natalia21 28.01.12, 11:04 Właśnie zaczynam ferie zimowe i właśnie towarzyszy mi popularna nuda ;/ macie jakieś pomysły gdzie iść np.kino,łyżwy no i więcej nie przychodzi mi do głowy. liczę na waszą pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noicomipowiesz Re: Ferie-nuda :/ 28.01.12, 11:09 ja właśnie kończę ferie- w poniedziałek do szkoły- i tak strasznie się wynudziłam ze masakra... Więc nie wiem co byś mogła robić.. może spotykaj się z przyjaciółmi, pójdziecie sb do jakieś knajpki, posiedzicie.. ? Nie mam pomysłów!!! udanych ferii, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Ferie-nuda :/ 28.01.12, 11:22 Spotkaj się z przyjaciółmi, a jeśli wyjeżdżają to wypożycz jakąś ciekawą książkę albo zacznij oglądać jakiś serial. Ja jak poznaję nowy serial to zawsze tak się wciągam, że wszystkie odcinki oglądam w kilka dni. Możesz też pograć w The Sims 3. A z takich na dworze to może spacer po lesie czy parku (o ile masz warunki) i jakieś zdjęcia? Możliwości jest dużo. Na pewno znajdziesz coś dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelka Re: Ferie-nuda :/ 28.01.12, 11:47 Ja , chętnie bym się jeszcze ponudziła kolejne 2 tygodnie , albo chociaż tydzień. Ale polecam książki Odpowiedz Link Zgłoś
made_in_italia Re: Ferie-nuda :/ 28.01.12, 11:55 Ja też właśnie zaczęłam ferie i mam to samo Nuda,. Odpowiedz Link Zgłoś
klara.1 ja nie mam nudy.... 28.01.12, 14:51 :Też mam ferie , ale sie nie ponudze. Musze sie uczyć słowek <350> na poniedziałek (13) chodzić w drugim tygodniu na fakultety. I uczyć sie na 4 spr. i 5 (kartkówek odrazu są po feriach w pierszym tygodniu). Oczywiście jakieś bzdurne kółka , napisać wypracowanie z niemca o swoich feriach i odrabiać długie i męczoące prace domowe . I zazdroszcze ci że sie nudzisz. Ale zawsze możesz zrobić wypak na narty albo na łyżwy miłych feri;** pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka002 Re: Ferie-nuda :/ 28.01.12, 18:11 Też mam ten problem, właśnie zaczęłam ferie i nie wiem co mam robic przez te 2 tygodnie. Mam nadzieję, że jakieś zajęcie się znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
xadax Re: Ferie-nuda :/ 28.01.12, 19:52 spotykaj isę ze znajomymi na śnieżki i sanki Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Ferie-nuda :/ 28.01.12, 21:03 Ja też nie mam nudy a ferie mi się skończyły bo w poniedziałek wracam do szkoły Ja to tak spałam do około 10 godziny potem robiłam siostrze śniadanie i sobie później słuchałam muzyki ze dwie godziny albo oglądałam telewizję kąpałam się i później rodzice przyjeżdżali z pracy to oglądałam tam rozmowy w toku,dlaczego ja,pierwsza miłość itd po 19 siadałam do kompa zwykle tak po 19 i siedziałam nawet do około 1 w nocy potem jadłam kolację ,słuchałam muzyki i około 2 w nocy szłam spać nieraz to około 3 w nocy i spałam do 10 i tak cały czas. Trzy razy byłam też w ferie u lekarza dwa po południu a ostatnio to wczoraj o 19:30 i raz pierwszego dnia ferii siostra mi robiła fotki taka mała sesja I jakoś zleciało między czasie w godzinach 16 - 17 czytałam książek parę razy Odpowiedz Link Zgłoś
sakura134 Re: Ferie-nuda :/ 28.01.12, 21:12 Och, jak ja ci zazdroszczę! Mi właśnie ferie się skończyły i w poniedziałek muszę iść do szkoły Moje propozycję: kino, oglądanie fajnych filmów na internecie, czytanie książek, chodzenie na basen, łyżwy, możesz wybrać się gdzieś na obóz, iść na pizzę ze znajomymi, możesz zaprosić koleżanki do siebie na noc itd. Na pewno znajdziesz coś ciekawego do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
xadax Re: Ferie-nuda :/ 03.02.12, 19:54 Matko Boska! Ja musze czekać jeszcze caaaały tydzień na te ferie żeby się wyszaleć, wyleniuchować, pospotykać isę z moimi znajomymi a ty mówisz że ci nudno xd jak można tak parnować kazdej chwili ferii? ;D Odpowiedz Link Zgłoś