10.03.12, 18:24
hejka kotki big_grin
chciałabym poznać wasze opinie na temat kosmetyków typu krem nawilżający + podkład/puder np. z under twenty albo nivea visage young. chciałabym sobie coś takiego kupić, ale mam jasną karnację, i trochę boję się czy nie uzyskam efektu maski ;p
z góry dzięki smile
Obserwuj wątek
    • pusiooooo Re: Krem 10.03.12, 22:29
      Ja sobie Under Twenty kupiłam (krem + puder antybakteryjny) i jest takie średnie. Osobiście używam puder z Rossmanna (firmowy) big_grin
    • lollyana Re: Krem 10.03.12, 23:23
      Masz 12 lat. Po co w takim wieku niszczyć sobie cerę podkładem?
      • klara.1 Re: Krem 11.03.12, 12:43
        Zgadzam się z popszedniczką .
        Po co? chyba żeby zaszpanować.
    • miss_mimi094 Re: Krem 11.03.12, 12:58
      jak miałam jakieś 14-15lat to sb kupiłam ten z nivea i ci go nie polecam robi straszliwe smugi na twazy i moim zdaniem wygląda nie naturalnie !!
      teraz mam 17 i polecam ci maxfactor lasting performance,równie dobrze możesz sb inny podklad kupic i na rece zmieszac go z kremem i na to samo ci wyjdzie wink
      • miss_mimi094 Re: Krem 11.03.12, 13:03
        miss_mimi094 napisał(a):

> jak miałam jakieś 14-15lat to sb kupiłam ten z nivea i ci go nie polecam robi s
        > traszliwe smugi na twazy i moim zdaniem wygląda nie naturalnie !!
        > teraz mam 17 i polecam ci maxfactor lasting performance,równie dobrze możesz sb
        > inny podklad kupic i na rece zmieszac go z kremem i na to samo ci wyjdzie wink

uuuu dopiero teraz sprawdziałam ile masz lat - 12 !
        dziewczyno zmykły krem na buzie ci wystarczy ! a jesli naprawde masz jakieś wypryski to nanies sb punktowo korekrot na twarz !!!
    • hmpoziomb11 Re: Krem 26.03.12, 11:48
      Ja tam mam 13 lat prawie i używam kremu z Under twenty Anti! acne, korektora i pudru prasowanego. To mi wystarcza wink
    • xmaliax152 Re: Krem 08.04.12, 14:13
      Osobiście przed zakupem UNDER TWENTY też się tego obawiałam, ale krem jest dobry. Używam dwóch: ponieważ mam skórę z niedoskonałościami używam serii ANTI ACNE INTENSE, żel, tonik i krem z tej serii ale dodatkowo ten lekki krem+puder.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka