Dodaj do ulubionych

Czy za dużo ważę ? ; /

05.03.12, 20:12
Witajcie Kotki : *
Myślę że za dużo ważę .
Wzrost ok 160 cm i ważę ok 53 kg .
Mam grube uda , i trochę duży brzuch heh .
No i chciałabym się jakoś wyszczuplić , schudnąć . Ale nadal , jem chipsy i słodycze . Dojadam po godzinach 20 i 22 .. Nie wiem jak mam temu zapobiec . Chciałabym być chudsza , bo ja chodzę na taniec jestem wygimnastykowana lubię sport ale nie biegam rano , kiedyś robiłam brzuszki ale przestałam . Za rok jadę do Bułgarii , i tam będzie plaża , baseny itp . chciałabym jakoś ładnie wyglądać w stroju kąpielowym . Czy znacie jakieś ćwiczenia na uda , albo na brzuch ? Pomocy ! Co mam robić żeby przestać jeść słodycze ? Pomóżcie .
z Góry dzięki : * ^^
Obserwuj wątek
    • marsjanka115 x__x 05.03.12, 20:18
      jedzenie po 22 ? najgorsze co może być.
      ja mam 167 i 58 kg czuję się jak naprawdę okropnie . także rozumiem cię.
      mój brat miał tak że jadł przez 5 dni same warzywa i owoce , potem 2 dni głodówki - schudł sporo. też zacznę ale brak mi motywacji. na razie.
    • milusia22 Re: Czy za dużo ważę ? ; / 05.03.12, 20:19
      nie ważysz za dużo. masz dobrą wagę, ale jak koniecznie coś chcesz to spróbuj 6 weidera
    • youlovme Re: Czy za dużo ważę ? ; / 05.03.12, 21:12
      zależy ile masz lat
      jeśli do 11 lat to tak. jeśli masz ponad 12 to nie jest źle. tak naprawdę liczy się jak wyglądasz, a nie ile ważysz
      • pusia75 Re: Czy za dużo ważę ? ; / 07.03.12, 18:02
        moim zdaniem masz dobra wage bo ja mam tak samo;D ale jestem starsza...serce
    • lollyana Re: Czy za dużo ważę ? ; / 05.03.12, 21:30
      Masz spoko wagę. Jeśli naprawdę chcesz schudnąc polecam jakieś przysiady, brzuszki itp. Chociaż, skoro chodzisz na taniec, twoim największym zmartwieniem powinno być podjadanie po 22. Powinnaś ostatni posiłek jeść minimum 2h przed snem.
    • truflowa -.- 05.03.12, 21:47
      Ważysz idealnie! Jaaa, chciała bym tyle ważyc -.-
    • bad_alex hmm.. 05.03.12, 22:29
      ważysz dobrze, ale na szczupły brzuch to brzuszki i przede wszystkim nie podjadanie po 22, bo to najbardziej dowala do wagi.
      no i też to zależy od genów, bo choćbyś robiła masę brzuszków, ćwiczyła, tańczyła a miałabyś w genach większą wagę to zawsze będziesz miała ten problem.. a jak schudniesz to łatwo będziesz tyć.
      • beyourself Re: hmm.. 06.03.12, 14:18
        Też bym chciała trochę schudnąć wink Niee, nie ważysz za dużo. Spróbuj przysiady, brzuszki, nożyce. Ale najważniejszy jest i tak zdrowy tryb odżywiania. Jedz 5 porcji warzyw i owoców dziennie, nabiał, ryby, mięso. I nie podjadaj wink Bardzo ważne jest też aby zamiast białej bułki/chleba jeść pełnoziarniste ciemne pieczywo wink A jeśli masz ochotę na jakąs przekąskę weź suszone owoce, lub orzeczy wink Są bardzo zdrowe, dodatkowo pomagają cerze wink
        • noicomipowiesz Re: hmm.. 06.03.12, 19:28
          heh, ja nie mam problemu z podjadaniem , bo wkładam aparat na zęby o 19. więc nie ma jak. ^^ ja robię brzuszki i nożyce przed spaniem . może spróbuj 6 weidera ? smile
        • zielinka_xd Re: 6 weidera 07.03.12, 17:14
          6 Weidera - najlepsza - w 42 dni schudniesz nie do poznania i to bez diety , są to ćwiczenia - znajdziesz je na Internecie . Codziennie po ok. 30 min. Ale to 42 dni bólu i męczarni - trzeba chcieć . Na początku wydaje się łatwe - a potem to wielki ból - potem kwestia przyzwyczajenia .
    • xadax Re: Czy za dużo ważę ? ; / 07.03.12, 16:47
      ja mam 166 cm i 53kg ważę i jestem gruba ;d więc mogłabyś zrzucić tego i owego
    • loveyouariana Re: Czy za dużo ważę ? ; / 07.03.12, 16:54
      ważysz w sam raz... ja codziennie robie 100 brzuszkow, 100-sklonow, 100-przysiadow.polecam naprawde pomaga, pozbedziesz sie brzuszkawink i przedewszystkim nie jedz po 22! przez to przybywa kgwink
    • rememberina Re: Czy za dużo ważę ? ; / 07.03.12, 18:08
      Głupie dzieci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka