kiotek 06.02.12, 18:34 Jakie macie motto życiowe, a może codziennie macie inne, jeśli tak to jakie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elisss92 Re: Motto . 06.02.12, 21:03 "Kiedy wspinasz się po drabinie życia, nie lekceważ ludzi, których mijasz. Pamiętaj, że spadając ze szczytu znowu się z nimi spotkasz." "Zesraj się a nie daj się" Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Motto . 07.02.12, 15:06 "Źyj każdą chwilą tak, jakby by była twoją ostatnią" Odpowiedz Link Zgłoś
chilling Re: Motto . 07.02.12, 21:01 "Żyj chwilą,jakby ta miała być twoją ostatnią" i " Lęk przed przegraną nie doprowadzi nas to wygranej"- (haha to wzęłam dawno dawno z jakiegoś filmu z hilary duff i pozostało mi w pamięci i praktykuję ) Odpowiedz Link Zgłoś
lollyana Re: Motto . 25.02.12, 14:52 ,, Dream like you'll live forever. Live like you'll die today'' A ostatnio ,, Marzenia prowadzą do rozczarowania, dlatego naszym wspólnym marzeniem, jest nie mieć marzeń" Odpowiedz Link Zgłoś
nela_hh Re: Motto . 26.02.12, 11:22 "Dens ma sens " "Robię to co kocham- to idealne zycie:" Odpowiedz Link Zgłoś
lilaa. Re: Motto . 26.02.12, 13:44 Mam kilka : "Żyj jakby miało nie być jutra" "Żyj marzeniami" "Tam gdzie muzyka, tam serca" To nie wszystkie, ale te 3 najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś