Dodaj do ulubionych

Bluzka Japan styl

18.02.12, 14:21
Hej chciałabym się was zapytać czy ma ktos tą bluzkę , bo zamierzam zamówic ale nie wiem czy bedzie udany zakup , doradzcie mi serce link: allegro.pl/3443-bialy-t-shirt-luzny-bluzeczka-flaga-japan-i2089170918.html
Obserwuj wątek
    • charlotte__ Re: Bluzka Japan styl 18.02.12, 14:55
      Tak się składa, że mam.. Rewelacji nie ma, kolory trochę takie jakby wyblakłe, ale jak na taką cenę to całkiem fajnie ...
      • paul97. Re: Bluzka Japan styl 18.02.12, 15:00
        a wstawiłabys zdjęcie?
        • klara.1 Re: Bluzka Japan styl 18.02.12, 17:24
          Mam szału nie ma, kolory wyblakłe...
    • ramzesik Re: Bluzka Japan styl 18.02.12, 17:41
      nie mam, fajne ma te spodnie drugie
    • miss_mimi094 Re: Bluzka Japan styl 20.02.12, 00:13
      bluzka ogólnie świetna ale...
      zamówiłam sb coś kiedyś z JapanStyle miało iść 24 dni robocze, okazało się że paczka się zgubiła, ale naszczęście dotarła do mnie niestety dopiedo po 4 miesiącach
      a pozatym ubrania z JapanStyle sąbeznadziejne gatunkowo
    • xadax Re: Bluzka Japan styl 20.02.12, 18:15
      no ja na przykład nie jestem przekonana do japan style choć mają fajne czasem ubrania. smile
    • santii Fajna ale ... 21.02.12, 12:40
      Fajna ale ja też ostatnio zamawiałam z tej strony i żałuję ! Co prawda to inna bluza ale mogę wysłać ci fote. Materiała jest do kitu. Pozdrawiam smile
      • santii Re: Fajna ale ... 21.02.12, 12:42
        Właśnie przesyłka moja doszła po miesiącu ! sciana
    • yourbadream Poczytaj opinie na allegro! 21.02.12, 12:56
      Ile osób narzeka na przesyłkę. Nie ufałabym im.
      Poza tym paczka pocztowa priorytetowa 25 zł? Odbijają sobie na tym. Koszulki nie trzeba wysyłać jako paczki. Wystarczy większa koperta. Tym bardziej, że to paczka POCZTOWA, za kuriera często płacisz mniej.
      • darkchococate Re: Poczytaj opinie na allegro! 23.02.12, 00:33
        Koszulkę muszą wysłać jako paczkę. To leci pocztą lotniczą, a w przypadku poczty lotniczej paczki są na wagę. I dlatego paczka kosztuje 25 złotych.
        Z japan style mam bluzę bejsbolówkę, bluzę kangurka i sweterek. Bluzy strasznie szybko się zmechaciły, a kangurek był krótszy niż na zdjęciu. Sweterek trafił mi się udany, jest już po kilku praniach i nic się nie dzieje. Pomimo zmechaceń z bluz jestem zadowolona, bo są ciepłe, a właśnie temu miały służyć.
        • rockowa941 Re: Bluzka Japan styl 25.02.12, 13:52
          jest fajna ale slyszalam ze japans tyle jest nie za fajny tzn materialy kiepskiej jakosci dluzo sie czeka itp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka