Dodaj do ulubionych

Brak przyjaciół POMOCY

17.03.12, 21:00
Ostatnio mam bardzo nieprzyjemny okres w życiu,ponieważ zaczynam masowo tracić przyjaciół.Nie wiem co się dzieje... crying Mój były chłopak z którym się przyjaźniłam,obraził się na mnie za to,że raz zniknęłam z czatu,a tak naprawdę nie miałam na to wpływu bo mi prąd siadł w domu i nie było sieci crying . Mojego najlepszego kolegę straciłam przez to,że zaczął się zmawiać z taką dziewczyną,która chce rozdzielić mnie i moją najlepszą przyjaciółkę i się z nią zakumplować i podejrzewam i to jest całkiem prawdopodobne,że on z nią knuje plan jak nas rozdzielić.Mojej przyjaciółce powiedziałam,żeby coś zrobiła,i troche stroni od tej dziewczyny,ale dalej ją 'lubi'. Drugą koleżankę straciłam przez to,że powiedziała mi,że raz zapaliła pierwszego papierosa,nie wiem jakoś się niedogadałyśmy,bo mówiła,że to nic i że nigdy nie zapali,ale wiadomo jak jest z ludźmi! Koleżankę,którą znam rok,bo poznałam ją na obozie snowboardowym,z nią też się pokłóciłam,bo normalnie byłyśmy takie,że zawsze możemy się sobie zwierzyć,a ona skrytykowała to jak jej powiedziałam,że podoba mi się jeden chłopak z wyglądu...już nie wiem co robię źle i nie wiem czy to mi odwala coś czy moim znajomym... cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
Pomóżcie bo czuję się sama... cryingcryingcryingcryingcryingcrying
BŁAGAM,ODPISZCIE,TO DLA MNIE BARDZO WAŻNE!!! POMOCY!!!!!
z góry dziękuję,jeżeli ktoś z własnego dobrego serca mi pomoże i napisze kilka słów ciepłych rad,ale powiedzcie szczerze,czy uważacie,że ja robie coś źle czy moi znajomi???
Dzięki z góry jeszcze raz
BFF cryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
Obserwuj wątek
    • hejkaa Re: Brak przyjaciół POMOCY 18.03.12, 09:36
      Unikaj kłótni, ludzie mają swoje poglądy, nie zawsze będą się zgadzać z Twoimi smile
      Spróbuj się z nimi pogodzić.
      • klara.1 Re: Brak przyjaciół POMOCY 18.03.12, 11:54
        Postaraj się teraz powoli zagadywać do nich. Nie pokazuj złości smutku, żadnych negatywnych emocji bo to dziwnie działa na otoczenie..;/. Nie kłuć się z nim, wysłuchaj ich pogladów i nie docinaj tekstem bo może ich to zranić sad. Może zaproś ich na ciastko, pogadaj na spokojnie wink
        Życzę Ci żebyś jak najszybcej odzyskała znajomychsmile
        klara.1 kiss
    • marsjanka115 x__x 18.03.12, 12:39
      może za bardzo się starasz?
      nigdy nie udawaj nikogo jeśli im nie pasuje to jaka jesteś naprawdę no to po co ci tacy znajomi ?
      pytanie :
      ile masz lat ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka