Dodaj do ulubionych

Tegoroczne odkrycia

12.02.12, 21:05
Chciałam Was zapytać co sądzicie o tegorocznych muzycznych odkryciach?Mi spodobała się Lana Del Ray (Gdybyście jeszcze nie wiedzieli) i Gotye (-II-).Mają fajne piosenki o tym co prawdziwe.Nie są takie o niczym.Właściwie dużo osób już zna tych ludzi.Zaczynali np.Gotye od 2001 roku , ale sławny stał się dopiero teraz , jednak o Lanie nikt nie słyszał.Znacie może jeszcze jakieś debiuty ? Co sądzicie o nich ?
Obserwuj wątek
    • werka123 One Direction 12.02.12, 21:12
      Są jeszcze przystojniacy z One Direction smile.
      Jeśli mi na słowo nie wierzycie , ze są przystojni :
      https://i2.pinger.pl/pgr196/8696e43300004cb64f1e6acb/One-Direction.jpg
      • milusia22 Re: One Direction 12.02.12, 21:15
        One Direction serceserce pokazała mi ich kuzynka i się zakochałam i zaraziłam nimi dwie inne przyjaciółki kiss
        • lady_cat 1d 19.02.12, 14:16
          oni są na fali, lubię ich, prawie każda dziewczyna ich lubi, ale zobaczycie, że za jakiś czas z nimi będzie to co z bieberem - wiele osób przestanie się nimi jarać, a ich 'wierne fanki' zaczną ich obrażać. nie chciałabym, aby tak było, no ale ...
      • ivona_demo Re: One Direction 19.02.12, 14:44
        Tylko, że te ćwoki są na rynku już dobre dwa lata. No 1,5 wink
        • emo_demo dokładnie. 19.02.12, 18:15
          dokładnie się z tobą zgadzam. jak słyszę tę bandę kastratów, to od razu mam ochotę wyrzucić telewizor przez okno. po jakimś czasie wszystkim ich "wielkim faneczkom" znudzą się plastikowe dzieci i przerzucą się na nowego "justinka" lub jakąś sezonową gwiazdką.
          • ania1300 Re: dokładnie. 20.02.12, 18:26
            Zgadzam się z tobą w 100% !!!!big_grin
      • cherly Re: One Direction 19.02.12, 18:38
        Rzygam już tym One Direction -_-
        • ania1300 Re: One Direction 20.02.12, 18:27
          Ja też !
      • heyyeah Boże jakie baby. 19.02.12, 18:49
        dwóch z nich jest pomalowanych.

(??!!)
    • mysiuniaxpp Re: Tegoroczne odkrycia 17.02.12, 16:16
      znalazłam kilka . ale to takie starsze rockowe / metalowe zespoły .
      boskiee . serce
    • olcia456 Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 14:11
      mi się akurat nie podoba jak śpiewa Lana Del Ray ale każdy ma inny gust ale One Direction lubie są supersmile
    • julka_18 *-* 19.02.12, 14:14
      uwielbiam ich. mają wspaniałe głosy, a na żywo śpiewają... ah nie ma słów :3
      • julka_18 Re: *-* 19.02.12, 14:15
        a właśnie, jeszcze One Direction. jeden z moich ulubionych zespołów smile
        • fajnakinga Re: *-* 22.11.12, 13:52
          One Direction są świetnibig_grin Nie dość, że ładni, to jeszcze dobrze śpiewająsmile
    • lilaa. Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 14:17
      Lana ma niewątpliwie wielki głos. Gotye nie jestem w stanie oceniać, ponieważ znam tylko jedną piosenkę, ale życzę mu jak najlepiej.
      Widzę, że na pytanie "Znacie może jeszcze jakieś debiuty" odpowiedź pada "One Direction" (przepraszam jeśli źle napisałam). Ja osobiście nie jestem za tymi chłopcami, choć życzę im jak najlepiej. Mam nadzieję, że usłyszę w przyszłości o tej dziewczynce, która śpiewała Adele razem z chórem. Przepraszam, ale nie zapamiętałam nazwiska.
    • g_o_s_i_a Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 14:21
      Lana - szczerze jest mi obojętna, Gotye - nawet go lubię. Kilka dziewczyn wymieniło One Direction - dno, zrobili karierę dzięki ładnym buźkom, tyle.
      • ania1300 Re: Tegoroczne odkrycia 20.02.12, 18:30
        Dokładnie ! Choć dla mnie to oni są brzydcy !
    • blizniaczkii Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 14:31
      nie znam żadnych... niestety. crying
    • ingridxd ;) 19.02.12, 14:32
      nie koniecznie gustuje w klimatach Lany jakoś jej głos i piosenki ( choć z fajnym przesłaniem/tekstem) nie podobają mi się ale twórczość Gotye uwielbiam słucham go juz długo jest jednym z moich ulubionych artystów
    • joasiiaa Nie lubię nowości, wolę starych ulubionych idoli. 19.02.12, 14:32
      Jestem fanką rocka, od lat słucham tych samych zespołów. Tam nie ma nowych gwiazdek jednego przeboju.. Słucha się swojego idola i czeka na najnowszą płytę.
      • ingridxd Re: Nie lubię nowości, wolę starych ulubionych id 19.02.12, 14:39
        a kogo lubisz słuchać ?
    • flo. Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 14:39
      lana jest okej. to nie ona odstawia szopkę, tylko ludzie, którym nie wystarcza muzyka, a całe życie prywatne. wywlekane są wszelkie sprawy, nie mające właściwie żadnego znaczenia.
      gotye przejadł się cholernie, mam do niego taki sam stosunek, jak do adele. mało pozytywny.

a debiutów mnóstwo, właściwie większość z wysp.
    • ivona_demo Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 14:41
      Jedno jak i drugie zginie. Lana - córeczka bogatych rodziców, a Gotye nie ma więcej takich dobrych piosenek. Zginą, przepadną.
      • flo. Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 14:49
        @ivona_demo o, właśnie o tym mówię. a kto powiedział, że to oni jej sponsorowali kontrakt płytowy? czy to dzięki pieniądzom dobrze śpiewa i ma niezłe teksty? jakoś nie sądzę.
        • aveugle Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 15:00
          flo, tak już niestety jest w tym chorym świecie, że ludzie nie patrzą na muzykę (ogółem na twórczość), ale na życie prywatne i wszelkie brudy
        • ivona_demo Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 16:02
          Chodzi o wypromowanie. Śpiewających jak ona są tysiące, a udało się akurat jej. Sądzę, że więcej jej piosenek w rozgłośniach radiowych nie usłyszymy.
    • bellacullenx Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 14:58
      Piosenki Lany mi się bardzo podobają.
      Gotye- słuchałam paru piosenek i podoba mi sie tylko jedna ;d
      One direction wgl. mi sie nie podobają.
      Nie wiem kto jeszcze- dużo ludzi polubiło teraz Birdy, ja znałam ją już wcześniej dlatego chyba nie mogę jej uwzględnić ale tak czy inaczej jest boska.
    • pusia16 Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 15:10
      No są jeszcze One Directionbig_grin
      • corellka Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 15:15
        Jeżeli chodzi o same odkrycia to jest jeszcze Michael Telo, co nie znaczy ze go lubie. Za to Gotye i Lana to pozytywne gwiazdy tego roku. O One Direction sie nie wypowiadam bo to kolejny durny bojsbęnd z lalusiowymi facecikami którzy śpiewaja na 4 czy tam 5 głosów...
    • karii97 Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 15:18
      Też mi się podobają.. ja jeszcze lubię Aurę Dione i nawet Alyssa Reid. wink
    • cassie.love Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 16:09
      Bardzo lubię Lanę, Gotye'a znam tylko z jednej piosenki. Ogólnie lubię słuchać taki typ muzyki, ostatnio słucham też Selah Sue, Birdy, Natalie Walker, Quadron -polecam posłuchać w wolnym czasie ich piosenek wink
      Zapraszam cię i innych na cassiestyle.blogspot.com/
    • lady_famous Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 16:28
      Gotye - tak xD
      Lana Del Rey - nie ;P

• miunka213 Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 16:35
        Gotye- oczywiście!!!serce
        Lana Del Rey- nie podoba mi się kompletnieuncertain
        One Direction- LUBIĘ TO smileserce
    • rogaliczek Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 16:32
      Uwielbiam ich. Bardzo lubię tego typu niezwykłe głosy, piosenki..Birdy, Gotye, Lana de Ray czy Adele..są to artyści, którzy ostatnio najbardziej przypadli mi do gustu. Uwielbiam styl vintage..rzeczy z innej epoki, bardzo mnie to kręci, a właśnie ich piosenki w taką inną epokę przenoszą..to niesamowite. Zdecydowanie hit smile
      • hilary_fanka Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 16:47
        Myślę, że na wspomnienie w tym temacie zasługuje również Kimbra, która wykonuje wraz z Gotye jego największy przebój. Widziałam parę jej numerów na Youtube i muszę przyznać, że ma naprawdę ciekawe pomysły na teledyski. Muzykę tworzy specyficzną, która nie każdemu przypadnie do gustu.
        Zarówno Lanę, jak i Gotye znam z jednej piosenki, więc chyba zbyt wiele o nich nie powiem. "Somebody that I used to know" jest niesamowitym kawałkiem!
    • tusia145 Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 16:47
      Lana Del Rey- kit
      Gotye - HHIIIIIIITTTTbig_grinbig_grinbig_grin
    • cotton.caandyy. Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 16:56
      Tej piosenki Gotye nie słuchałam.
      Lana - nie zachwyciła mnie. wolę Florence + The Machine.
      One Direction- WIELBIĘ big_grin
    • miss_demiselena Christina Grimmie :) 19.02.12, 17:10
      Niektórzy pewnie znają Christinę z Youtube'a, gdzie wykonywała covery znanych piosenek. Ona nie jest tegorocznym debiutem, ale jak dla mnie jest dobrze zapowiadającą się piosenkarką. W 2011 roku nagrała płytę. Jest świetna wink
      • lilit Re: Christina Grimmie :) 19.02.12, 17:52
        Po tym jak usłyszałam jej cover "Rolling in the deep" przeżyłam załamanie nerwowe... głos ma ale jest tysiące osób mających głosy... Trzeba też mieć smak (którego jej brak), doświadczenie (którego też jej brak dlatego jej piosenki są tępe) i charakter (które też według mnie nie ma)
        Lana Del Rey (która ponoć piszę swoje piosenki) ma niezłe teksty i głos, który od głosu Christyny różni się tym, że ma większą skalę i śpiewając ona potrafi przyciągnąć uwagę, a także dostarczyć jakichkolwiek wrażeń nawet się nie ruszając.
        Gotye natomiast pisze fajne piosenki i jest dobry tylko, że nie powinien przebić się do mainstreamu... podobnie jak Adele powinni pozostać w niszy.
        One Direction to, to samo co Christina, Bieber i cała reszta. Pojawią się pierwsze oznaki dojrzałości i lecą do kosza.
    • natala_nati Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 17:19
      Uwielbiam Gotye serce Ale tej całej Lany po prostu nie trawię!!! uncertain
    • anja_ . 19.02.12, 17:44
      lana jak i gotye podbili moje serce <33
    • tluskaffka Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 17:57
      Ja słucham kilku piosenek Gotye i uwazam , że jest świetny. Lany znam tylko Video Games.. xDD Ale jest też utalentowana. Co do One Directon uważam , że dzięki swojej urodzie zdobyli sławę i że zaniedługo znowu znajdzie się inny zespół, a oni nie bębą już tak wielbieni .
      Pozdrawiam smile
    • synthia. Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 18:07
      Jest również - One Direction wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka