asiek96 10.03.12, 17:18 Mam problem,bo moja koleżanka ma za kilka dni (dokładnie za 3)14 urodziny i kompletnie nie wiem co mam jej kupić. Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaroxana Re: Prezent na urodziny 11.03.12, 13:44 może płytę Jej ulubionego zespołu/wykonawcy? c: Odpowiedz Link Zgłoś
domimuza Re: Prezent na urodziny 11.03.12, 13:53 Może książkę/płytę/ciuch, który się jej baardzo podoba/delikatnie ją podpytaj Odpowiedz Link Zgłoś
amaz Re: Prezent na urodziny 11.03.12, 23:59 To oczywiście trochę zależy od tego ile masz kasy i jaka jest ta osoba, ale tak ogólnie to jeśli jest typem elegantki możesz dać jej kobiece lusterko albo fajny zestaw lakierów do paznokci. Odpowiedz Link Zgłoś
inbloom *______* 12.03.12, 17:35 książce o interesującej ją tematyce , płytę jej ulubionego zespołu czy też wykonawcy , jakiś fajny ciuch (o ile znasz jej rozmiar) Odpowiedz Link Zgłoś
mrucz Re: Prezent na urodziny 15.08.12, 10:30 perfumy,biżuterię,koszulkę,książkę,film,płytę CD,może jakieś zwierzątko typu : królik czy chomik ? Odpowiedz Link Zgłoś
pioter2323 Re: Prezent na urodziny 27.01.20, 14:14 Tekst linku Cześć, Bardzo modne stało się wręczanie słoiczków tak zwanych lasów w słoiku. Ja odkąd sam kupiłem zestaw do samodzielnego stworzenia od firmy Leśny Słój jestem nimi zachwycony i obdarzam takim cudem każdego kto ma w mojej rodzinie urodziny. Wspaniała rzecz. Robi duże wrażenie na solenizatach. Las w słoiku moim zdaniem jest najlepszym prezentem. Niżej podsyłam link strony gdzie taki można zakupić. laswsloiku.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pele112112 Re: Prezent na urodziny 19.07.20, 11:07 Ja bardzo często robie zakupy w sklepie gdzie są koszulki z nadrukiem Nadają się idealnie na prezent dla przyjaciółki Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
pele112112 Re: Prezent na urodziny 19.07.20, 11:08 Ja bardzo często robie zakupy w sklepie gdzie są koszulki z nadrukiem Nadają się idealnie na prezent dla przyjaciółki koszulki dla przyjaciółki Odpowiedz Link Zgłoś