jedyna_taka 12.03.12, 20:31 j.w. ja uwielbiam rap jesli słuchacie to jakich wykonawców?? p.s. ja nie słucha dla "szpanu" jak niektórzy sądzą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ensuite Re: czy słuchacie rapu??? 13.03.12, 07:00 tak, nałogowo, polskiego, dobrego rapu ;D<br /> czyli... PFK, K44, Pkhz, OSTR, Pih, Pezet, Małolat, Małpa, Grubson, Buka <3, Eldo, donGuralesko ;D Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: czy słuchacie rapu??? 13.03.12, 08:04 ja slucham z rapu tylko Eminema Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: czy słuchacie rapu??? 14.03.12, 14:01 nie.. nie moje gusta. jak już to wolę reggae. Odpowiedz Link Zgłoś
mausercap Re: czy słuchacie rapu??? 14.03.12, 21:36 Nienawidzę rapu, ani tym podobnych, sztuczna plastikowa sieczka, niby na takie "głębokie" teksty. -.- Poza tym jest bez rytmu. Odpowiedz Link Zgłoś
kokosh_ Re: czy słuchacie rapu??? 14.03.12, 21:46 ubóstwiam Mathers'a i jakieś pojedyńcze kawałki innych zagranicznych raperów. polskiego rapu nie trawię : < Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: czy słuchacie rapu??? 14.03.12, 22:59 hemp gr, bas tajpan, buka, pezet, słoń. : d I RAP. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: czy słuchacie rapu??? 14.03.12, 22:59 kotek.bieberka napisał(a): > hemp gr, bas tajpan, buka, pezet, słoń. : d > > > I RAP. sorry *gru Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: czy słuchacie rapu??? 14.03.12, 23:41 lubię niektóre piosenki. jednak wolę, rock, pop etc. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: czy słuchacie rapu??? 15.03.12, 18:08 @ kotek.bieberka bas tajpan nie jest raperem, śpiewa reggae słucham. pezet, grubson, peja, hemp gru, kaliber 44 , ostr, eldo, małpa, słoń, onar, dixon 37, fokus itp Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 żal 17.03.12, 03:18 co za idiotyczne myślenie, że teksty (mówimy o rapie) są bez sensu i nie mają głębi. typowe stereotypowe myślenie= "słyszałam rychu peję więc wiem co to rap". nienawidzę jak się wrzuca wszystkich raperów do jednego worka, a Wy to robicie. polecam przesłuchać cokolwiek Fisza, najlepiej "Polepiony", "Sznurowadła", "Iron Maiden", Eldo "I'm in love" albo OSTR "Mówiłaś mi", czy "Kochana Polsko" na dobry początek i dopiero potem oceniajcie polski rap, który de facto może być lepszy od zagranicznego, trzeba umieć szukać perełek, co jest trudne, wierzę, wśród tego całego g. jakim jest peja, tede, firma i inne wytwory JP to tak jakbym ja miała powiedzieć, że nienawidzę popu przez hannah montana albo inną siekę, a wiem że dobry pop też istnieje. muzyka jest zbyt piękna żeby ograniczać się do jednego ,gatunku, dziękuję i dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
ensuite Re: żal 18.03.12, 18:25 yeah, nareszcie ktoś kto myśli jak ja, na tym forum Masz świętą rację! Nie cierpię ludzi, którzy z góry zakładają, że polski rap to tylko JP na 100% i wulgaryzmy, bo usłyszeli Firmę czy Peje, więc od razu są zniechęceni. Tak jak napisałaś, w rapie chodzi o to, żeby szukać perełek, wtedy można naprawdę go oceniać, ale ludziom się nie chce, wolą od razu skrytykować... Odpowiedz Link Zgłoś
pauluskaaa Re: czy słuchacie rapu??? 17.03.12, 08:27 Rapu słucham nałogowo. Najwięcej chyba Pezeta,Małolata,Eldo,Vixena,DGE i wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś
klara.1 Re: czy słuchacie rapu??? 18.03.12, 18:38 Tak to jedyny gatunek muzyki której słucham nałogowo. Odpowiedz Link Zgłoś