Dodaj do ulubionych

Jeżycjada. Fani mile widziani!

25.03.12, 16:32
Siema kotki. Ten wątek jest poświęcony twórczości Małgorzaty Musierowicz. Chodzi mi szczególnie o serię książek "Jeżycjada". Która książka jest waszą ulubioną? wink Ja chyba najbardziej lubię "Idę sierpniową", "Kwiat kalafiora" i "Pulpecję". Zapraszam do pisania. wink
Obserwuj wątek
    • pauluskaaa Re: Jeżycjada. Fani mile widziani! 30.03.12, 15:15
      Wszystkie są świetne.Ale najbardziej chyba lubię ,,Kłamczuchę''. Przezabawna! ,,Kwiat kalafiora'' też był fajny. smile
    • mweezy . 08.04.12, 17:30
      Wiem, jestem okropna ale to niesamowicie nudna seria.

ladiesteaparty.blogspot.com/
    • never_ Re: Jeżycjada. Fani mile widziani! 08.04.12, 17:46
      ojejku! uwielbiałam tą serię, kiedy byłam młodsza. a co do ulubionych to: Ida sierpniowa, Kwiat kalafiora, Czarna polewka i Kłamczucha :3
    • edith_ Re: Jeżycjada. Fani mile widziani! 08.04.12, 18:22
      Nie jestem jakąś fanką,ale kiedyś przeczytałam "Kwiat kalafiora","Idę Sierpniową" oraz "Opium w rosole" i mi się podobały.
      • laura98 Uwieeeelbiam to ! 13.04.12, 13:50
        Najbardziej lubię Kwiat kalafiora, Ida sierpniowa, Tygrys i Róża, Kalamburka i Czarna Polewka kiss*
        Uwielbiam jeżycjadę ; ))
        • znam_ten_stan Re: Uwieeeelbiam to ! 22.04.12, 21:10
          Lubię Jeżycjadę, ale nie czytałam wszystkich książek. Osobiście lubię pierwsze 2 części czyli "Szósta Klepka", "Kłamczucha" oraz 15. "Język Trolli"
    • johankaka Re: Jeżycjada. Fani mile widziani! 22.04.12, 21:17
      "Kwiat Kalafiora" mi się najbardziej podobał wink
    • laura.pl Re: Jeżycjada. Fani mile widziani! 06.05.12, 11:43
      Nie czytałam wszystkich, na razie tylko do 8 część i jak na razie bardzo podobały mi się "Kwiat Kalafiora" i "Kłamczucha" big_grin Z pewnością sięgnę po kolejne części ! wink
    • by_moonlight Re: Jeżycjada. Fani mile widziani! 12.05.12, 20:09
      Nie czytałam wielu, ale chyba najbardziej lubię "Język Trolli". Ta książka bardzo mi się spodobała.
    • josephine_ j. 18.05.12, 19:13
      Och , nie jedna na pewno nie . Wszystkie są świetne i mi się bardzo podobają . Lekko i mile się to czyta .
      • dontcry "Opium w rosole" 21.05.12, 17:02
        Czytałam tylko "opium w rosole", ponieważ jest to nasza lektura, którą właśnie omawiamy. W sumie, gdyby sie tak zastanowić, ksiażka mi sie podobała i mogłabym przeczytać resztę książek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka