a nauka ... 15.01.12, 12:19
      Chodziłam kiedyś z takim jednym debilem i obiecałam sobie nigdy więcej , ale chłopak nie może być też kujonem xdd
    • bellacullenx Re: chłopak a nauka ... 15.01.12, 12:25
      Oczywiście, przecież w związku się rozmawia więc o czym bym miała rozmawiać z kimś kto ma z wszystkiego pałki -_-
    • inaaaa Re: chłopak a nauka ... 15.01.12, 13:09
      Oceny w szkole nie świadczą o inteligencji ^^

• dres Re: chłopak a nauka ... 15.01.12, 13:12
      Ja uważam,że chłopak powinien być dość inteligenty,a nie przygłup,by mieć tematy do rozmów. Ale jednak żeby nie był kujonem i wymądrzał się.
    • vanesiak Re: chłopak a nauka ... 15.01.12, 13:22
      jasne, że tak
    • light543 Re: chłopak a nauka ... 15.01.12, 13:23
      Chłopak musi być mądry smile, taki na którego mogę liczyć gdy mam problemy w nauce. Ten który ma jedynki wszystko ma gdzieś.
    • trinkeety06 Re: chłopak a nauka ... 15.01.12, 13:26
      Pewnie , że ważne serce smile.
    • pariska65 Re: chłopak a nauka ... 15.01.12, 13:32
      w sumie nie zwracam aż tak uwagi ale nie, że jakiś głupi .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka