mausercap Re: z kim chciałybyście być na całe życie? 23.03.12, 16:16 Słodka tajemnica. Ten "ktoś" jest najprzystojniejszym facetem na całym świecie, jedyne co mogę zdradzić to, że jest Szwedem. Odpowiedz Link Zgłoś
answer answer 23.03.12, 16:46 Wiem, że każdy tak mówi i że jeszcze dużo może się zmienić, ale ja naprawdę kocham mojego chłopaka i chciałabym z nim być do końca życia, bo jest cudowny i kocha mnie tak jak ja jego A co do miejsca, to nie wiem - może Kraków <tu mieszkam>, albo może Wrocław bo to też piękne miasto. Ale chciałabym też mieć możliwość wyjazdu gdzieś za granicę, nie na zawsze, tylko np. na miesiąc, do własnego domu, żeby odpocząć i wyluzować Odpowiedz Link Zgłoś
jedyna_taka Re: haha... 23.03.12, 16:50 ze swoim kotem którego nie mam ;D na serio to nie wiem jeszcze.... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna... Re: z kim chciałybyście być na całe życie? 01.04.12, 09:40 w moim przypadku byłby to mój obecny chłopak .. Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: z kim chciałybyście być na całe życie? 05.04.12, 23:46 Ja jebię, mam xx-naście lat, i mam wiedziec z kim spędzę resztę życia? o.O Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka_ Re: z kim chciałybyście być na całe życie? 06.04.12, 00:36 z moim chłopakiem. oby się udało Odpowiedz Link Zgłoś
nutellla z kim chciałybyście być na całe życie? 06.04.12, 01:23 uhahaha, nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaevita15 Re: z kim chciałybyście być na całe życie? 07.04.12, 20:00 Może jakaś gwiazda. Selena Gomez lub Demi Lovato... Na jakiejś bezludnej wyspie w domku z pni palm kokosowych... xD Lub z chłopakiem marzeń (nie mam chłopaka). Odpowiedz Link Zgłoś