Dodaj do ulubionych

Włoski ... na rękach

29.01.12, 17:53
To trochę wstydliwy problem, ale jednak postanowiłam się was spytać. Może znacie jakieś sposoby na pozbycia się włosków z rąk. Wiem że golenie tylko pogorszy sprawę, a ja mam b.jasną karnację i ciemne włoski, wstydzę się tego przed koleżankami które nie mają takiego problemu ;/

Pomóżcie Pliss kwiat
Obserwuj wątek
    • justyna1997 Re: Włoski ... na rękach 29.01.12, 18:07
      masz rację golenie bardzo pogorszy sprawę,depilacja woskiem jest skuteczna,ale radzę Ci na razie nie ruszaj tych włosków w lato same się rozjaśnią od słońcasmile depilacja jest zawsze w ostatecznym przypadku
    • rememberina Re: Włoski ... na rękach 29.01.12, 18:07
      ja też mam włoski na rękach. nie wiem co to za problem big_grin
      moja koleżanka sobie ogoliła. bez sensu.
      • niki98 Re: Włoski ... na rękach 29.01.12, 18:13
        Też mam włoski na rękach.Tylko ze ja mam ciemniejszą karnację.W zime nie zwracam na nie zbytnio uwagi, bo chodze w bluzkach z długim r ekawem, natomiast w lecie pojawia sie problem.wstydze się ich.Ale jak na razie nic z tym nie robiłam.Ale słyszałam ze woda utleniona pomaga.Lecz nie zawsze.Raz taka dziewczyna mi mówiła, że próbowała ty sposobem i zamiast rozjaśnić włoski, zrobiły sie jej rude włoski.Dlatego sie waham czy spróbować.Bo wole mieć ciemnie niż rude włoski.
    • jagoda_ Re: Włoski ... na rękach 30.01.12, 20:24
      radziłabym Ci zostawić je w spokoju,później może być jeszcze gorzej smile
    • xadax Re: Włoski ... na rękach 30.01.12, 21:26
      u mnie w szkole kilka dziewczyn strasznie mają gęste i ciemne włoski ale to olewają, przecież nie ogolą ich
    • just...me Re: Włoski ... na rękach 30.01.12, 21:33
      Ja miałam jasne, ale długie, więc ogoliłam i jakoś moje życie się nie zmieniło. Jak wiem że założę bluzkę na krótki rękaw to golę, ale nie ma przymusu, bo każdy jakieś tam ma więc nie jest źle. Przeważnie nie zapuszczam dłużej niz tydzień, wiec nie wiem. Rób jak chcesz, ja nie wiem czy żałuję że ogoliłam... raczej nie.
    • lupitka30 Re: Włoski ... na rękach 31.01.12, 16:00
      też mam ale się jakoś specjalnie nie przejmuje bo widziałam gorsze.. haha tongue_out
    • xfrytka Re: Włoski ... na rękach 01.02.12, 20:46
      słyszałam że woda utleniona rozjaśnia włosy, ale już jakbyś próbowała to lepiej nie próbuj na całej ręce wink nie sprawdzony sposób
    • ewellin Re: Włoski ... na rękach 01.02.12, 21:56
      latem się rozjaśnią

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka