vennie 20.01.12, 14:38 Chcę kupić dodatek do gry The Sims 3 . Myślałam o Zwierzakach i Wymarzonych Podróżach , albo Kariera. Który według was jest najfajniejszy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zakochanie Re: Który dodatek kupić ? 20.01.12, 14:43 jeśli już, to wymarzone podróże. nigdy nie wiesz, co się wydarzy i ogółem, dużo możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
dusiaa8 Re: Który dodatek kupić ? 20.01.12, 16:05 Noo według mnie najfaajniejsze dodatki to : - po zmroku : d - kariera - pokolenia ! - i moze wymarzone podroze ale takie pol na pol są mam zwierzaki ale przyznaję ze chyba dla mnie to jeden z najgorszych dodatków ... ale tylko dla mnie ; d każdy ma własny gust .... + dzięki ze przypomnialas mi o tej grze bo dawno nie grałam xd Odpowiedz Link Zgłoś
xxxaniskaxxx Zwierzaki xd 20.01.12, 17:52 Ale to moje zdanie. Ty możesz uważać inaczej i masz do tego prawo. Ja sobie ściągnęlam dodatki bo nie zamierzam wydawać tyle kasy na grę. Odpowiedz Link Zgłoś
loczek151 Polecam Wymarzone Podróże 20.01.12, 17:54 Jest najwięcej możliwości, trzy nowe miejsca, misje, ubrania, obiekty. Uważam, że Wymarzone Podróże I Po zmroku to najlepsze dodatki Odpowiedz Link Zgłoś
sweety123 Re: Który dodatek kupić ? 04.02.12, 16:51 a nie myślałaś o "nocne życie" ? hm..zwierzaki są fajne Odpowiedz Link Zgłoś
pomyluna_ Re: Który dodatek kupić ? 04.02.12, 16:57 szczerze to polecałabym karierę ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Który dodatek kupić ? 07.02.12, 21:58 zwierzaki są nudne (tzn fa ok ,ale mało do roboty) Weź nocne życie - tam można dużo . Albo Wymarzone Podróże Odpowiedz Link Zgłoś