07.02.12, 20:15
Jestem w III klasie gimnazjum. Nie wiem na jakie rozszerzenia chciałabym pójść do LO ( to pewne, że tam pójdę smile) Nie jestem ani wybitna humanistką, ani zaistym umysłem ścisłym.Nienawidzę polskiego i nie ciepie chemii Z majcy jakoś daję radę, kocham biologie itp. W sumie sama nie wiem co sama zrobić.
Mam do wyboru takie profile
I
J. Polski
Historia

II
J. polski
WOS
Historia

III
Matematyka
Fizyka lub informatyka

IV
J.polski
Matematyka lub geografia

V
Matematyka
Geografia

VI
Biologia lub matematyka
Chemia
+ Do każdego profilu rozszerzony jest język obcy.
Takie profile obowiązują u mnie w mieście we wszystkich ogólniakach. Kurczaki pieczone....
Doradzie mi smile
A i jeszcze jedno. Nie wiem jaką szkołę wybrać. Czy zostać w tej samej przy gimie czy iść do nowej smile? Wszyscy chcą, żebym została w starej, ale ja nie za bardzo....
Jestem w kropce.
Obserwuj wątek
    • golden_star Re: Liceum 07.02.12, 20:34
      jesteście tam?
    • miley124 Re: Liceum 07.02.12, 20:50
      Może VI,ale jak będzie chemia to niedobrzesad
      • jane_ Re: Liceum 08.02.12, 17:47
        jak ogarniasz ścisłe, to idź na mat-coś. inf albo geo.
    • mobia Re: Liceum 08.02.12, 17:57
      Co do profilu to sama musisz wiedzieć, co Ci tak naprawdę odpowiada... Mat- fiz jest najpraktyczniejszy i daje potem najwięcej możliwości (i dla mnie jest najciekawszy, choć ja jestem walnięta pod ty względem- nawet całki mi się po nocach śnią xD), ale jeśli tego nie lubisz lub nie rozumiesz to będziesz się mega męczyć... A co do wyboru szkoły to nie słuchaj innych- towarzystwo zawsze znajdziesz, a lepiej idź tam, gdzie wolisz- ja tak zrobiłam i nie żałuję.
    • madzi.anna Re: Liceum 14.02.12, 15:35
      Jeśli tak lubisz biologię wybierz rozszerzoną biologię, ja też w gimnazjum nie nienawidziłam chemii, ale w liceum uczy mnie tak super babka, że trochę żałuje, że nie poszłam na rozszerzoną chemie
      • rockowa941 Re: Liceum 25.02.12, 22:33
        idz na biologie jesli ci odp to ma byc twoja przyszlosc nie oatrz na innych
        • sysiek4444 Re: Liceum 26.02.12, 00:17
          jeśli uwielbiasz biologię to idź na nią.

osobiście wybrałabym : IV
          ale mam inne zainteresowania, zdolności.
    • kardolina Re: Liceum 01.03.12, 22:12
      Idź na biochem. Chemia w I klasie jest banalna, biologia trochę trudna, ale dasz radę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka