Dodaj do ulubionych

Dzień Kobiet! Wszystkiego Najlepszego Kociaki !!!

08.03.12, 15:40
Dziś jest dzień kobiet więc wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet !!.
Co dostałyście w szkole ? W domu? My dostaliśmy Takie kieszonkowe kosmetyczki a w środku Obcinacz do paznokci, Nożyczki {specjalne} do paznokci, Pilniczek (z tego cieszę się najbardziej bo jak tylko dorwę pilniczek to go noszę ze sobą. Jeden noszę w piurniku
w domu mam czarny i biały i teraz jeszcze ten To z 4. I jeszcze penseta tylko ja nie depiluję brwi ale ok
Obserwuj wątek
    • gwanka_2009 Re: Dzień Kobiet! Wszystkiego Najlepszego Kociaki 08.03.12, 16:06
      heheh wink dzięki Ci ;d nawzajem
      ja w szkole 13 róż,a w domu torciik w kształcie serca od taty ;p loveesercesercekwiat
      • klara.1 Re: Dzień Kobiet! Wszystkiego Najlepszego Kociaki 08.03.12, 16:12
        Dziękuje smile ;p. Ja dostałam też 13 róż i bombonierke.
    • sacrum_97 Re: Dzień Kobiet! Wszystkiego Najlepszego Kociaki 08.03.12, 16:11
      Chłopacy z klasy szykują nam coś dopiero na wtorek, bo wtedy mamy wychowawczą tongue_out
      Ale dostałam w szkole tulipana od kolegi, strasznie to było miłe big_grin I z mamą robimy sobie babski wieczór.
      Wszystkiego najlepszego dziewczyny!
      • noicomipowiesz Re: Dzień Kobiet! Wszystkiego Najlepszego Kociaki 08.03.12, 16:28
        wszystkie dziewczyny z naszej klasy dostały od chłopaków lizaki. i tyle. dzięki i wzajemnie
        • answer answer dziękuje ;* 08.03.12, 16:58
          W sql wszystkie dziewczyny dostały różowe róże i torciki < takie małe > w kształcie serca tongue_out
          Od mojego chłopaka dostałam 15 czerwonych róż i złoty naszyjnik w kształcie serca z Apartu, z naszymi inicjałami<3 I jeszcze jutro idziemy na miasto popołudniu, powiedział , że zrobi mi "Dzień Kobiet po Dniu Kobiet" tongue_out
          Od taty dostałam bukiet goździków i perfumy < VIVA LA JUICY JUICY COUTURE > big_grin
          Ja i moje przyjaciółki robimy dzisiaj < u mnie, a jakże tongue_out > babski wieczór, bo tata zabiera gdzieś mamę, a sis do dziadków idzie<3 z nocowaniem, pysznym tiramisu, torcikami bezowymi, pizzą którą same zrobimy i babskimi filmami, kochaaaam!
          A, i jeszcze dałyśmy sb dzisiaj < z moimi przyjaciółkami > pudełka czekoladek w kształcie serc z Milki kwiat
    • xadax Re: Dzień Kobiet! Wszystkiego Najlepszego Kociaki 08.03.12, 16:40
      my tulipana i batona
    • martynka5008 Re: Dzień Kobiet! Wszystkiego Najlepszego Kociaki 08.03.12, 19:41
      My dostałyśmy puzzle w 3D (ja mam żółtą piramidę) i ślizne,pachnące,żółte róże wink.Tata dał mi "Kocie języczki",a moja mama Tofifi (nie pamiętam jak to się pisze).
      • martynka5008 Re: Dzień Kobiet! Wszystkiego Najlepszego Kociaki 08.03.12, 19:42
        martynka5008 napisał(a):

> My dostałyśmy puzzle w 3D (ja mam żółtą piramidę) i ślizne,pachnące,żółte róże
        > wink.Tata dał mi "Kocie języczki",a moja mama Tofifi (nie pamiętam jak to się pi
        > sze).

*mojej mamie
    • lollyana Re: Dzień Kobiet! Wszystkiego Najlepszego Kociaki 08.03.12, 21:51
      W szkole żółtego tulipana, a od taty czekoladę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka