van50 08.02.12, 21:57 Hej założyłam ten wątek bo jestem ciekawa czy macie tą drugą polówkę czy tak jak jesteście singlami?? Wiecie jak się człowiek czuje będąc sam w walentynki gdy wkolo pełno par i serc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary_ m 08.02.12, 22:04 Moja już się chłodzi! A tak serio - jestem sama, od... zawsze. Ale się nie załamuję, mam przyjaciółki, które mnie nie zostawią, bo jest to dla mnie szczególny dzień - mam urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie . 09.02.12, 16:24 O jeny, zaczyna się walentynkowy kicz. W tym roku przypada 100 rocznica przyłączenia Arizony jako 48 stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka002 Re: Być singlem w walentynki! 08.02.12, 22:22 Nie rozumiem czemu samotni tak strasznie przeżywają i nienawidzą walentynek. Zwykłe "święto" które trzeba traktować z lekkim przymrużeniem oka. Wyluzujcie, każdy sobie kiedyś kogoś znajdzie. Też nie mam chłopaka i jakoś nigdy nie płakałam z myślą o walentynkach. Odpowiedz Link Zgłoś
tesalonika Re: Być singlem w walentynki! 08.02.12, 22:23 Ja też jestem sama....ale jakoś sie tym nie przejmuje ...ja mam święto 15 - dzień singla Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Być singlem w walentynki! 08.02.12, 22:36 Singiel. I ja się czuję całkiem dobrze, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
estera102 Re: Być singlem w walentynki! 08.02.12, 22:41 singielka i już wolę być singlem niż wziąć przykład z moich znajomych i specjalnie na tą okazję, na siłę, zmieniać status na facebooku Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Być singlem w walentynki! 08.02.12, 22:54 ee tam jeszcze nie ma tak dużo par w moim otoczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Być singlem w walentynki! 08.02.12, 23:02 wolna. generalnie walentynki to dla mnie przerysowane i bardzo komercyjne święto, wszystkim dookoła mówię jak bardzo mnie denerwuje, a szczerze mówiąc, to miło byłoby mieć kogoś, z kim mogłabym spędzić ten dzień. no cóż, bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
van.helsing Ja tam lubię walentynki :D 08.02.12, 23:19 Mimo tego,że nigdy nie miałam chłopaka często serduszko mi rośnie,gdy widzę wokół zakochane pary <3 Dla mnie to takie rozczulające xD Odpowiedz Link Zgłoś
klara.1 Re: Ja tam lubię walentynki :D 09.02.12, 10:23 Ja tam nie lubię tego świętach chociaż mam chłopaka. Nagle wszyscy sobie pszypominają o miłości... Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna. Odp singielki ! 09.02.12, 10:31 ja tam się czuje zajebiście bo nie musze za wszelką cene z kimś być , dla mnie to żadne upokorzenie być samej w walentynki, wręcz przeciwnie można się pośmiac z tych ludzi których to wogóle rusza ! opije się tą okazje ! Odpowiedz Link Zgłoś
sophie17 Singielką być fajna rzecz, ale... 12.02.12, 23:11 ..ja mam chłopaka. Ważne jest to aby być z kims bo sie go kocha a nie po to żeby to celebrować Odpowiedz Link Zgłoś
guma_balonowa Re: Być singlem w walentynki! 09.02.12, 10:34 szczerze ? o niebo lepiej być singlem, przynajmniej z mojego doswiadczenia ;d jakos tak sie lepiej czuje, bez stresu, presji a w walentynki z kumpelami na czekolade, i bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Normalny dzień jak każdy. 09.02.12, 10:38 Nie ogarniam podniecenia walentynkami. Odpowiedz Link Zgłoś
hejkaa Re: Być singlem w walentynki! 09.02.12, 13:26 Ja też jestem singlem (a raczej singielką). Nigdy nie miałam chłopaka, więc wiem jak to jest być samą w Walentynki ;d Odpowiedz Link Zgłoś
steef Re: Być singlem w walentynki! 09.02.12, 14:29 Dla mnie walentynki to mocno przereklamowany temat i tylko chodzi o zarabianie pieniędzy praca.wp.pl/title,Profesje-walentynkowe-ile-zarobia,wid,14239022,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
malina7 Re: Być singlem w walentynki! 09.02.12, 14:47 Ja bardzo lubię walentynki- mimo, że nie mam chłopaka. Według mnie mają w sobie coś magicznego i uroczego zarazem. Oczywiście jak każdy chciałabym mieć przy sobie kogoś, ale chciała bym żeby to było prawdziwe. Więc wolę poczekać! A jak na razie pewnie sama sprawię sobie jakiś prezent Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczkii Re: Być singlem w walentynki! 09.02.12, 14:50 e tam ... szczerze mowiac nie obchodzi mnie to, walentynki traktoje jak normalny dzien... Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Być singlem w walentynki! 09.02.12, 14:50 jestem singielką i dobrze mi z tym ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Być singlem w walentynki! 09.02.12, 16:03 ja jestem singielką.. Odpowiedz Link Zgłoś
steef Re: Być singlem w walentynki! 09.02.12, 16:35 Ja tam nie obchodzę walentynek... komercja i tak wszyscy liczą tylko ile zarobią a nowe żałosne profesje aż kwitną... praca.wp.pl/title,Profesje-walentynkowe-ile-zarobia,wid,14239022,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: Być singlem w walentynki! 09.02.12, 16:45 wiem jak się człowiek czuje . z samej siebie . nigdy w walentynki nie miałam chłopaka . i teraz zresztą też nie mam . Odpowiedz Link Zgłoś
malinka24 Re: Być singlem w walentynki! 09.02.12, 18:11 Ja niedawno odkryłam swoją miłość i teraz już nie jestem sama, ale przezyłem niejedne walentynki będą sama i nic mi do tego, a po za tym nie przepadam za walentynkami. dzień jak codzień.. Odpowiedz Link Zgłoś
van50 Ale mi jest dobrze 09.02.12, 21:57 jestem sama ale od zawsze nie lubię walentynek nie dlatego że nie mam chłopaka, tak po prostu;D Nie obchodzę go i tyle i nie lubię tych serc itd. Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: Być singlem w walentynki! 09.02.12, 22:06 Singielka. Jak mam być szczera, to te serduszka i "miziający" się na ulicy ludzie mnie wkurzają. Ale walentynek nienawidzę dlatego, że jestem sama, bo dobrze się czuję w tym stanie i nie potrzebuje jeszcze partnera, ale mam dość tego pseudo święta, bo jest komercyjne i liczy się tylko sprzedarz słit karteczek i cukierków. Miłość powinno się okazywać codziennie, a nie jednego dnia.. Odpowiedz Link Zgłoś
meredith. Re: Być singlem w walentynki! 09.02.12, 22:10 jestem singielką z wyboru. cieszę się ze szczęścia innych, a nie rozpaczam, że jestem sama. Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: Być singlem w walentynki! 10.02.12, 19:55 oj tam oj tam. w walentynki walimy driny ! no love. no boyfriend. no problem ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
english Re: Być singlem w walentynki! 10.02.12, 20:01 Hehe ja akurat mam chłopaka xd Odpowiedz Link Zgłoś
riri48 Re: Być singlem w walentynki! 11.02.12, 14:29 Ja jestem singlem z wyboru bo nie jeden chłopak wysłał mi walentynkę z napisem "kocham cię" lub "bądź moją dziewczyną" a mnie to w ogóle nie rusza. To już nie pierwsze "samotne" walentynki i się z tego cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
noitsnotgood mam dobre story 12.02.12, 18:14 no może nie aż tak, ale zawsze warte uwagi, że wiem, jak to jest, jak się moja dziewczyna spotyka w walentynki z chłopakiem, który wiem, że coś namiesza. jak się miesiąc i parę też później okazało, miałem rację jak nic. choć macania w kinie się nie spodziewałem między nimi. nie ma to jak potem zostać z nim najlepszymi przyjaciółmi, faceci to straszne członki jaja były z tego spore. ale generalnie nigdy nie miałem w zwyczaju się publicznie ze swoim uczuciem obscenizować, wśród znajomych to jeszcze, ale oni to moi znajomi w końcu, przyjaciele nawet, bo się z ludźmi ot tak nie mam w zwyczaju zadawać. także walentynki spędzam z obecną dziewczyną (nie, już nie tą, z którą miałem największe stężenie przygód i skoków ciśnienia na tydzień (i wcale sobie nie chwalę)) u się, a jako, że drugie mieszkanie mam puste (no umeblowane rzecz jasna, czajniki i patelnie i wszystko jest, tylko nikt tam poza mną nie przebywa zazwyczaj, dlatego mam ten luksus dymienia tam), to ją zapraszam tam właśnie, wino kupię dobre i, no. i będzie. nie mamy w zwyczaju być zbyt wyniośli w obchodach, co zresztą mi się podoba. z nią to się można bawić, huehue. znowu ktoś ma gorzej ode mnie, nie wiem, czy ma mi być przykro, czy dumnie. Odpowiedz Link Zgłoś